vr 25 okt

Amplified [Part 22]

Facebook attend

Prijzen en tijden

Datum / Locatie
  • Datum: vr 25 okt
  • Locatie: Grote Zaal + Kleine Zaal
Prijzen
  • Early bird: €9,00
  • Deurprijs: €12,50

Tijden
  • Open: 22:00u
  • Aanvang: 22:00u
  • Sluiting: 03:00u

Social Media


Amplified is terug na de zomerstop voor de 22e editie in Poppodium Volt!

Amplified is terug na de zomerstop voor de 22e editie in Poppodium Volt! Maak je klaar voor 3 internationale acts en een heerlijke mix van Dubstep en Drum & Bass!

• Lineup

Majistrate[uk]
Curzed [uk]
RDG [dk]
Monti
Minzo
MELLOW

We proudly present you: TAXMAN

Na 5 jaar is het ons toch een keer overkomen, helaas moeten we aankondigen dat Majistrate last-minute heeft moeten afzeggen. Gelukkig hebben we een andere Drum & Bass legend kunnen regelen, the one and only Taxman! Deze baas heeft releases op o.a. Playaz Recordings en zal extra hard gaan voor jullie vanavond… GET READY! 🔥

De warm-up van de avond zal verzorgd worden door niemand minder dan MELLOW!

Bass connoisseur Mellow draait al een lange tijd mee in de Dubstep en Drum & Bass scene van Limburg. Van Klassebass tot Beukavond en van Maastricht tot Roermond, met zijn eigen producties en energieke sets zal Mellow jullie een goede warming up verzorgen voor de rest van de avond! 😎

First international act: Curzed

Als een van de grondleggers van het Monsters collectief heeft Curzed een enorme invloed gehad op de underground Dubstep scene. Daarnaast heeft hij een memorabele carrière opgebouwd met talloze eigen producties, diverse guestmixes op GetDarkerTV en collabs met o.a. Kromestar en AD.

Na een muzikale break zijn wij vereerd Curzed weer te mogen verwelkomen voor zijn eerste internationale comeback… CURZED IS BACK BABY, GET READY! 🔥😈

Second international act: RDG

Dubstep heavyweight RDG is van jongs af aan al erg betrokken in de underground scene van Kopenhagen, Denemarken. Als tiener begon hij met muziek maken en het organiseren van zijn eerste clubavonden.

Fast forward 10 jaar; RDG is eigenaar van labels Circle Vision en Surfase Records, heeft meer dan 50 releases op zijn naam staan en internationale shows op o.a. GetDarker TV en een tour door de United States!

Wij kunnen niet wachten om de Dubstep Don van Denemarken te mogen verwelkomen… get ready for some BASS! 🔥😎

Next up: Monti

Rollende drums, diepe bassen en een vleugje Riddim… met alweer de 6e Amplified booking zal Monti zijn signature Dubstep sound weer komen showen. Whats that coming over the hill?! 👹

FAQ
De meest gestelde vragen bij Volt.

Tickets koop je in door in het evenement op deze website op de knop ‘Ticket bestellen’ te klikken. Je wordt dan naar ons ticketsysteem geleid. Daar kun je het aantal tickets selecteren en veilig afrekenen.

Natuurlijk kan dat! Neem hiervoor contact met ons op. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Direct onder deze FAQ vind je alle contactgegevens van Volt. Bellen kan op +31 46 4007353. Een email versturen kan natuurlijk ook. Klik daarvoor hier.

Let op, we zijn niet ieder moment van de dag op kantoor. Dit kan betekenen dat we de telefoon niet altijd kunnen opnemen. Neem in dat geval contact met ons op via e-mail. We reageren zo snel mogelijk!

Poppodium Volt is gelegen aan de Odasingel 88 in Sittard. Kom je met de trein? Het is een kwartiertje lopen. De route vind je hier.

Kom je met de auto? Dan kun je parkeren in de Odaparking via de ingang Paardestraat (Haspelsestraat 41). Kosten: 1,90 euro per uur, maximaal 10 euro per dag (24 uur uitrijden). De looproute vanaf de parking vind je hier.

Kom je met de fiets? Dan kun je deze stallen op het voorplein van Volt in de fietsenstalling of tegen het hek.

Volt ligt dichtbij de markt van Sittard. Hier vind je tal van leuke cafés en restaurants waar je zowel voor als na je bezoek aan Volt goed kunt vertoeven. De cafés op de markt zijn op vrijdag en zaterdag geopend tot 04:00 uur. Bij Volt zelf is geen gelegenheid tot eten.

Sittard heeft verschillende overnachtingsmogelijkheden in verschillende prijsklassen. Hieronder een greep uit het aanbod:
Hotel de Prins / www.hoteldeprins.nl
Hotel Limbourg / www.hoteldelimbourg.nl
Hotel Merici / www.hotelmerici.nl
Stadsboerderij / www.weva.nl.nl
Wellness-Hotel / www.wellnesshotelsittard.nl

Binnen Volt wordt rekening gehouden met mindervaliden. Volt is een locatie waar sta-concerten plaatsvinden. Als je mindervalide bent is het verstandig om van tevoren contact met ons op te nemen. Een gepaste oplossing is altijd te vinden! Volt heeft ook een mindervalide toilet tot haar beschikking. Mocht deze op slot zijn dan kan er bij de bar in het café een sleutel worden gevraagd.

Voor onze live activiteiten geldt een minimale leeftijd van 16 jaar. Ben je jonger? Dan mag je wel naar binnen, maar alleen onder toezicht van een volwassene (18+). Bij dance-activiteiten geldt een minimale leeftijd van 18 jaar, deze kun je herkennen aan de openingstijden van 22:00 of later! Bij twijfel kan Volt altijd vragen om ID. Ook wij houden ons aan de regel dat er geen alcoholische dranken worden verkocht aan personen onder de 18 jaar.

Wanneer de medewerkers van Volt iets vinden dan zal dit altijd achter de garderobe bewaard worden. Bel ons dan op of stuur een mailtje, dan gaan we voor je op zoek!

Hier vind je alle technische specificaties van Poppodium Volt. Deze informatie staat in een PDF document.

Als een concert om welke reden dan ook niet doorgaat, krijg je het aankoopbedrag terug. Wij nemen contact met je op en zorgen dat het bedrag zo spoedig mogelijk op je rekening wordt teruggestort.

De tickets blijven gewoon geldig. Mocht je op de nieuwe datum verhinderd zijn, stuur dan een mailtje met je rekeningnummer. Dan zorgen wij dat het bedrag zo spoedig mogelijk wordt teruggestort.

Volt geeft helaas geen geld terug voor gekochte tickets (behalve als een concert is afgelast). We raden je aan om je ticket te verkopen via bijvoorbeeld Ticketswap.nl