zo 12 dec

Bevrijdingsfestival Limburg

Facebook attend

Prijzen en tijden

Datum / Locatie
  • Datum: zo 12 dec
  • Locatie: Poppodium Volt
Prijzen

Tijden
  • Open: 12:30u
  • Aanvang: 12:30u
  • Sluiting: 17:00u

Social Media


De show is vervroegd naar 12.30uur zodat we het hele programma kunnen aanbieden en voor 17.00 klaar zijn. Tickets blijven gewoon geldig. Kun je niet komen vragen we je de tickets terug te geven via uitbalie@dedomijnen.nl 

Bevrijdingsfestival Limburg Sena Performers Clubtour brengt Linde Schöne, Elle Hollis en Coast Kids naar Poppodium Volt op zondagmiddag 12 december.

Ook in 2021 kon de Vrijheid helaas niet gevierd worden op 5 mei op de diverse Bevrijdingsfestivals in het land. Daarom koos de stichting in Limburg ervoor om een clubtour op te zetten samen met Sena Performers en Pop in Limburg. Zo trekken zij de komende periode naar de zes grotere poppodia van onze provincie en eindigen ze in Sittard tijdens deze tour. Tijdens iedere gratis show zijn er drie acts te zien in Sittard-Geleen kun je genieten van;

Linde Schöne

Linde Schöne uit Nijmegen tekende in 2014 een platencontract bij Noah’s Ark en bracht daar twee EP’s uit. Het was even stil omdat het niet goed met haar ging, maar dit kon ze verwerken in haar nieuwe album dat eind 2020 uitkwam. Het ukulele-nummer “Nederland doet het” heeft bijna iedereen wel gehoord in combinatie met de A.S.R. reclame over de coronacrisis. De muziek die Linde nu maakt is ook anders dan de muziek uit het begin van haar carrière. Ze heeft veel over zichzelf geleerd en werkt samen met een producer die haar klank beter naar voren laat komen, het resultaat is te horen in nummers zoals “Ergens in mijn hoofd” en “Boys”, beide te vinden op haar album “Nog Heel Even” uit november 2020. Naast haar eigen nummers, schrijft Linde ook nummers voor andere artiesten. Zo heeft ze meegewerkt aan “Spiegelbeeld” van Maan. Op het podium maakt ze een eerbetoon aan de Efteling: “een weird, futuristisch sprookjesbos met vioolspelende ballarinas”.

Elle Hollis

Een avontuurlijke zangeres, tekstschrijver en componist uit Nederland. Haar geluid is het best te omschrijven als elektonische popmuziek, gekenmerkt door haar warme stem, heldere teksten en sfeervolle klanken. Haar inspiratie haalt ze uit verhalen van mensen, vrienden en films. Tijdens haar tweede jaar op de universiteit, groeide het verlangen naar avontuur. Ze ging op reis naar Stockholm, New York en Los Angeles. Hier leerde ze alles over de muziekindustrie en was ze continue bezig met pop. Haar doel is om muziek te maken die zo veelzijdig is dat mensen erop kunnen dansen en geraakt worden door de teksten op een dieper niveau.

Coast Kids

De twee muzikanten Ruben Sieben en Koen Hermans, bekend van 37 Degrees vormen samen met Marlon Spaan de nieuwe act Coast Kids. De band begint inmiddels vorm te krijgen kwa geluid en af en toe spelen ze al een paar optredens. Maar op 12 december in Poppodium Volt ben jij de eerste die de nieuwe act kan aanschouwen in de volledige vorm! Erg spannend dus voor de act zelf maar we hebben alle vertrouwen in een heerlijke Limburgse show.

Deze show is onderdeel van Sena Performers Clubtour door Bevrijdingsfestival Limburg, de gratis tickets zijn via ons te koop, in verband met registratie dien je ze dus wel “te kopen” maar je rekent 0 euro af. Koop ze dus zeker nu alvast, want we hopen deze show te kunnen doen in een volle Poppodium Volt.

