zo 26 sep

Chantal Acda

Geannuleerd
Facebook attend

Prijzen en tijden

Datum / Locatie
  • Datum: zo 26 sep
  • Locatie: Poppodium Volt
Prijzen
  • Website: €12,50
  • Deurprijs: €15,00

Tijden
  • Open: 20:00u
  • Aanvang: 20:30u
  • Sluiting: 23:00u

Social Media


Vanaf 25 september 2021 zal er ook in Poppodium Volt gewerkt worden met de nieuwe richtlijnen vanuit de overheid.
Hierdoor zullen de shows vanaf dat moment enkel toegankelijk zijn met een geldige QR-code in de corona-app en een geldig concert ticket.
Lees er meer over op deze pagina


Chantal Acda komt op 26 september naar Poppodium Volt
De Nederlandse muzikante uit Helmond heeft bij veel verschillende bands gespeeld, o.a.; Isbells (nog steeds actief op Spotify), Light & Sky en Sleepindog. Chantal werkt zich in Vlaanderen op tot geliefd artiest. Op 26 maart brengt zij haar eigen album uit dankzij Glitterhouse Records en op 26 september komt Chantal met haar act (Chantal Acda) naar Poppodium Volt. Zij zal in Sittard haar nieuwe werk ‘Saturday Moon’ laten horen. Chantal Acda is zeer divers. Gastmuzikanten die zich bij Chantal aansluiten, uit de pop, rock, jazz, wereldmuziek. Het was de bedoeling om ‘Saturday Moon’ op te nemen in een studio in New York. Helaas ging dat door Corona niet door. Dankzij Garageband is het allemaal toch gelukt! Saturday Moon en een optreden van Chantal Acda op 26 september in Poppodium Volt. Eentje om in 2021 naar uit te kijken.

Ar-Jane support voor Chantal Acda

Eerder dit jaar gingen we op zoek naar regionale artiesten die tijdens Escape from the Studio zich in de kijker konden spelen met de kans om op ons podium te komen spelen als support van een grotere act. Zo ook Ar-Jane, ze won vorig jaar nog de Limburgse wedstrijd Frontstage en wist ook door te stomen tot de landelijke finale van Kunstbende. Een mooi begin voor de jonge singer-songwriter Arjanne Beukers. De ambitieuze twintiger uit Geleen begon haar muziekreis in 2016 toen ze haar eigen nummers begon te schrijven. Inmiddels staat ze niet meer alleen op het podium maar heeft ze een band om haar heen weten te vormen die samen de mensen kippenvel laat bezorgen. Melancholische popliedjes die je meenemen met emotioneel pianospel, gevoelige stemgeluiden en dromerige gitaarpartijen. Een zeer fijne toevoeging voor deze show.

Kijk ook eens bij deze shows

vr 8 okt
Poppodium Volt / DEUR: 19:30
Indie/Alternative, Pop
vr 12 nov
Poppodium Volt / DEUR: 20:00
Pop
do 11 nov
Poppodium Volt / DEUR: 20:00
Pop
FAQ
De meest gestelde vragen bij Volt.

Tickets koop je in door in het evenement op deze website op de knop ‘Ticket bestellen’ te klikken. Je wordt dan naar ons ticketsysteem geleid. Daar kun je het aantal tickets selecteren en veilig afrekenen.

Natuurlijk kan dat! Neem hiervoor contact met ons op. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Direct onder deze FAQ vind je alle contactgegevens van Volt. Bellen kan op +31 46 4007353. Een email versturen kan natuurlijk ook. Klik daarvoor hier.

Let op, we zijn niet ieder moment van de dag op kantoor. Dit kan betekenen dat we de telefoon niet altijd kunnen opnemen. Neem in dat geval contact met ons op via e-mail. We reageren zo snel mogelijk!

Poppodium Volt is gelegen aan de Odasingel 88 in Sittard. Kom je met de trein? Het is een kwartiertje lopen. De route vind je hier.

Kom je met de auto? Dan kun je parkeren in de Odaparking via de ingang Paardestraat (Haspelsestraat 41). Kosten: 1,90 euro per uur, maximaal 10 euro per dag (24 uur uitrijden). De looproute vanaf de parking vind je hier.

Kom je met de fiets? Dan kun je deze stallen op het voorplein van Volt in de fietsenstalling of tegen het hek.

Volt ligt dichtbij de markt van Sittard. Hier vind je tal van leuke cafés en restaurants waar je zowel voor als na je bezoek aan Volt goed kunt vertoeven. De cafés op de markt zijn op vrijdag en zaterdag geopend tot 04:00 uur. Bij Volt zelf is geen gelegenheid tot eten.

Sittard heeft verschillende overnachtingsmogelijkheden in verschillende prijsklassen. Hieronder een greep uit het aanbod:
Hotel de Prins / www.hoteldeprins.nl
Hotel Limbourg / www.hoteldelimbourg.nl
Hotel Merici / www.hotelmerici.nl
Stadsboerderij / www.weva.nl.nl
Wellness-Hotel / www.wellnesshotelsittard.nl

Binnen Volt wordt rekening gehouden met mindervaliden. Volt is een locatie waar sta-concerten plaatsvinden. Als je mindervalide bent is het verstandig om van tevoren contact met ons op te nemen. Een gepaste oplossing is altijd te vinden! Volt heeft ook een mindervalide toilet tot haar beschikking. Mocht deze op slot zijn dan kan er bij de bar in het café een sleutel worden gevraagd.

Voor onze live activiteiten geldt een minimale leeftijd van 16 jaar. Ben je jonger? Dan mag je wel naar binnen, maar alleen onder toezicht van een volwassene (18+). Bij dance-activiteiten geldt een minimale leeftijd van 18 jaar, deze kun je herkennen aan de openingstijden van 22:00 of later! Bij twijfel kan Volt altijd vragen om ID. Ook wij houden ons aan de regel dat er geen alcoholische dranken worden verkocht aan personen onder de 18 jaar.

Wanneer de medewerkers van Volt iets vinden dan zal dit altijd achter de garderobe bewaard worden. Bel ons dan op of stuur een mailtje, dan gaan we voor je op zoek!

Hier vind je alle technische specificaties van Poppodium Volt. Deze informatie staat in een PDF document.

Als een concert om welke reden dan ook niet doorgaat, krijg je het aankoopbedrag terug. Wij nemen contact met je op en zorgen dat het bedrag zo spoedig mogelijk op je rekening wordt teruggestort.

De tickets blijven gewoon geldig. Mocht je op de nieuwe datum verhinderd zijn, stuur dan een mailtje met je rekeningnummer. Dan zorgen wij dat het bedrag zo spoedig mogelijk wordt teruggestort.

Volt geeft helaas geen geld terug voor gekochte tickets (behalve als een concert is afgelast). We raden je aan om je ticket te verkopen via bijvoorbeeld Ticketswap.nl