vr 25 mrt

Anne Soldaat

Facebook attend

Prijzen en tijden

Datum / Locatie
  • Datum: vr 25 mrt
  • Locatie: Poppodium Volt
Prijzen
  • Website: €17,50
  • Deurprijs: €20,00

Tijden
  • Open: 20:00u
  • Aanvang: 20:30u
  • Sluiting: 23:59u

Social Media


Anne Soldaat is terug en komt samen met Dols naar Poppodium Volt.
Op vrijdag 25 maart 2022 geniet je van twee heerlijke shows in Sittard-Geleen.

In 2022 keert de zanger, songschrijver en gitarist terug naar de Nederlandse poppodia. Anne Soldaat is al meer dan 30 jaar actief in de Nederlandse muziekwereld, waar hij meer dan 15 jaar deel uit maakte van de popband Daryll-Ann. Met de band maakte hij acht albums, tourde hij in binnen- en buitenland maar besloten ze in 2004 uit elkaar te gaan. Een solo pad bracht hem in de jaren daaropvolgend weer op geweldige podia, werkte hij met Excelsior Records aan diverse albums en ging hij op pad met diverse andere bands zoals Tim Knol en Clean Pete. Eerder dit jaar kwam zijn nieuwste album Facts & Fears uit waarbij hij terug keerde naar zijn “vorm”. Anne nam de plaat op met Pablo van der Poel, een ware “match made in heaven”.

Deze avond staat Volt’s Escape from the Studio winnaar Dols in het voorprogramma.

DOLS staat garant voor melodische gitaarsongs in de rijke traditie van de Britse popmuziek. Liedjes over vallen en opstaan, verliezen en winnen, geloven of toch niet, kortom: het grillige leven van alledag. Geen gepolijste tracks die altijd keurig volgens het boekje zijn geschreven, maar onbevangen en soms dwarse en rafelige nummers met ziel uit het zuiden van het land.

De in Limburg getogen maar in Nijmegen woonachtige tweelingbroers Chris en Stijn vormen het creatieve hart van DOLS. Met twee Engelstalige EP’s (2016, 2020) en debuutalbum Two & One (2019) op zak lanceerden zij zichzelf in korte tijd vanuit hun woonkamers naar optredens op onder meer het Valkhof Festival. Begin 2020 sleepten ze een nominatie in de wacht voor Beste Nieuwkomer bij de 3voor12 Gelderland Awards.

In het voorjaar van 2022 verschijnt het nieuwe DOLS-album (inclusief koffietafelboek) Veurvaajers met daarop tien dialectsongs die de kleine familiegeschiedenis van de broers laten samensmelten met de grote geschiedenis van Zuid-Limburg. Voor dit crossmediale project ontvingen ze van Pop in Limburg en de Provincie Limburg de Makersregeling. In het voorprogramma van Anne Soldaat staat de act in volle bandbezetting.

Kijk ook eens bij deze shows

Hard2Get
wo 27 dec
Poppodium Volt / DEUR: 20:00
Pop
FAQ
De meest gestelde vragen bij Volt.

Tickets koop je in door in het evenement op deze website op de knop ‘Ticket bestellen’ te klikken. Je wordt dan naar ons ticketsysteem geleid. Daar kun je het aantal tickets selecteren en veilig afrekenen.

Natuurlijk kan dat! Neem hiervoor contact met ons op. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Direct onder deze FAQ vind je alle contactgegevens van Volt. Bellen kan op +31 46 4007353. Een email versturen kan natuurlijk ook. Klik daarvoor hier.

Let op, we zijn niet ieder moment van de dag op kantoor. Dit kan betekenen dat we de telefoon niet altijd kunnen opnemen. Neem in dat geval contact met ons op via e-mail. We reageren zo snel mogelijk!

Poppodium Volt is gelegen aan de Odasingel 88 in Sittard. Kom je met de trein? Het is een kwartiertje lopen. De route vind je hier.

Kom je met de auto? Dan kun je parkeren in de Odaparking via de ingang Paardestraat (Haspelsestraat 41). Kosten: 1,90 euro per uur, maximaal 10 euro per dag (24 uur uitrijden). De looproute vanaf de parking vind je hier.

Kom je met de fiets? Dan kun je deze stallen op het voorplein van Volt in de fietsenstalling of tegen het hek.

Volt ligt dichtbij de markt van Sittard. Hier vind je tal van leuke cafés en restaurants waar je zowel voor als na je bezoek aan Volt goed kunt vertoeven. De cafés op de markt zijn op vrijdag en zaterdag geopend tot 04:00 uur. Bij Volt zelf is geen gelegenheid tot eten.

Sittard heeft verschillende overnachtingsmogelijkheden in verschillende prijsklassen. Hieronder een greep uit het aanbod:
Hotel de Prins / www.hoteldeprins.nl
Hotel Limbourg / www.hoteldelimbourg.nl
Hotel Merici / www.hotelmerici.nl
Stadsboerderij / www.weva.nl.nl
Wellness-Hotel / www.wellnesshotelsittard.nl

Binnen Volt wordt rekening gehouden met mindervaliden. Volt is een locatie waar sta-concerten plaatsvinden. Als je mindervalide bent is het verstandig om van tevoren contact met ons op te nemen. Een gepaste oplossing is altijd te vinden! Volt heeft ook een mindervalide toilet tot haar beschikking. Mocht deze op slot zijn dan kan er bij de bar in het café een sleutel worden gevraagd.

Voor onze live activiteiten geldt een minimale leeftijd van 16 jaar. Ben je jonger? Dan mag je wel naar binnen, maar alleen onder toezicht van een volwassene (18+). Bij dance-activiteiten geldt een minimale leeftijd van 18 jaar, deze kun je herkennen aan de openingstijden van 22:00 of later! Bij twijfel kan Volt altijd vragen om ID. Ook wij houden ons aan de regel dat er geen alcoholische dranken worden verkocht aan personen onder de 18 jaar.

Wanneer de medewerkers van Volt iets vinden dan zal dit altijd achter de garderobe bewaard worden. Bel ons dan op of stuur een mailtje, dan gaan we voor je op zoek!

Hier vind je alle technische specificaties van Poppodium Volt. Deze informatie staat in een PDF document.

Als een concert om welke reden dan ook niet doorgaat, krijg je het aankoopbedrag terug. Wij nemen contact met je op en zorgen dat het bedrag zo spoedig mogelijk op je rekening wordt teruggestort.

De tickets blijven gewoon geldig. Mocht je op de nieuwe datum verhinderd zijn, stuur dan een mailtje met je rekeningnummer. Dan zorgen wij dat het bedrag zo spoedig mogelijk wordt teruggestort.

Volt geeft helaas geen geld terug voor gekochte tickets (behalve als een concert is afgelast). We raden je aan om je ticket te verkopen via bijvoorbeeld Ticketswap.nl