Escape from the Studio

“Win” een plek op het podium van Volt 

Ja je leest het goed, Poppodium Volt geeft jou de kans om te openen voor je favoriete artiest.  
Ben jij, weet jij of ken jij een toffe act, band of dj en zou je graag eens in Poppodium Volt willen optreden? Dan is dit je kans om bij onze programmeurs in het oog te springen. We roepen namelijk iedereen in de provincie en daarbuiten op om mee te doen aan deze actie.  
 
Vreselijk, stil zitten terwijl je niets liever doet dan optreden.  Om jullie een leuk vooruitzicht te geven, krijg je de kans om een voorprogramma plek te winnen, inclusief bijpassende gage en een mooi setje oordopjes van cool-earplugs! 

Zo doe je mee: 

  1. Neem je favoriete lied op (eigen werk of cover), het liefst met video. Maar alleen audio mag ook.  
  2. Stuur deze op naar info@poppodium-volt.nl met als onderwerp: Bandnaam – Escaped from the studio – Titel, dit kan tot en met zondag 28 maart
  3. Je mag het ook posten op je socials met #poppodiumvolt en #dedomijnendichtbij. Tag ons natuurlijk ook @poppodiumvolt, zodat we je deelname kunnen zien.  

Singer-songwriters (pop, country, etc), pop/metal/rock bands/acts, dj’s, hiphop/rap/urban talent, coverbands: al het talent is welkom!  Grijp nu de kans om straks op hét podium van Sittard-Geleen te staan!  
Poppodium selecteert wie een podiumplek krijgt. In overleg kijken we naar een goede match tussen het voorprogramma en hoofdact.  
De vorm van de show kan sterk variëren, maar we verwachten een show van zo’n 20 minuten. Is dat nog wat te veel voor jou? Geen probleem, maar laat het ons dan wel alvast even weten.  

Voorwaarden

Bij iedere actie horen een aantal voorwaarden hieronder een overzicht.

1) Deelnemen doe je alleen of in een band, iedereen die mee doet gaat akkoord met de volgende voorwaarden
2) Escape from the Studio is een project door Stichting de Domijnen en Poppodium Volt, wij vragen na ontvangst om een quitclaim te ondertekenen zodat wij je muziek en beeld kunnen gebruiken ter ondersteuning van deze actie en ter promotie van je eventueel toekomstige show. Pas na retourzending telt je inzending mee in deze actie.

3) Insturen van je werk doe je naar info@poppodium-volt.nl
o.v.v Escape from the Studio – Naam – Titel
4) Ingestuurd werk kan gedeeld worden door Poppodium Volt en/of Stichting De Domijnen, maar zal niet verder verstuurd worden naar derden
5) Doe je mee via social media, dan gebruik je de #poppodiumvolt en #dedomijnendichtbij en tag je @poppodiumvolt. Hierna kan je inzending gedeeld worden door Poppodium Volt en/of Stichting de Domijnen.
6) Iedereen mag haar/zijn muziek insturen of posten, covers of eigen werk in beeld en/of geluid, maar de teksten of andere uitingen mogen niet haatdragend zijn, oproepen tot geweld of kwetsend zijn voor anderen.

7) Per genre zal er gekeken worden naar een winnaar en een passende show, wegens de huidige maatregelen en onzekerheid kan de prijs op zich laten wachten. Mocht er geen passende show op het programma staan kan de prijs op een later moment worden ingevuld.
8) Meedoen is niet altijd winnen, je doet mee en onze programmeurs beslissen wie er wint, er zal met diegene contact op worden genomen.
9) Win je een podiumplek, dan zal er een gage beschikbaar gesteld worden van 150euro voor een solist en 250euro voor een band. Dit is een vergoeding die beschikbaar wordt gesteld door Stichting de Domijnen en Poppodium Volt.
10) Cool-earplugs stelt voor iedere winnaar een setje beschermende oordopjes beschikbaar incl een mooie bewaarcase.

11) Deze actie loopt tot en met zondag 28 maart 2021