ma 26 jul

Afterpartees & Tommy Gazer

Facebook attend

Prijzen en tijden

Datum / Locatie
  • Datum: ma 26 jul
  • Locatie: Schouwburg - Grote zaal
Prijzen

Tijden
  • Open: 20:00u
  • Aanvang: 20:30u
  • Sluiting: 23:00u

Social Media


Maandag 26 juli gaat de Week van de Limburgse popmuziek van start met gratis show van de Afterpartees en Tommy Gazer. Een unieke ervaring in Schouwburg de Domijnen in samenwerking met Poppodium Volt.

Tijdens de Week van de Limburgse Popmuziek kun je genieten van heerlijke muziek van eigen Limburgse bodem. Samen met Pop in Limburg zet De Domijnen/Poppodium Volt provinciaal talent in de spotlight. We trappen deze week af met een bijzondere “onstage” show van de vijf broers uit Horst. De Afterpartees maken al sinds 2013 energieke gitaarmuziek. Ze speelde alle grote zalen van ons land al plat, beklommen vele festivalpodia en weten uit de juiste vaatjes te tappen om iedereen in te pakken. Muzikaal schuilt Afterpartees ergens tussen Iggy Pop, The Strokes en Blondie. Een melodieuze powerpop welke je laat dansen (op je plek).

Deze avond is uitgekozen door “Escape from the Studio” winnaar Tommy Gazer. Een oproep die Poppodium Volt eerder dit jaar uitschreef om provinciale bands een podiumkans te geven zodra dit weer mocht. De band uit Weert staat te popelen om weer te mogen spelen en willen deze avond dat vol energie brengen. De vier heren zijn geïnspireerd door o.a Biffy Clyro, Nothing But Thieves en Catfish and the Bottlemen. Verwacht dus meezingbare refreinen, een bak energie en stevige gitaren.

Deze show is onderdeel van De week van de Limburgse Popmuziek en is mogelijk gemaakt door Pop in Limburg. Hierdoor is deze show gratis te bezoeken, maar door de huidige maatregelen gaan slechts 50 tickets in de verkoop, mocht in juli blijken meer mogelijk te zijn zullen we opschalen. Wees er dus snel bij om je gratis ticket te bemachtigen.

Gratis Tickets kopen, klik hier

Kijk ook eens bij deze shows

zo 13 mrt
Poppodium Volt / DEUR: 19:30
Rock
vr 22 okt
Poppodium Volt / DEUR: 20:00
Rock
vr 6 mei
Poppodium Volt / DEUR: 20:00
Rock
FAQ
De meest gestelde vragen bij Volt.

Tickets koop je in door in het evenement op deze website op de knop ‘Ticket bestellen’ te klikken. Je wordt dan naar ons ticketsysteem geleid. Daar kun je het aantal tickets selecteren en veilig afrekenen.

Natuurlijk kan dat! Neem hiervoor contact met ons op. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Direct onder deze FAQ vind je alle contactgegevens van Volt. Bellen kan op +31 46 4007353. Een email versturen kan natuurlijk ook. Klik daarvoor hier.

Let op, we zijn niet ieder moment van de dag op kantoor. Dit kan betekenen dat we de telefoon niet altijd kunnen opnemen. Neem in dat geval contact met ons op via e-mail. We reageren zo snel mogelijk!

Poppodium Volt is gelegen aan de Odasingel 88 in Sittard. Kom je met de trein? Het is een kwartiertje lopen. De route vind je hier.

Kom je met de auto? Dan kun je parkeren in de Odaparking via de ingang Paardestraat (Haspelsestraat 41). Kosten: 1,90 euro per uur, maximaal 10 euro per dag (24 uur uitrijden). De looproute vanaf de parking vind je hier.

Kom je met de fiets? Dan kun je deze stallen op het voorplein van Volt in de fietsenstalling of tegen het hek.

Volt ligt dichtbij de markt van Sittard. Hier vind je tal van leuke cafés en restaurants waar je zowel voor als na je bezoek aan Volt goed kunt vertoeven. De cafés op de markt zijn op vrijdag en zaterdag geopend tot 04:00 uur. Bij Volt zelf is geen gelegenheid tot eten.

Sittard heeft verschillende overnachtingsmogelijkheden in verschillende prijsklassen. Hieronder een greep uit het aanbod:
Hotel de Prins / www.hoteldeprins.nl
Hotel Limbourg / www.hoteldelimbourg.nl
Hotel Merici / www.hotelmerici.nl
Stadsboerderij / www.weva.nl.nl
Wellness-Hotel / www.wellnesshotelsittard.nl

Binnen Volt wordt rekening gehouden met mindervaliden. Volt is een locatie waar sta-concerten plaatsvinden. Als je mindervalide bent is het verstandig om van tevoren contact met ons op te nemen. Een gepaste oplossing is altijd te vinden! Volt heeft ook een mindervalide toilet tot haar beschikking. Mocht deze op slot zijn dan kan er bij de bar in het café een sleutel worden gevraagd.

Voor onze live activiteiten geldt een minimale leeftijd van 16 jaar. Ben je jonger? Dan mag je wel naar binnen, maar alleen onder toezicht van een volwassene (18+). Bij dance-activiteiten geldt een minimale leeftijd van 18 jaar, deze kun je herkennen aan de openingstijden van 22:00 of later! Bij twijfel kan Volt altijd vragen om ID. Ook wij houden ons aan de regel dat er geen alcoholische dranken worden verkocht aan personen onder de 18 jaar.

Wanneer de medewerkers van Volt iets vinden dan zal dit altijd achter de garderobe bewaard worden. Bel ons dan op of stuur een mailtje, dan gaan we voor je op zoek!

Hier vind je alle technische specificaties van Poppodium Volt. Deze informatie staat in een PDF document.

Als een concert om welke reden dan ook niet doorgaat, krijg je het aankoopbedrag terug. Wij nemen contact met je op en zorgen dat het bedrag zo spoedig mogelijk op je rekening wordt teruggestort.

De tickets blijven gewoon geldig. Mocht je op de nieuwe datum verhinderd zijn, stuur dan een mailtje met je rekeningnummer. Dan zorgen wij dat het bedrag zo spoedig mogelijk wordt teruggestort.

Volt geeft helaas geen geld terug voor gekochte tickets (behalve als een concert is afgelast). We raden je aan om je ticket te verkopen via bijvoorbeeld Ticketswap.nl