vr 28 mei

Daniel Cane & Jan Bas (Geannuleerd)

Prijzen en tijden

Datum / Locatie
  • Datum: vr 28 mei
  • Locatie: Poppodium Volt
Prijzen
  • Website: €10,00
  • Deurprijs: €12,50

Tijden
  • Open: 20:00u
  • Aanvang: 20:30u
  • Sluiting: 22:30u

Social Media


Helaas komt deze show voorlopig te vervallen, we gaan samen met de acts kijken naar nieuwe mogelijkheden in 2022.

Daniel Cane (NLD) & Jan Bas (BE) samen naar Poppodium Volt. Op vrijdag 28 mei staat een dubbelconcert gepland in het poppodium.

Twee shows, een avond! De laatste maand van het jaar hoort altijd speciaal te zijn dus we gaan iets doen wat we nog niet vaak gedaan hebben, een echte double-bill show! Twee volledige concerten op een avond, waar het plezier en de ontdekking centraal staat.

De muzikant Daniel Cane brengt liefdevolle liedjes met een rauw randje zo staat te lezen in zijn biografie. Daniel bezingt de gebroken harten, het verliezen in de liefde en het terugvinden ervan. Met zijn debuut EP Ivory speelde hij vele shows en voorprogramma’s van onder andere Bløf, Fink, Danny Vera en The Golden Earring. Lowlands en Pinkpop omarmde hem al maar ook in de huiskamers van Sofar Sounds komt hij tot zijn recht.
Tijd om zijn nieuwe plaat “Songs for the Quarantined” nu naar Sittard-Geleen te brengen en te vertalen naar een prachtige liveshow.

Jan Bas is wellicht wel het best bewaarde geheim van België, afkomstig uit Peer wat ze bij de zuiderburen ook het wel Memphis van de lage landen noemen. Al 15 jaar op pad in de Europese Roots & Blues circuit met zijn band de Rusty Roots. Bij onze buren hoorde je zijn stem al vaak voorbijkomen in grote tv en filmproducties en was afgelopen seizoen op tour in België met Paradise City langs de cultuurcentra. Nu werkt hij met niemand minder dan Mario Goossens aan nieuw werk, maar om even uit de studio los te komen komt hij naar Sittard-Geleen voor een exclusieve try-out van de nieuwe nummers. Een Future-Vintage-Soul show dus in het kielzog van bands zoals Black Puma’s, Curtis Harding en Leon Bridges. Een heerlijke frisse zuidelijke wind.

Deze show komt tot stand met steun van Fonds Podiumkunsten.

Kijk ook eens bij deze shows

Geannuleerd
Poppodium Volt / DEUR: 20:00
Blues/Americana
wo 23 jun
Poppodium Volt / DEUR: 18:30
Blues/Americana
do 23 dec
Poppodium Volt / DEUR: 20:00
Blues/Americana
FAQ
De meest gestelde vragen bij Volt.

Tickets koop je in door in het evenement op deze website op de knop ‘Ticket bestellen’ te klikken. Je wordt dan naar ons ticketsysteem geleid. Daar kun je het aantal tickets selecteren en veilig afrekenen.

Natuurlijk kan dat! Neem hiervoor contact met ons op. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Direct onder deze FAQ vind je alle contactgegevens van Volt. Bellen kan op +31 46 4007353. Een email versturen kan natuurlijk ook. Klik daarvoor hier.

Let op, we zijn niet ieder moment van de dag op kantoor. Dit kan betekenen dat we de telefoon niet altijd kunnen opnemen. Neem in dat geval contact met ons op via e-mail. We reageren zo snel mogelijk!

Poppodium Volt is gelegen aan de Odasingel 88 in Sittard. Kom je met de trein? Het is een kwartiertje lopen. De route vind je hier.

Kom je met de auto? Dan kun je parkeren in de Odaparking via de ingang Paardestraat (Haspelsestraat 41). Kosten: 1,90 euro per uur, maximaal 10 euro per dag (24 uur uitrijden). De looproute vanaf de parking vind je hier.

Kom je met de fiets? Dan kun je deze stallen op het voorplein van Volt in de fietsenstalling of tegen het hek.

Volt ligt dichtbij de markt van Sittard. Hier vind je tal van leuke cafés en restaurants waar je zowel voor als na je bezoek aan Volt goed kunt vertoeven. De cafés op de markt zijn op vrijdag en zaterdag geopend tot 04:00 uur. Bij Volt zelf is geen gelegenheid tot eten.

Sittard heeft verschillende overnachtingsmogelijkheden in verschillende prijsklassen. Hieronder een greep uit het aanbod:
Hotel de Prins / www.hoteldeprins.nl
Hotel Limbourg / www.hoteldelimbourg.nl
Hotel Merici / www.hotelmerici.nl
Stadsboerderij / www.weva.nl.nl
Wellness-Hotel / www.wellnesshotelsittard.nl

Binnen Volt wordt rekening gehouden met mindervaliden. Volt is een locatie waar sta-concerten plaatsvinden. Als je mindervalide bent is het verstandig om van tevoren contact met ons op te nemen. Een gepaste oplossing is altijd te vinden! Volt heeft ook een mindervalide toilet tot haar beschikking. Mocht deze op slot zijn dan kan er bij de bar in het café een sleutel worden gevraagd.

Voor onze live activiteiten geldt een minimale leeftijd van 16 jaar. Ben je jonger? Dan mag je wel naar binnen, maar alleen onder toezicht van een volwassene (18+). Bij dance-activiteiten geldt een minimale leeftijd van 18 jaar, deze kun je herkennen aan de openingstijden van 22:00 of later! Bij twijfel kan Volt altijd vragen om ID. Ook wij houden ons aan de regel dat er geen alcoholische dranken worden verkocht aan personen onder de 18 jaar.

Wanneer de medewerkers van Volt iets vinden dan zal dit altijd achter de garderobe bewaard worden. Bel ons dan op of stuur een mailtje, dan gaan we voor je op zoek!

Hier vind je alle technische specificaties van Poppodium Volt. Deze informatie staat in een PDF document.

Als een concert om welke reden dan ook niet doorgaat, krijg je het aankoopbedrag terug. Wij nemen contact met je op en zorgen dat het bedrag zo spoedig mogelijk op je rekening wordt teruggestort.

De tickets blijven gewoon geldig. Mocht je op de nieuwe datum verhinderd zijn, stuur dan een mailtje met je rekeningnummer. Dan zorgen wij dat het bedrag zo spoedig mogelijk wordt teruggestort.

Volt geeft helaas geen geld terug voor gekochte tickets (behalve als een concert is afgelast). We raden je aan om je ticket te verkopen via bijvoorbeeld Ticketswap.nl