vr 26 mei

Chasing Dreams & Metal Disko

Facebook attend

Prijzen en tijden

Datum / Locatie
  • Datum: vr 26 mei
  • Locatie: Poppodium Volt
Prijzen
  • Kaartprijs: Gratis

Tijden
  • Open: 22:30u
  • Aanvang: 22:30u
  • Sluiting: 02:00u

Social Media


Ook op vrijdag 26 mei een heerlijke gratis metal avond te beleven in Poppodium Volt met Chasing Dreams (live) & Metal Disko

Ja je leest het goed, want op vrijdag 26 mei doen we niet alleen een rock/metal avond in de grote zaal maar ook een heerlijke avond in de kleine zaal. Vanaf 22.45 gaan we daar weer een heerlijke Metal Disko organiseren. Ditmaal zal onze eigen Pim de dj-set verzorgen.

Maar nog meer leuks want deze avond zullen onze Duitse vrienden van Chasing Dreams een liveshow geven. De band uit Dorsten bracht in januari 2022 hun eerste EP “How it Was Supposed to Be” uit, met als eerste single “Endless Pain”. De track kwam uit op het Dreambound YouTube kanaal en kreeg meteen lovende reacties. De melodisch alternatieve rocksound die de band brengt is verfrissend en past helemaal in het straatje van ons als liefhebbers.

Inmiddels heeft de band een aantal liveshows weten te spelen en kwam op 3 februari met hun nieuwe single “Fireflies”. Ze werken aan nog meer nieuwe muziek, dus verwacht in mei een 45 minuten durende liveset die je gratis kan bijwonen.

Kijk ook eens bij deze shows

Dirty Sound Magnet Live at the Barrelhouse
zo 23 apr
Ambrass Brouwerij / DEUR: 14:00
Rock
Theigns & Thralls
za 3 jun
Poppodium Volt / DEUR: 20:00
Folkrock, Rock
Cyan Kicks
vr 26 mei
Poppodium Volt / DEUR: 20:00
Rock
FAQ
De meest gestelde vragen bij Volt.

Tickets koop je in door in het evenement op deze website op de knop ‘Ticket bestellen’ te klikken. Je wordt dan naar ons ticketsysteem geleid. Daar kun je het aantal tickets selecteren en veilig afrekenen.

Natuurlijk kan dat! Neem hiervoor contact met ons op. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Direct onder deze FAQ vind je alle contactgegevens van Volt. Bellen kan op +31 46 4007353. Een email versturen kan natuurlijk ook. Klik daarvoor hier.

Let op, we zijn niet ieder moment van de dag op kantoor. Dit kan betekenen dat we de telefoon niet altijd kunnen opnemen. Neem in dat geval contact met ons op via e-mail. We reageren zo snel mogelijk!

Poppodium Volt is gelegen aan de Odasingel 88 in Sittard. Kom je met de trein? Het is een kwartiertje lopen. De route vind je hier.

Kom je met de auto? Dan kun je parkeren in de Odaparking via de ingang Paardestraat (Haspelsestraat 41). Kosten: 1,90 euro per uur, maximaal 10 euro per dag (24 uur uitrijden). De looproute vanaf de parking vind je hier.

Kom je met de fiets? Dan kun je deze stallen op het voorplein van Volt in de fietsenstalling of tegen het hek.

Volt ligt dichtbij de markt van Sittard. Hier vind je tal van leuke cafés en restaurants waar je zowel voor als na je bezoek aan Volt goed kunt vertoeven. De cafés op de markt zijn op vrijdag en zaterdag geopend tot 04:00 uur. Bij Volt zelf is geen gelegenheid tot eten.

Sittard heeft verschillende overnachtingsmogelijkheden in verschillende prijsklassen. Hieronder een greep uit het aanbod:
Hotel de Prins / www.hoteldeprins.nl
Hotel Limbourg / www.hoteldelimbourg.nl
Hotel Merici / www.hotelmerici.nl
Stadsboerderij / www.weva.nl.nl
Wellness-Hotel / www.wellnesshotelsittard.nl

Binnen Volt wordt rekening gehouden met mindervaliden. Volt is een locatie waar sta-concerten plaatsvinden. Als je mindervalide bent is het verstandig om van tevoren contact met ons op te nemen. Een gepaste oplossing is altijd te vinden! Volt heeft ook een mindervalide toilet tot haar beschikking. Mocht deze op slot zijn dan kan er bij de bar in het café een sleutel worden gevraagd.

Voor onze live activiteiten geldt een minimale leeftijd van 16 jaar. Ben je jonger? Dan mag je wel naar binnen, maar alleen onder toezicht van een volwassene (18+). Bij dance-activiteiten geldt een minimale leeftijd van 18 jaar, deze kun je herkennen aan de openingstijden van 22:00 of later! Bij twijfel kan Volt altijd vragen om ID. Ook wij houden ons aan de regel dat er geen alcoholische dranken worden verkocht aan personen onder de 18 jaar.

Wanneer de medewerkers van Volt iets vinden dan zal dit altijd achter de garderobe bewaard worden. Bel ons dan op of stuur een mailtje, dan gaan we voor je op zoek!

Hier vind je alle technische specificaties van Poppodium Volt. Deze informatie staat in een PDF document.

Als een concert om welke reden dan ook niet doorgaat, krijg je het aankoopbedrag terug. Wij nemen contact met je op en zorgen dat het bedrag zo spoedig mogelijk op je rekening wordt teruggestort.

De tickets blijven gewoon geldig. Mocht je op de nieuwe datum verhinderd zijn, stuur dan een mailtje met je rekeningnummer. Dan zorgen wij dat het bedrag zo spoedig mogelijk wordt teruggestort.

Volt geeft helaas geen geld terug voor gekochte tickets (behalve als een concert is afgelast). We raden je aan om je ticket te verkopen via bijvoorbeeld Ticketswap.nl