zo 31 okt

Cross Border Line

Ticket bestellen Facebook attend

Prijzen en tijden

Datum / Locatie
  • Datum: zo 31 okt
  • Locatie: Poppodium Volt
Prijzen
  • Website: €5,00
  • Deurprijs: €7,50

Tijden
  • Open: 14:00u
  • Aanvang: 14:30u
  • Sluiting: 18:00u

Social Media


De Muzikale invasie van de Euregio door Cross Border Line 2021
Geniet van ons eigen Solomon, Wahnschaffe uit Duitsland en Jack Vamp uit België

Een regio met meer dan 40 podia, 60 festivals en 10 miljoen inwoners, verdeeld over 3 landen met hun eigen popscene, cultuur, taal en systemen. Cross Border line probeert deze regio’s met elkaar te verenigen en een gezonde en duurzame uitwisselen van talen, muziek, fans en expertise te creëren in de Euregio.

Het Maastrichtse vijftal Solomon voert je mee naar een plek vol melancholie, met dromerige
melodieën voorzien van een stuwende ritmesectie. Soms weemoedig maar altijd hoopvol.
De zang intrigeert en ontroert, omarmt je en biedt de luisteraar uiteindelijk steeds weer
troost.

Wahnschaffe uit Duitsland stuurde hun eerste bericht de wereld in since hun release “Courage”…. DFM! Wat een afkorting is voor I Miss You. En dat hebben ze ook echt, maar goed nieuws want de band heeft niet stilgezeten sinds de release en brengt nu een mini-album met zich mee “Bumm Bumm Bumm Bumm” met geweldige nummers! Maar het mindere nieuws is dat het afgelopen jaar ingewikkeld was.

Jack Vamp komt België is een indie-surf alter-ego band van Arthur Boussiron. In de muzikale wereld van de act gaat de zon nooit onder wat lijdt tot een hint van gekheid. Met uptempo vrolijke gitaren begeleid door teksten die vrolijker lijken dan ze zijn.

Cross Border Line is een jaarlijkse tour met 3 verschillende getalenteerde acts uit Nederland, Duitsland en België. Gezamenlijk touren ze langs diverse podia in de Euregio om zichzelf te showcasen, muziek, fans en kennis uit te wisselen. In 2021 doet de tour 9 podia aan, oplopend tot 15 in 2023. De Tour zal worden georganiseerd, gepromoot en gecoordineerd worden door de acts zelf in samenwerking met de podia en de popkoepels popNRW, Farrm en Pop in Limburg.

Kijk ook eens bij deze shows

zo 7 nov
Poppodium Volt / DEUR: 20:00
Uit de regio
FAQ
De meest gestelde vragen bij Volt.

Tickets koop je in door in het evenement op deze website op de knop ‘Ticket bestellen’ te klikken. Je wordt dan naar ons ticketsysteem geleid. Daar kun je het aantal tickets selecteren en veilig afrekenen.

Natuurlijk kan dat! Neem hiervoor contact met ons op. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Direct onder deze FAQ vind je alle contactgegevens van Volt. Bellen kan op +31 46 4007353. Een email versturen kan natuurlijk ook. Klik daarvoor hier.

Let op, we zijn niet ieder moment van de dag op kantoor. Dit kan betekenen dat we de telefoon niet altijd kunnen opnemen. Neem in dat geval contact met ons op via e-mail. We reageren zo snel mogelijk!

Poppodium Volt is gelegen aan de Odasingel 88 in Sittard. Kom je met de trein? Het is een kwartiertje lopen. De route vind je hier.

Kom je met de auto? Dan kun je parkeren in de Odaparking via de ingang Paardestraat (Haspelsestraat 41). Kosten: 1,90 euro per uur, maximaal 10 euro per dag (24 uur uitrijden). De looproute vanaf de parking vind je hier.

Kom je met de fiets? Dan kun je deze stallen op het voorplein van Volt in de fietsenstalling of tegen het hek.

Volt ligt dichtbij de markt van Sittard. Hier vind je tal van leuke cafés en restaurants waar je zowel voor als na je bezoek aan Volt goed kunt vertoeven. De cafés op de markt zijn op vrijdag en zaterdag geopend tot 04:00 uur. Bij Volt zelf is geen gelegenheid tot eten.

Sittard heeft verschillende overnachtingsmogelijkheden in verschillende prijsklassen. Hieronder een greep uit het aanbod:
Hotel de Prins / www.hoteldeprins.nl
Hotel Limbourg / www.hoteldelimbourg.nl
Hotel Merici / www.hotelmerici.nl
Stadsboerderij / www.weva.nl.nl
Wellness-Hotel / www.wellnesshotelsittard.nl

Binnen Volt wordt rekening gehouden met mindervaliden. Volt is een locatie waar sta-concerten plaatsvinden. Als je mindervalide bent is het verstandig om van tevoren contact met ons op te nemen. Een gepaste oplossing is altijd te vinden! Volt heeft ook een mindervalide toilet tot haar beschikking. Mocht deze op slot zijn dan kan er bij de bar in het café een sleutel worden gevraagd.

Voor onze live activiteiten geldt een minimale leeftijd van 16 jaar. Ben je jonger? Dan mag je wel naar binnen, maar alleen onder toezicht van een volwassene (18+). Bij dance-activiteiten geldt een minimale leeftijd van 18 jaar, deze kun je herkennen aan de openingstijden van 22:00 of later! Bij twijfel kan Volt altijd vragen om ID. Ook wij houden ons aan de regel dat er geen alcoholische dranken worden verkocht aan personen onder de 18 jaar.

Wanneer de medewerkers van Volt iets vinden dan zal dit altijd achter de garderobe bewaard worden. Bel ons dan op of stuur een mailtje, dan gaan we voor je op zoek!

Hier vind je alle technische specificaties van Poppodium Volt. Deze informatie staat in een PDF document.

Als een concert om welke reden dan ook niet doorgaat, krijg je het aankoopbedrag terug. Wij nemen contact met je op en zorgen dat het bedrag zo spoedig mogelijk op je rekening wordt teruggestort.

De tickets blijven gewoon geldig. Mocht je op de nieuwe datum verhinderd zijn, stuur dan een mailtje met je rekeningnummer. Dan zorgen wij dat het bedrag zo spoedig mogelijk wordt teruggestort.

Volt geeft helaas geen geld terug voor gekochte tickets (behalve als een concert is afgelast). We raden je aan om je ticket te verkopen via bijvoorbeeld Ticketswap.nl