Huisregels 2.3


Huisregels 2.3

Hey!

We mogen vanaf 5 juni 2021 weer open, ditmaal hebben we een bericht gemaakt over de “huisregels”.

Met geweldige shows op het programma krijgen we natuurlijk veel vragen of wat wel (en niet) mag voor en tijdens de shows.

Daarom een quick update want verschillende van jullie hebben dit vorig jaar al meegemaakt in de korte periode dat we weer open mochten maar anderen nog niet.

Poppodium Volt en de Domijnen hebben ervoor gekozen om maximaal 50 bezoekers toe te laten per show, hierdoor is het niet verplicht om een vaccinatiebewijs of negatieve testuitslag mee te nemen.  

Je koopt je ticket online, er is namelijk geen dagkassa. Print je ticket uit of nog liever, download hem naar je telefoon. Zo kunnen onze vrijwilligers de ticket(s) sneller en coronaproof scannen bij de entree.

Ook zullen we je een paar gezondheidsvragen stellen, maar nog beter, ben je ziek blijf dan thuis. Indien de vragen “juist” zijn beantwoord kun je het pand betreden. Mocht je ziek thuisblijven of de vragen niet naar volledigheid kunnen beantwoorden, dan kun je uitbalie@dedomijnen.nl een mail sturen voor een refund.

Wanneer je het pand betreedt doe je je mondkapje op en ontsmet je je handen met de daarvoor bedoelde desinfectiemiddel. Deze kom je op nog een aantal andere locaties in het pand tegen en kun je indien gewenst gebruik van maken.

Wanneer je nog een drankje wilt kopen voor de show kan dit in het café, hier kun je op afstand een order bestellen en afhalen. Dit kun je doen voor de show en voor het hoofdprogramma, daarna sluit de bar. Houd afstand tot elkaar er is ruimte genoeg om een rij te vormen, munten te kopen en je order af te halen.

Hoef je geen drankje, of heb je er zojuist een (of meerdere) gekocht in het café, zal je een plaats worden aangewezen door een van onze vrijwilligers. Tijdens deze korte wandeling houd je je mondkapje op. Zodra je zit op een van de heerlijke zitbankjes mag je het mondkapje weer af doen. De bankjes zijn op 1.5m van elkaar geplaatst en zijn geschikt voor 2 personen, zo kun je comfortabel genieten van de show.

Mocht je tijdens de show naar het toilet willen, een nieuw drankje halen, dan kan en mag dat natuurlijk, maar zet wel je mondmasker weer op tijdens een verplaatsing.

Momenteel voorziet de overheid deze maatregelen voor poppodia en hierdoor mogen we open, we vragen je dan ook aan deze maatregelen te houden zodat we open kunnen en mogen blijven. Het zou zonde zijn als deze eenvoudige maatregelen niet worden nageleefd.

Op deze manier houden we, net zoals vorig jaar, coronaproof shows.
Samen met jullie, met de acts op het podium en de vrijwilligers van poppodium volt gaan we weer genieten van cultuur!

Op deze pagina informeren we je over de “nieuwe” huisregels van Poppodium Volt voor de komende periode.
Concerten zullen op een andere manier beleefd worden. Om concerten te kunnen laten plaatsvinden zijn enkele spelregels noodzakelijk.
Deze kunnen veranderen indien de landelijke, provinciale, lokale overheden en het RIVM hier noodzaak toe zien.FAQ
De meest gestelde vragen bij Volt.

Tickets koop je in door in het evenement op deze website op de knop ‘Ticket bestellen’ te klikken. Je wordt dan naar ons ticketsysteem geleid. Daar kun je het aantal tickets selecteren en veilig afrekenen.

Natuurlijk kan dat! Neem hiervoor contact met ons op. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Direct onder deze FAQ vind je alle contactgegevens van Volt. Bellen kan op +31 46 4007353. Een email versturen kan natuurlijk ook. Klik daarvoor hier.

Let op, we zijn niet ieder moment van de dag op kantoor. Dit kan betekenen dat we de telefoon niet altijd kunnen opnemen. Neem in dat geval contact met ons op via e-mail. We reageren zo snel mogelijk!

Poppodium Volt is gelegen aan de Odasingel 88 in Sittard. Kom je met de trein? Het is een kwartiertje lopen. De route vind je hier.

Kom je met de auto? Dan kun je parkeren in de Odaparking via de ingang Paardestraat (Haspelsestraat 41). Kosten: 1,90 euro per uur, maximaal 10 euro per dag (24 uur uitrijden). De looproute vanaf de parking vind je hier.

Kom je met de fiets? Dan kun je deze stallen op het voorplein van Volt in de fietsenstalling of tegen het hek.

Volt ligt dichtbij de markt van Sittard. Hier vind je tal van leuke cafés en restaurants waar je zowel voor als na je bezoek aan Volt goed kunt vertoeven. De cafés op de markt zijn op vrijdag en zaterdag geopend tot 04:00 uur. Bij Volt zelf is geen gelegenheid tot eten.

Sittard heeft verschillende overnachtingsmogelijkheden in verschillende prijsklassen. Hieronder een greep uit het aanbod:
Hotel de Prins / www.hoteldeprins.nl
Hotel Limbourg / www.hoteldelimbourg.nl
Hotel Merici / www.hotelmerici.nl
Stadsboerderij / www.weva.nl.nl
Wellness-Hotel / www.wellnesshotelsittard.nl

Binnen Volt wordt rekening gehouden met mindervaliden. Volt is een locatie waar sta-concerten plaatsvinden. Als je mindervalide bent is het verstandig om van tevoren contact met ons op te nemen. Een gepaste oplossing is altijd te vinden! Volt heeft ook een mindervalide toilet tot haar beschikking. Mocht deze op slot zijn dan kan er bij de bar in het café een sleutel worden gevraagd.

Voor onze live activiteiten geldt een minimale leeftijd van 16 jaar. Ben je jonger? Dan mag je wel naar binnen, maar alleen onder toezicht van een volwassene (18+). Bij dance-activiteiten geldt een minimale leeftijd van 18 jaar, deze kun je herkennen aan de openingstijden van 22:00 of later! Bij twijfel kan Volt altijd vragen om ID. Ook wij houden ons aan de regel dat er geen alcoholische dranken worden verkocht aan personen onder de 18 jaar.

Wanneer de medewerkers van Volt iets vinden dan zal dit altijd achter de garderobe bewaard worden. Bel ons dan op of stuur een mailtje, dan gaan we voor je op zoek!

Hier vind je alle technische specificaties van Poppodium Volt. Deze informatie staat in een PDF document.

Als een concert om welke reden dan ook niet doorgaat, krijg je het aankoopbedrag terug. Wij nemen contact met je op en zorgen dat het bedrag zo spoedig mogelijk op je rekening wordt teruggestort.

De tickets blijven gewoon geldig. Mocht je op de nieuwe datum verhinderd zijn, stuur dan een mailtje met je rekeningnummer. Dan zorgen wij dat het bedrag zo spoedig mogelijk wordt teruggestort.

Volt geeft helaas geen geld terug voor gekochte tickets (behalve als een concert is afgelast). We raden je aan om je ticket te verkopen via bijvoorbeeld Ticketswap.nl