Huisregels 2.1


Huisregels 2.1

Op deze pagina informeren we je over de “nieuwe” huisregels van Poppodium Volt voor de komende periode.
Concerten zullen op een andere manier beleefd worden. Om concerten te kunnen laten plaatsvinden zijn enkele spelregels noodzakelijk.
Deze kunnen veranderen indien de landelijke, provinciale, lokale overheden en het RIVM hier noodzaak toe zien.

UPDATE!
Samen veilig naar Poppodium Volt en de andere locaties van De Domijnen! 👍🏼😷
Vanaf vrijdag 2 oktober j.l. is het verplicht een mondkapje te dragen in de locaties van De Domijnen.
Deze regel geldt vanaf 13 jaar. Het mondkapje dien je op te hebben tijdens iedere verplaatsing, je mag deze af doen als je op je stoel zit.

1. We hebben Volt zo ingedeeld dat je overal 1.5m afstand kunt houden, doe dit dan ook.
2. Wanneer je overgaat tot aankoop van een ticket weet dan dat een ticket niet automatisch toegang geeft tot een concert.
3. Bij klachten blijf je thuis, ook al heb je een ticket gekocht, blijf thuis en neem voor 18.00uur contact op met onze ticketbalie, zij zullen je ticket kosten vergoeden. Tickets annuleren na deze tijd is helaas niet mogelijk.

4. Wanneer je wel naar Volt komt, blijf buiten op het terrein rustig wachten totdat iemand je binnen laat. Bij grotere events kan dit even duren, heb dus geduld.
5. Voordat je toegang krijgt tot Poppodium Volt kan er een gezondheidscheck plaatsvinden. Hieronder staan de drie vragen die we je kunnen stellen. Indien je ze niet allen met nee kunt beantwoorden, of wij twijfelen over je antwoorden, zal toegang tot het pand niet mogelijk zijn.

a. Heb je de afgelopen 24uur verkoudheidsklachten, zoals neusverkoudheid, loopneus, keelpijn, lichte hoest of verhoging tot 38 graden Celsius gehad?
b. Heb je in de afgelopen twee weken contact gehad met een patiënt met het coronavirus?
c. Heeft een van je huisgenoten verkoudheidsklachten met koorts (38 graden Celcius of hoger), en/of benauwdheid?

6. Je ticket zal contactloos ge-scand worden, zorg dus dat je je ticket klaar hebt staan op je smartphone klaar hebt staan, heb je geen smartphone print dan je ticket uit.
7. Na het scannen en de mogelijk gezondheidscheck krijg je toegang, volg de aanwijzingen van onze vrijwilligers en medewerkers op. En volg de belijning die is aangebracht. Mocht je vragen hebben kun je deze altijd stellen, maar houd afstand.
8. Wij wijzen je een plek aan in de zaal, hierdoor is er zo min mogelijk “contact” met andere bezoekers en kunnen we de zaal efficient gebruik en iedereen een veilige plek bieden.
9. Er is geen garderobe, je kunt je tas en jas meenemen en aan/onder de stoel plaatsen.

10. Bij Volt geniet je natuurlijk al van contactloos betalen, je kunt je munten kopen aan de automaat en je betaald bij de bar door deze op de bar neer te leggen (niet overhandigen).
10.b Doordat de bar momenteel gesloten is mag je een flesje (niet alcoholisch) drinken meenemen naar de concerten en events bij Poppodium Volt. Dit is toegestaan op moment van schrijven en kan van overheidswegen aangepast worden op ieder gewenst moment, ongeacht dat deze tekst is aangepast of niet.

Met deze “10” regels kunnen we samen zorgen voor een veilige en fijne concertervaring in de huidige situatie. We doen dit samen, schroom niet om vragen te stellen of tips/verbeterpunten (vriendelijk) te melden via de mail. Ook wij kunnen leren van de nieuwe ontwikkelingen.