Kijk ook eens bij deze shows

The Brew
za 8 okt
Poppodium Volt / DEUR: 20:00
Indie/Alternative
Gratis
90’s Alternative
za 3 sep
/ DEUR: 20:00 / TICKETS: Gratis
Indie/Alternative
Vaudou Game
vr 23 sep
Poppodium Volt / DEUR: 20:00
Indie/Alternative
FAQ
De meest gestelde vragen bij Volt.

Tickets koop je in door in het evenement op deze website op de knop ‘Ticket bestellen’ te klikken. Je wordt dan naar ons ticketsysteem geleid. Daar kun je het aantal tickets selecteren en veilig afrekenen.

Natuurlijk kan dat! Neem hiervoor contact met ons op. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Direct onder deze FAQ vind je alle contactgegevens van Volt. Bellen kan op +31 46 4007353. Een email versturen kan natuurlijk ook. Klik daarvoor hier.

Let op, we zijn niet ieder moment van de dag op kantoor. Dit kan betekenen dat we de telefoon niet altijd kunnen opnemen. Neem in dat geval contact met ons op via e-mail. We reageren zo snel mogelijk!

Poppodium Volt is gelegen aan de Odasingel 88 in Sittard. Kom je met de trein? Het is een kwartiertje lopen. De route vind je hier.

Kom je met de auto? Dan kun je parkeren in de Odaparking via de ingang Paardestraat (Haspelsestraat 41). Kosten: 1,90 euro per uur, maximaal 10 euro per dag (24 uur uitrijden). De looproute vanaf de parking vind je hier.

Kom je met de fiets? Dan kun je deze stallen op het voorplein van Volt in de fietsenstalling of tegen het hek.

Volt ligt dichtbij de markt van Sittard. Hier vind je tal van leuke cafés en restaurants waar je zowel voor als na je bezoek aan Volt goed kunt vertoeven. De cafés op de markt zijn op vrijdag en zaterdag geopend tot 04:00 uur. Bij Volt zelf is geen gelegenheid tot eten.

Sittard heeft verschillende overnachtingsmogelijkheden in verschillende prijsklassen. Hieronder een greep uit het aanbod:
Hotel de Prins / www.hoteldeprins.nl
Hotel Limbourg / www.hoteldelimbourg.nl
Hotel Merici / www.hotelmerici.nl
Stadsboerderij / www.weva.nl.nl
Wellness-Hotel / www.wellnesshotelsittard.nl

Binnen Volt wordt rekening gehouden met mindervaliden. Volt is een locatie waar sta-concerten plaatsvinden. Als je mindervalide bent is het verstandig om van tevoren contact met ons op te nemen. Een gepaste oplossing is altijd te vinden! Volt heeft ook een mindervalide toilet tot haar beschikking. Mocht deze op slot zijn dan kan er bij de bar in het café een sleutel worden gevraagd.

Voor onze live activiteiten geldt een minimale leeftijd van 16 jaar. Ben je jonger? Dan mag je wel naar binnen, maar alleen onder toezicht van een volwassene (18+). Bij dance-activiteiten geldt een minimale leeftijd van 18 jaar, deze kun je herkennen aan de openingstijden van 22:00 of later! Bij twijfel kan Volt altijd vragen om ID. Ook wij houden ons aan de regel dat er geen alcoholische dranken worden verkocht aan personen onder de 18 jaar.

Wanneer de medewerkers van Volt iets vinden dan zal dit altijd achter de garderobe bewaard worden. Bel ons dan op of stuur een mailtje, dan gaan we voor je op zoek!

Hier vind je alle technische specificaties van Poppodium Volt. Deze informatie staat in een PDF document.

Als een concert om welke reden dan ook niet doorgaat, krijg je het aankoopbedrag terug. Wij nemen contact met je op en zorgen dat het bedrag zo spoedig mogelijk op je rekening wordt teruggestort.

De tickets blijven gewoon geldig. Mocht je op de nieuwe datum verhinderd zijn, stuur dan een mailtje met je rekeningnummer. Dan zorgen wij dat het bedrag zo spoedig mogelijk wordt teruggestort.

Volt geeft helaas geen geld terug voor gekochte tickets (behalve als een concert is afgelast). We raden je aan om je ticket te verkopen via bijvoorbeeld Ticketswap.nl