za 16 apr

Brother Dege

Facebook attend

Prijzen en tijden

Datum / Locatie
  • Datum: za 16 apr
  • Locatie: Poppodium Volt
Prijzen
  • Website: €12,50
  • Deurprijs: €15,00

Tijden
  • Open: 20:00u
  • Aanvang: 20:30u
  • Sluiting: 23:59u

Social Media


Grammy genomineerde Brother Dege naar Sittard-Geleen
Op zaterdag 16 april komt hij samen met zijn band naar het zuiden.

Als een van de best bewaarde geheimen uit Louisiana is muzikant, schrijver, artiest Brother Dege opgegroeid in het diepe zuiden. Reizend door het land als een outlaw gipsy maakte hij als artiest de nodige kilometers. Met een open mind en geest, tegen het materialisme en kapitalisme van de VS.
Sinds de jaren negentig experimenteert de muzikant met verschillende gitaren en Dobros om tot zijn eigen klank te komen in het genre. De Delta Blues gekneed tot perfectie in geluid en tekst.

In 2012 schreef hij de song Too Old to Die Young voor Quentin Tarantino’s Django Unchained waarmee hij een Grammy nominatie in de wacht sleepte. Zijn albums drie albums worden hoog aangeschreven in de VS en ver daarbuiten. Tijd om zijn sound te beleven in Poppodium volt op zaterdag 16 april.

Escape from the Studio winnaar Merel van de Keer support voor Brother Dege

In 2021 hebben diverse artiesten uit de regio deelgenomen aan Volt’s Escape from the Studio.
Merel van de Keer was een van de winnaars en vroeg ons om de support te mogen zijn van Brother Dege. Een heerlijke match voor zaterdagavond 16 april. De Brabantse singer-songwriter omschrijft haar muziekstijl ergens tussen de Delta Blues, Roots, Bluegrass, Country en Americana. Een mix die haar goed past en haar een eigen sound geeft. Geinspireerd op Rory Gallagher, Rory Block en een beetje Joan Osborne.

Haar pure meeslepende muziek met een rauw randje gaat dwars door je ziel, recht uit het hart, oprecht en zonder filter.

Kijk ook eens bij deze shows

Philip Sayce
vr 17 nov
Poppodium Volt / DEUR: 20:00
Blues/Americana
El Perro
do 22 jun
Poppodium Volt / DEUR: 20:00
Blues/Americana, psych/blues/stoner/funk
FAQ
De meest gestelde vragen bij Volt.

Tickets koop je in door in het evenement op deze website op de knop ‘Ticket bestellen’ te klikken. Je wordt dan naar ons ticketsysteem geleid. Daar kun je het aantal tickets selecteren en veilig afrekenen.

Natuurlijk kan dat! Neem hiervoor contact met ons op. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Direct onder deze FAQ vind je alle contactgegevens van Volt. Bellen kan op +31 46 4007353. Een email versturen kan natuurlijk ook. Klik daarvoor hier.

Let op, we zijn niet ieder moment van de dag op kantoor. Dit kan betekenen dat we de telefoon niet altijd kunnen opnemen. Neem in dat geval contact met ons op via e-mail. We reageren zo snel mogelijk!

Poppodium Volt is gelegen aan de Odasingel 88 in Sittard. Kom je met de trein? Het is een kwartiertje lopen. De route vind je hier.

Kom je met de auto? Dan kun je parkeren in de Odaparking via de ingang Paardestraat (Haspelsestraat 41). Kosten: 1,90 euro per uur, maximaal 10 euro per dag (24 uur uitrijden). De looproute vanaf de parking vind je hier.

Kom je met de fiets? Dan kun je deze stallen op het voorplein van Volt in de fietsenstalling of tegen het hek.

Volt ligt dichtbij de markt van Sittard. Hier vind je tal van leuke cafés en restaurants waar je zowel voor als na je bezoek aan Volt goed kunt vertoeven. De cafés op de markt zijn op vrijdag en zaterdag geopend tot 04:00 uur. Bij Volt zelf is geen gelegenheid tot eten.

Sittard heeft verschillende overnachtingsmogelijkheden in verschillende prijsklassen. Hieronder een greep uit het aanbod:
Hotel de Prins / www.hoteldeprins.nl
Hotel Limbourg / www.hoteldelimbourg.nl
Hotel Merici / www.hotelmerici.nl
Stadsboerderij / www.weva.nl.nl
Wellness-Hotel / www.wellnesshotelsittard.nl

Binnen Volt wordt rekening gehouden met mindervaliden. Volt is een locatie waar sta-concerten plaatsvinden. Als je mindervalide bent is het verstandig om van tevoren contact met ons op te nemen. Een gepaste oplossing is altijd te vinden! Volt heeft ook een mindervalide toilet tot haar beschikking. Mocht deze op slot zijn dan kan er bij de bar in het café een sleutel worden gevraagd.

Voor onze live activiteiten geldt een minimale leeftijd van 16 jaar. Ben je jonger? Dan mag je wel naar binnen, maar alleen onder toezicht van een volwassene (18+). Bij dance-activiteiten geldt een minimale leeftijd van 18 jaar, deze kun je herkennen aan de openingstijden van 22:00 of later! Bij twijfel kan Volt altijd vragen om ID. Ook wij houden ons aan de regel dat er geen alcoholische dranken worden verkocht aan personen onder de 18 jaar.

Wanneer de medewerkers van Volt iets vinden dan zal dit altijd achter de garderobe bewaard worden. Bel ons dan op of stuur een mailtje, dan gaan we voor je op zoek!

Hier vind je alle technische specificaties van Poppodium Volt. Deze informatie staat in een PDF document.

Als een concert om welke reden dan ook niet doorgaat, krijg je het aankoopbedrag terug. Wij nemen contact met je op en zorgen dat het bedrag zo spoedig mogelijk op je rekening wordt teruggestort.

De tickets blijven gewoon geldig. Mocht je op de nieuwe datum verhinderd zijn, stuur dan een mailtje met je rekeningnummer. Dan zorgen wij dat het bedrag zo spoedig mogelijk wordt teruggestort.

Volt geeft helaas geen geld terug voor gekochte tickets (behalve als een concert is afgelast). We raden je aan om je ticket te verkopen via bijvoorbeeld Ticketswap.nl