FAQ
De meest gestelde vragen bij Volt.

Tickets koop je in door in het evenement op deze website op de knop ‘Ticket bestellen’ te klikken. Je wordt dan naar ons ticketsysteem geleid. Daar kun je het aantal tickets selecteren en veilig afrekenen.

Natuurlijk kan dat! Neem hiervoor contact met ons op. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Direct onder deze FAQ vind je alle contactgegevens van Volt. Bellen kan op +31 46 4007353. Een email versturen kan natuurlijk ook. Klik daarvoor hier.

Let op, we zijn niet ieder moment van de dag op kantoor. Dit kan betekenen dat we de telefoon niet altijd kunnen opnemen. Neem in dat geval contact met ons op via e-mail. We reageren zo snel mogelijk!

Poppodium Volt is gelegen aan de Odasingel 88 in Sittard. Kom je met de trein? Het is een kwartiertje lopen. De route vind je hier.

Kom je met de auto? Dan kun je parkeren in de Odaparking via de ingang Paardestraat (Haspelsestraat 41). Kosten: 1,90 euro per uur, maximaal 10 euro per dag (24 uur uitrijden). De looproute vanaf de parking vind je hier.

Kom je met de fiets? Dan kun je deze stallen op het voorplein van Volt in de fietsenstalling of tegen het hek.

Volt ligt dichtbij de markt van Sittard. Hier vind je tal van leuke cafés en restaurants waar je zowel voor als na je bezoek aan Volt goed kunt vertoeven. De cafés op de markt zijn op vrijdag en zaterdag geopend tot 04:00 uur. Bij Volt zelf is geen gelegenheid tot eten.

Sittard heeft verschillende overnachtingsmogelijkheden in verschillende prijsklassen. Hieronder een greep uit het aanbod:
Hotel de Prins / www.hoteldeprins.nl
Hotel Limbourg / www.hoteldelimbourg.nl
Hotel Merici / www.hotelmerici.nl
Stadsboerderij / www.weva.nl.nl
Wellness-Hotel / www.wellnesshotelsittard.nl

Binnen Volt wordt rekening gehouden met mindervaliden. Volt is een locatie waar sta-concerten plaatsvinden. Als je mindervalide bent is het verstandig om van tevoren contact met ons op te nemen. Een gepaste oplossing is altijd te vinden! Volt heeft ook een mindervalide toilet tot haar beschikking. Mocht deze op slot zijn dan kan er bij de bar in het café een sleutel worden gevraagd.

Voor onze live activiteiten geldt een minimale leeftijd van 16 jaar. Ben je jonger? Dan mag je wel naar binnen, maar alleen onder toezicht van een volwassene (18+). Bij dance-activiteiten geldt een minimale leeftijd van 18 jaar, deze kun je herkennen aan de openingstijden van 22:00 of later! Bij twijfel kan Volt altijd vragen om ID. Ook wij houden ons aan de regel dat er geen alcoholische dranken worden verkocht aan personen onder de 18 jaar.

Wanneer de medewerkers van Volt iets vinden dan zal dit altijd achter de garderobe bewaard worden. Bel ons dan op of stuur een mailtje, dan gaan we voor je op zoek!

Hier vind je alle technische specificaties van Poppodium Volt. Deze informatie staat in een PDF document.

Als een concert om welke reden dan ook niet doorgaat, krijg je het aankoopbedrag terug. Wij nemen contact met je op en zorgen dat het bedrag zo spoedig mogelijk op je rekening wordt teruggestort.

De tickets blijven gewoon geldig. Mocht je op de nieuwe datum verhinderd zijn, stuur dan een mailtje met je rekeningnummer. Dan zorgen wij dat het bedrag zo spoedig mogelijk wordt teruggestort.

Volt geeft helaas geen geld terug voor gekochte tickets (behalve als een concert is afgelast). We raden je aan om je ticket te verkopen via bijvoorbeeld Ticketswap.nl