do 26 mrt

Alazka (Geannuleerd)

Facebook attend

Prijzen en tijden

Datum / Locatie
  • Datum: do 26 mrt
  • Locatie: Poppodium Volt
Prijzen
  • Website: €18,00
  • Deurprijs: €20,00

Tijden
  • Open: 12:00u
  • Aanvang: 12:00u
  • Sluiting: 12:00u

Social Media


T/m 1 Juni zullen er geen evenementen plaatsvinden in Poppodium Volt, voor meer informatie https://bit.ly/2U2bLYK

De band heeft ons laten weten de gehele tour de cancellen, tickets zullen spoedig worden terugbetaald.
“Keep your heads up, we are in this together. We’ll grind through” laat de band weten.

(Burning Down) Alazka is terug! En ze nemen hun vrienden mee

De band die inmiddels door het leven gaat als Alazka is eindelijk terug. Stevige emotionele heavy rock muziek noemen de vier leden het zelf. De band uit Recklinghausen (DE) debuteerde al in maart 2015 met een geweldige EP “Values & Virtues” en speelde op de grootste Europese festivals en stonden in het voorprogramma van onder andere Being As An Ocean.

Inmiddels staat de band op eigen benen, SharpTone Records in samenwerking met Arising Empire tekende band voor hun debuutplaat “Phoenix” en brachten de plaat wereldwijd uit. Het gaat hard met het viertal en nu komen ze naar Poppodium Volt met hun vrienden van Kingdom of Giants, Rarity en Resolve!

Kingdom of Giants

Al sinds 2011 touren de heren van Kingdom of Giants de wereld over. Het zestal weet elke plaat opnieuw te verrassen, elke show weer spelen ze vol energie en komen er snel veel fans bij. Inmiddels hebben ze al flink wat tours mogen meemaken en zijn ze een zeer graag geziene gast op de metal(core) festivals.

Rarity

Deze zomer kwam de langverwachte langspeler van Rarity eindelijk online. “The Longest Lonesome” raakte meteen de juiste snaren en al snel zag de band hun luistercijfers omhoog schieten. De plaat gaf ze een terechte spot in deze tour, waar ze live de nieuwe tracks zullen brengen. Zowel snoeihard als akoestisch komt de band tot hun recht, erg bijzondere combinatie.

Resolve

Zichtbaar sinds 2017 maar direct in de spotlights. “The new kids on the block” van deze tour, maar de Franse boys hebben hun metalhart op de juiste plek zitten. De EP “Reverie” uit 2017 knalde meteen de Franse top 5 metalcharts in en sindsdien is het niet meer rustig geworden. De drie werken hard om uit te groeien tot een van meest geliefde metalacts in Frankrijk (en daarbuiten).

Kijk ook eens bij deze shows

Nathan Gray & The Iron Roses
vr 9 dec
Poppodium Volt / DEUR: 20:00
Punk/Emo/Hardcore
FAQ
De meest gestelde vragen bij Volt.

Tickets koop je in door in het evenement op deze website op de knop ‘Ticket bestellen’ te klikken. Je wordt dan naar ons ticketsysteem geleid. Daar kun je het aantal tickets selecteren en veilig afrekenen.

Natuurlijk kan dat! Neem hiervoor contact met ons op. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Direct onder deze FAQ vind je alle contactgegevens van Volt. Bellen kan op +31 46 4007353. Een email versturen kan natuurlijk ook. Klik daarvoor hier.

Let op, we zijn niet ieder moment van de dag op kantoor. Dit kan betekenen dat we de telefoon niet altijd kunnen opnemen. Neem in dat geval contact met ons op via e-mail. We reageren zo snel mogelijk!

Poppodium Volt is gelegen aan de Odasingel 88 in Sittard. Kom je met de trein? Het is een kwartiertje lopen. De route vind je hier.

Kom je met de auto? Dan kun je parkeren in de Odaparking via de ingang Paardestraat (Haspelsestraat 41). Kosten: 1,90 euro per uur, maximaal 10 euro per dag (24 uur uitrijden). De looproute vanaf de parking vind je hier.

Kom je met de fiets? Dan kun je deze stallen op het voorplein van Volt in de fietsenstalling of tegen het hek.

Volt ligt dichtbij de markt van Sittard. Hier vind je tal van leuke cafés en restaurants waar je zowel voor als na je bezoek aan Volt goed kunt vertoeven. De cafés op de markt zijn op vrijdag en zaterdag geopend tot 04:00 uur. Bij Volt zelf is geen gelegenheid tot eten.

Sittard heeft verschillende overnachtingsmogelijkheden in verschillende prijsklassen. Hieronder een greep uit het aanbod:
Hotel de Prins / www.hoteldeprins.nl
Hotel Limbourg / www.hoteldelimbourg.nl
Hotel Merici / www.hotelmerici.nl
Stadsboerderij / www.weva.nl.nl
Wellness-Hotel / www.wellnesshotelsittard.nl

Binnen Volt wordt rekening gehouden met mindervaliden. Volt is een locatie waar sta-concerten plaatsvinden. Als je mindervalide bent is het verstandig om van tevoren contact met ons op te nemen. Een gepaste oplossing is altijd te vinden! Volt heeft ook een mindervalide toilet tot haar beschikking. Mocht deze op slot zijn dan kan er bij de bar in het café een sleutel worden gevraagd.

Voor onze live activiteiten geldt een minimale leeftijd van 16 jaar. Ben je jonger? Dan mag je wel naar binnen, maar alleen onder toezicht van een volwassene (18+). Bij dance-activiteiten geldt een minimale leeftijd van 18 jaar, deze kun je herkennen aan de openingstijden van 22:00 of later! Bij twijfel kan Volt altijd vragen om ID. Ook wij houden ons aan de regel dat er geen alcoholische dranken worden verkocht aan personen onder de 18 jaar.

Wanneer de medewerkers van Volt iets vinden dan zal dit altijd achter de garderobe bewaard worden. Bel ons dan op of stuur een mailtje, dan gaan we voor je op zoek!

Hier vind je alle technische specificaties van Poppodium Volt. Deze informatie staat in een PDF document.

Als een concert om welke reden dan ook niet doorgaat, krijg je het aankoopbedrag terug. Wij nemen contact met je op en zorgen dat het bedrag zo spoedig mogelijk op je rekening wordt teruggestort.

De tickets blijven gewoon geldig. Mocht je op de nieuwe datum verhinderd zijn, stuur dan een mailtje met je rekeningnummer. Dan zorgen wij dat het bedrag zo spoedig mogelijk wordt teruggestort.

Volt geeft helaas geen geld terug voor gekochte tickets (behalve als een concert is afgelast). We raden je aan om je ticket te verkopen via bijvoorbeeld Ticketswap.nl