Huisregels 3

Update vanaf 18-2 en 25-2

Vandaag (15-02-2022) liet de overheid weten veel maatregelen los te gaan laten in de komende periode. Een mooi vooruitzicht dus voor de cultuursector. Als poppodium en als bezoeker heeft dit invloed op hoe we de komende weken shows gaan beleven. Vanaf heden (15-2) zijn de oude maatregelen nog van kracht, vanaf vrijdag 18 februari zal de sluitingstijd opschuiven naar 01.00 uur en dienen concerten onder de 500 bezoekers nog gebruik te dienen maken van corona toegangsbewijs maar geen mondkapjes verplichting gelden. Vanaf vrijdag 25 februari 2022 zullen we geen gebruik meer hoeven te maken van de QR-code en geen mondkapjes plicht meer gelden. Omdat we de komende shows onder de 500 bezoekers zullen toelaten zal er binnen GEEN 1g verplichting gelden en is hierdoor Poppodium Volt toegankelijk voor iedereen met een geldig ticket voor de show van die avond.

Een mooie stap vooruit maar we zijn er nog niet. Onze zaal capaciteit is maximaal 600 namelijk, de komende periode zullen we hierdoor onze max. capaciteit verlagen zodat Poppodium Volt toegankelijk is voor iedereen. Hopelijk zullen we snel te horen krijgen dat ook de 1g maatregel komt te vervallen en we onze zaal (en alle andere popzalen in Nederland) weer de volledige capaciteit kunnen benutten zonder obstakels.

Mocht je door deze opschaling liever niet naar een concert komen maar heb je wel een ticket, neem contact op met uitbalie@dedomijnen.nl voor een refund. Ben je wel in Volt en wil je genieten van het concert/optreden/event, let dan een beetje op elkaar en geef elkaar de ruimte als iemand hier om vraagt. Samen maken we de cultuursector weer een plek om samen te komen, te feesten en te vieren.

———–


Op deze pagina informeren we je over de “nieuwe” huisregels van Poppodium Volt voor de komende periode.
Concerten zullen op een andere manier beleefd worden. Om concerten te kunnen laten plaatsvinden zijn enkele spelregels noodzakelijk.
Deze kunnen veranderen indien de landelijke, provinciale, lokale overheden en het RIVM hier noodzaak toe zien.