vr 4 nov

Ally Venable

Facebook attend

Prijzen en tijden

Datum / Locatie
  • Datum: vr 4 nov
  • Locatie: Poppodium Volt
Prijzen
  • Website: €13,50
  • Deurprijs: €16,00

Tijden
  • Open: 19:00u
  • Aanvang: 19:30u
  • Sluiting: 22:00u

Social Media


Blues rock sensatie Ally Venable tijdens Heart of Fire tour naar Sittard-Geleen op vrijdag 4 november.

Zoals ze in haar perskit schrijft; “Dit is geen tijd voor zwakke harten. De pandemie heeft wellicht de muziekscene tot zwijgen gebracht, het livecircuit gesloten en de artiesten van hun fans gescheiden. Maar met de Heart of Fire Tour komt gitarist/zangeres/songwriter blues rock sensatie Ally Venable sterk uit de startblokken.”

Het album Heart of Fire kwam al in 2021 en bracht de wereld de broodnodige liefde, hopelijk was dit wederzijds. Ze is nog maar begin twintig, de halsbrekende twee decennia van de gitarist zijn net zo snel voorbijgegaan als haar vingers kunnen spelen. Haar pad slingert van kerkkoren uit haar kindertijd naar de tienerinvloeden van lokale helden als Stevie Ray Vaughan en Miranda Lambert.

Zoals elke strijd is deze plaat luid. Iedereen die Ally al eens heeft zien optreden weet wat ze mogen verwachten, maar voor diegene die het nog niet weten het kan luid gaan, suizende oren achter laten en met haar opzwepende gitaarwerk brengt ze haar Heart of Fire op een heerlijke manier. Haar shows zijn uitdagend, gepassioneerd, eerlijk en rauw. Ze wacht niet af tot de storm is gaan liggen maar dans liever in de regen. Ze is klaar om haar meest recente album te laten horen op het Europese vasteland.

Ook voor de show van Ally Venable op vrijdag 4 november hebben we een geweldige support gevonden uit onze eigen provincie.

Zeg “Hammond” en je tovert een glimlach op het gezicht van menigeen muziekliefhebber… Dit door een Leslie ronkend beest, gecombineerd met dikke gitaarriffs en groovende drums en baslijnen resulteren in de progblues / hardrock van Vendetta Drive. Denk aan Zeppelin, DeWolff, Allman Brothers en een vleugje Soundgarden. Sinds de oprichting in 2016 heeft de band al menig festival en podia onveilig gemaakt, met name Paradiso Amsterdam en Bluesrock Festival Tegelen.

Eind 2021 heeft de band hun eerste gelijknamige, goed ontvangen full length album (opgenomen bij de PNL Studio in Melderslo) uitgebracht, waarvan de mooie, emotionele ballad “Till we meet again” als single is uitgebracht, vergezeld van een videoclip (te bekijken op YouTube). Het gelijknamige album is op alle voornaamste streamingdiensten te beluisteren (Spotify, Deezer, Apple Music, etc.)

Kijk ook eens bij deze shows

El Perro
do 22 jun
Poppodium Volt / DEUR: 20:00
Blues/Americana, psych/blues/stoner/funk
Philip Sayce
vr 17 nov
Poppodium Volt / DEUR: 20:00
Blues/Americana
FAQ
De meest gestelde vragen bij Volt.

Tickets koop je in door in het evenement op deze website op de knop ‘Ticket bestellen’ te klikken. Je wordt dan naar ons ticketsysteem geleid. Daar kun je het aantal tickets selecteren en veilig afrekenen.

Natuurlijk kan dat! Neem hiervoor contact met ons op. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Direct onder deze FAQ vind je alle contactgegevens van Volt. Bellen kan op +31 46 4007353. Een email versturen kan natuurlijk ook. Klik daarvoor hier.

Let op, we zijn niet ieder moment van de dag op kantoor. Dit kan betekenen dat we de telefoon niet altijd kunnen opnemen. Neem in dat geval contact met ons op via e-mail. We reageren zo snel mogelijk!

Poppodium Volt is gelegen aan de Odasingel 88 in Sittard. Kom je met de trein? Het is een kwartiertje lopen. De route vind je hier.

Kom je met de auto? Dan kun je parkeren in de Odaparking via de ingang Paardestraat (Haspelsestraat 41). Kosten: 1,90 euro per uur, maximaal 10 euro per dag (24 uur uitrijden). De looproute vanaf de parking vind je hier.

Kom je met de fiets? Dan kun je deze stallen op het voorplein van Volt in de fietsenstalling of tegen het hek.

Volt ligt dichtbij de markt van Sittard. Hier vind je tal van leuke cafés en restaurants waar je zowel voor als na je bezoek aan Volt goed kunt vertoeven. De cafés op de markt zijn op vrijdag en zaterdag geopend tot 04:00 uur. Bij Volt zelf is geen gelegenheid tot eten.

Sittard heeft verschillende overnachtingsmogelijkheden in verschillende prijsklassen. Hieronder een greep uit het aanbod:
Hotel de Prins / www.hoteldeprins.nl
Hotel Limbourg / www.hoteldelimbourg.nl
Hotel Merici / www.hotelmerici.nl
Stadsboerderij / www.weva.nl.nl
Wellness-Hotel / www.wellnesshotelsittard.nl

Binnen Volt wordt rekening gehouden met mindervaliden. Volt is een locatie waar sta-concerten plaatsvinden. Als je mindervalide bent is het verstandig om van tevoren contact met ons op te nemen. Een gepaste oplossing is altijd te vinden! Volt heeft ook een mindervalide toilet tot haar beschikking. Mocht deze op slot zijn dan kan er bij de bar in het café een sleutel worden gevraagd.

Voor onze live activiteiten geldt een minimale leeftijd van 16 jaar. Ben je jonger? Dan mag je wel naar binnen, maar alleen onder toezicht van een volwassene (18+). Bij dance-activiteiten geldt een minimale leeftijd van 18 jaar, deze kun je herkennen aan de openingstijden van 22:00 of later! Bij twijfel kan Volt altijd vragen om ID. Ook wij houden ons aan de regel dat er geen alcoholische dranken worden verkocht aan personen onder de 18 jaar.

Wanneer de medewerkers van Volt iets vinden dan zal dit altijd achter de garderobe bewaard worden. Bel ons dan op of stuur een mailtje, dan gaan we voor je op zoek!

Hier vind je alle technische specificaties van Poppodium Volt. Deze informatie staat in een PDF document.

Als een concert om welke reden dan ook niet doorgaat, krijg je het aankoopbedrag terug. Wij nemen contact met je op en zorgen dat het bedrag zo spoedig mogelijk op je rekening wordt teruggestort.

De tickets blijven gewoon geldig. Mocht je op de nieuwe datum verhinderd zijn, stuur dan een mailtje met je rekeningnummer. Dan zorgen wij dat het bedrag zo spoedig mogelijk wordt teruggestort.

Volt geeft helaas geen geld terug voor gekochte tickets (behalve als een concert is afgelast). We raden je aan om je ticket te verkopen via bijvoorbeeld Ticketswap.nl