zo 10 apr

Beachdog

Facebook attend

Prijzen en tijden

Datum / Locatie
  • Datum: zo 10 apr
  • Locatie: Poppodium Volt
Prijzen
  • Website: €10,00
  • Deurprijs: €12,50

Tijden
  • Open: 20:00u
  • Aanvang: 20:30u
  • Sluiting: 23:59u

Social Media


Beachdog, de Nieuwe Harde Band van Nederland, naar Sittard-Geleen!
Op zondag 10 april knalt de nieuwe band van David achter de Molen (John Coffey) de deuren open in Limburg.

Terwijl de wereld in de fik stond lag het nieuwe project van David achter de Molen op de plank te rijpen tot de tijd rijp was. De Nieuwe Harde Band van Nederland maakt harde rock met genoeg toegankelijke songs voor een groot publiek. Een publiek dat het gemist heeft om in bezwete zaaltjes met vrienden een vuist omhoog te steken en los te gaan.

Na 10 jaar John Coffey kan dit jongensboek ten einde, vele shows over de hele wereld was een droom die realiteit werd. Na een break waarin David podcasts ontdekte, even proefde aan het dj-schap bij 3FM  kroop het muziekbloed toch weer waar het niet gaan kon. Na drie jaar “stilte” vond hij Ruben Lisman, een van de meest getalenteerde gitaristen in Nederland, en schreven samen een jaar lang de allerbeste songs. Met onze eigen Vincent op bass, Mex achter de drums staan dit viertal klaar om Nederland kapot te spelen.

Vier shows staan er dit jaar nog op de planning, na hun exclusieve try-out is dit de eerste stap in de richting naar meer! Voor een tientje ben je er al bij, want deze show is natuurlijk voor iedereen die het zo gemist heeft!

Mark of Choas support van Beachdog op zondag 10 april

Mark of Chaos is een jong punkrock trio!
Snel, hard & catchy. Het soort waarvan je gas gaat geven op de autobahn.
Met een full length album in de maak en een plek op jera on air gaat de band in 2022 immer geradeaus!

Kijk ook eens bij deze shows

DeWolff
vr 15 dec
Poppodium Volt / DEUR: 20:00
Rock
Rosemary’s Sons
vr 9 jun
Poppodium Volt / DEUR: 20:00
Rock
Theigns & Thralls
za 3 jun
Poppodium Volt / DEUR: 20:00
Folkrock, Rock
FAQ
De meest gestelde vragen bij Volt.

Tickets koop je in door in het evenement op deze website op de knop ‘Ticket bestellen’ te klikken. Je wordt dan naar ons ticketsysteem geleid. Daar kun je het aantal tickets selecteren en veilig afrekenen.

Natuurlijk kan dat! Neem hiervoor contact met ons op. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Direct onder deze FAQ vind je alle contactgegevens van Volt. Bellen kan op +31 46 4007353. Een email versturen kan natuurlijk ook. Klik daarvoor hier.

Let op, we zijn niet ieder moment van de dag op kantoor. Dit kan betekenen dat we de telefoon niet altijd kunnen opnemen. Neem in dat geval contact met ons op via e-mail. We reageren zo snel mogelijk!

Poppodium Volt is gelegen aan de Odasingel 88 in Sittard. Kom je met de trein? Het is een kwartiertje lopen. De route vind je hier.

Kom je met de auto? Dan kun je parkeren in de Odaparking via de ingang Paardestraat (Haspelsestraat 41). Kosten: 1,90 euro per uur, maximaal 10 euro per dag (24 uur uitrijden). De looproute vanaf de parking vind je hier.

Kom je met de fiets? Dan kun je deze stallen op het voorplein van Volt in de fietsenstalling of tegen het hek.

Volt ligt dichtbij de markt van Sittard. Hier vind je tal van leuke cafés en restaurants waar je zowel voor als na je bezoek aan Volt goed kunt vertoeven. De cafés op de markt zijn op vrijdag en zaterdag geopend tot 04:00 uur. Bij Volt zelf is geen gelegenheid tot eten.

Sittard heeft verschillende overnachtingsmogelijkheden in verschillende prijsklassen. Hieronder een greep uit het aanbod:
Hotel de Prins / www.hoteldeprins.nl
Hotel Limbourg / www.hoteldelimbourg.nl
Hotel Merici / www.hotelmerici.nl
Stadsboerderij / www.weva.nl.nl
Wellness-Hotel / www.wellnesshotelsittard.nl

Binnen Volt wordt rekening gehouden met mindervaliden. Volt is een locatie waar sta-concerten plaatsvinden. Als je mindervalide bent is het verstandig om van tevoren contact met ons op te nemen. Een gepaste oplossing is altijd te vinden! Volt heeft ook een mindervalide toilet tot haar beschikking. Mocht deze op slot zijn dan kan er bij de bar in het café een sleutel worden gevraagd.

Voor onze live activiteiten geldt een minimale leeftijd van 16 jaar. Ben je jonger? Dan mag je wel naar binnen, maar alleen onder toezicht van een volwassene (18+). Bij dance-activiteiten geldt een minimale leeftijd van 18 jaar, deze kun je herkennen aan de openingstijden van 22:00 of later! Bij twijfel kan Volt altijd vragen om ID. Ook wij houden ons aan de regel dat er geen alcoholische dranken worden verkocht aan personen onder de 18 jaar.

Wanneer de medewerkers van Volt iets vinden dan zal dit altijd achter de garderobe bewaard worden. Bel ons dan op of stuur een mailtje, dan gaan we voor je op zoek!

Hier vind je alle technische specificaties van Poppodium Volt. Deze informatie staat in een PDF document.

Als een concert om welke reden dan ook niet doorgaat, krijg je het aankoopbedrag terug. Wij nemen contact met je op en zorgen dat het bedrag zo spoedig mogelijk op je rekening wordt teruggestort.

De tickets blijven gewoon geldig. Mocht je op de nieuwe datum verhinderd zijn, stuur dan een mailtje met je rekeningnummer. Dan zorgen wij dat het bedrag zo spoedig mogelijk wordt teruggestort.

Volt geeft helaas geen geld terug voor gekochte tickets (behalve als een concert is afgelast). We raden je aan om je ticket te verkopen via bijvoorbeeld Ticketswap.nl