vr 2 sep

Christopher Paul Stelling

Facebook attend

Prijzen en tijden

Datum / Locatie
  • Datum: vr 2 sep
  • Locatie: Poppodium Volt
Prijzen
  • Website: €12,50
  • Deurprijs: €15,00

Tijden
  • Open: 20:00u
  • Aanvang: 20:30u
  • Sluiting: 23:00u

Social Media


Christopher Paul Stelling (USA) voor het eerst naar Sittard-Geleen op vrijdag 2 september.

De one-man-band singer-songwriter Christopher Paul Stelling trekt al jaren de wereld over met zijn folkmuziek. De zanger brengt al sinds 2011 albums uit en zijn zesde album kwam eerder dit jaar uit. “Forgiving it all” werd gefinancierd door een succesvolle crowdfund campagne. Deze DIY manier brengt hem al jaren op bijzondere plekken, deze locaties en ontmoetingen voel en hoor je terug in de muziek.

CPS bestaat uit liefde, de liefde voor muziek en de liefde voor het vak. Een rasartiest die elke show opnieuw alles geeft. Groningen, Utrecht, Venlo, Middelburg en vele andere Nederlandse steden konden de afgelopen jaren al van hem genieten, tijd dat het zuiden kennis met hem maakt. Op verzoek van onze programmeur maakt hij een extra stop in zijn drukke tourschema. Vrijdag 2 september opent hij de deuren van Poppodium Volt na een korte zomerstop. Geniet dus na je vakantie meteen van een bijzonder concert in Sittard-Geleen.

Ook voor het concert van Christopher Paul Stelling hebben we een geweldige support gevonden! Niemand minder dan Jasmine Bougoufa zal de support verzorgen deze avond.

Jasmine is een 20-jarige singer-songwriter en studeert op dit moment aan het conservatorium in Enschede. Haar songs worden onder anderen omschreven als oprechte teksten met herkenbare onderwerpen. Ze neemt je mee op reis door haar wereld van verhalen en hoopt op deze manier je zorgen voor even weg te nemen.
Wellicht ken je haar van de open podium finale 20/21 in (destijds) Schouwburg de Domijnen. Of van haar geweldige optreden met Philharmonie Sittard en René van Kooten waar ze onder andere samen het duet “Sluit alle deuren maar” zong. Eerder dit (voor-)jaar stond ze al op het Zuiderstorm Festival in de binnenstad van Sittard-Geleen en ook op de zomereditie van Gluren bij de Buren.

Kijk ook eens bij deze shows

Philip Sayce
vr 17 nov
Poppodium Volt / DEUR: 20:00
Blues/Americana
El Perro
do 22 jun
Poppodium Volt / DEUR: 20:00
Blues/Americana, psych/blues/stoner/funk
FAQ
De meest gestelde vragen bij Volt.

Tickets koop je in door in het evenement op deze website op de knop ‘Ticket bestellen’ te klikken. Je wordt dan naar ons ticketsysteem geleid. Daar kun je het aantal tickets selecteren en veilig afrekenen.

Natuurlijk kan dat! Neem hiervoor contact met ons op. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Direct onder deze FAQ vind je alle contactgegevens van Volt. Bellen kan op +31 46 4007353. Een email versturen kan natuurlijk ook. Klik daarvoor hier.

Let op, we zijn niet ieder moment van de dag op kantoor. Dit kan betekenen dat we de telefoon niet altijd kunnen opnemen. Neem in dat geval contact met ons op via e-mail. We reageren zo snel mogelijk!

Poppodium Volt is gelegen aan de Odasingel 88 in Sittard. Kom je met de trein? Het is een kwartiertje lopen. De route vind je hier.

Kom je met de auto? Dan kun je parkeren in de Odaparking via de ingang Paardestraat (Haspelsestraat 41). Kosten: 1,90 euro per uur, maximaal 10 euro per dag (24 uur uitrijden). De looproute vanaf de parking vind je hier.

Kom je met de fiets? Dan kun je deze stallen op het voorplein van Volt in de fietsenstalling of tegen het hek.

Volt ligt dichtbij de markt van Sittard. Hier vind je tal van leuke cafés en restaurants waar je zowel voor als na je bezoek aan Volt goed kunt vertoeven. De cafés op de markt zijn op vrijdag en zaterdag geopend tot 04:00 uur. Bij Volt zelf is geen gelegenheid tot eten.

Sittard heeft verschillende overnachtingsmogelijkheden in verschillende prijsklassen. Hieronder een greep uit het aanbod:
Hotel de Prins / www.hoteldeprins.nl
Hotel Limbourg / www.hoteldelimbourg.nl
Hotel Merici / www.hotelmerici.nl
Stadsboerderij / www.weva.nl.nl
Wellness-Hotel / www.wellnesshotelsittard.nl

Binnen Volt wordt rekening gehouden met mindervaliden. Volt is een locatie waar sta-concerten plaatsvinden. Als je mindervalide bent is het verstandig om van tevoren contact met ons op te nemen. Een gepaste oplossing is altijd te vinden! Volt heeft ook een mindervalide toilet tot haar beschikking. Mocht deze op slot zijn dan kan er bij de bar in het café een sleutel worden gevraagd.

Voor onze live activiteiten geldt een minimale leeftijd van 16 jaar. Ben je jonger? Dan mag je wel naar binnen, maar alleen onder toezicht van een volwassene (18+). Bij dance-activiteiten geldt een minimale leeftijd van 18 jaar, deze kun je herkennen aan de openingstijden van 22:00 of later! Bij twijfel kan Volt altijd vragen om ID. Ook wij houden ons aan de regel dat er geen alcoholische dranken worden verkocht aan personen onder de 18 jaar.

Wanneer de medewerkers van Volt iets vinden dan zal dit altijd achter de garderobe bewaard worden. Bel ons dan op of stuur een mailtje, dan gaan we voor je op zoek!

Hier vind je alle technische specificaties van Poppodium Volt. Deze informatie staat in een PDF document.

Als een concert om welke reden dan ook niet doorgaat, krijg je het aankoopbedrag terug. Wij nemen contact met je op en zorgen dat het bedrag zo spoedig mogelijk op je rekening wordt teruggestort.

De tickets blijven gewoon geldig. Mocht je op de nieuwe datum verhinderd zijn, stuur dan een mailtje met je rekeningnummer. Dan zorgen wij dat het bedrag zo spoedig mogelijk wordt teruggestort.

Volt geeft helaas geen geld terug voor gekochte tickets (behalve als een concert is afgelast). We raden je aan om je ticket te verkopen via bijvoorbeeld Ticketswap.nl