za 25 jun

Eindstage Vista College

Facebook attend

Prijzen en tijden

Datum / Locatie
  • Datum: za 25 jun
Prijzen
  • Kaartprijs: Gratis

Tijden
  • Open: 20:00u
  • Aanvang: 20:30u
  • Sluiting: 22:30u

De eindstage showcase van de studenten van het Vista College, ontdek opkomend nieuw talent op zaterdag 25 juni in Sittard-Geleen

De zomervakantie komt er voor veel studenten er weer bijna aan, de eindwerken moeten worden ingeleverd en voor sommige creatieve studenten vroeg dat om een heus showcase eindwerk. The Acoustic 5, “Never Without” en BrainDamage zullen deze avond laten horen wat ze geleerd hebben in hun afgelopen jaren muziek maken aan het Vista College. Deze avond is gratis te bezoeken en wie weet zie je hier de talenten van de toekomst als eerste.

We openen de avond om 20.30 met The Acoustic 5. Een akoestische setting, rustige nummers met een vleugje pop en soul, mysterieuze gitaarlijnen, dromerige koortjes en een mooie show. Als de band op het podium staat stralen ze helemaal, ze nemen alles in zich op. Ze genieten van het publiek, maar ook van de mensen om zich heen. Verwacht drie gitaristen/bassisten en twee vocalisten die samen oude en nieuwe hits spelen.

Om 21.10 volgt “Never Without”, voor slechts twee avonden komt de band bij elkaar. Deze vijf meiden spelen al sinds 2019 samen en sluiten hiermee hun schooltijd af. “Never Without” is een band die bestaat uit vijf spontane, gepassioneerde vriendinnen uit Limburg, die samen het beste uit elkaar en hun talenten naar boven halen. Doordat ze een gezamenlijke passie delen voor muziek, springen de vonken ervan af. Ja, zelfs bij hun, waar de setting wat kleiner is.

BrainDamage sluit de avond om 21.50 af, de drie muzikanten Kurtin, Chris en Chawoush delen hun passie voor verschillende soorten muziek.  Progressieve/psychedelische muziek wordt geproduceerd zoals dat in de jaren 70 ook gedaan werd, maar dan met nieuwe elementen en geluiden. BrainDamage is geïnspireerd door bands zoals Pink Floyd en the doors, maar ook door genoeg andere bands uit die tijd.

Kijk ook eens bij deze shows

Jodymoon
zo 6 nov
Poppodium Volt / DEUR: 15:00
Uit de regio
FAQ
De meest gestelde vragen bij Volt.

Tickets koop je in door in het evenement op deze website op de knop ‘Ticket bestellen’ te klikken. Je wordt dan naar ons ticketsysteem geleid. Daar kun je het aantal tickets selecteren en veilig afrekenen.

Natuurlijk kan dat! Neem hiervoor contact met ons op. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Direct onder deze FAQ vind je alle contactgegevens van Volt. Bellen kan op +31 46 4007353. Een email versturen kan natuurlijk ook. Klik daarvoor hier.

Let op, we zijn niet ieder moment van de dag op kantoor. Dit kan betekenen dat we de telefoon niet altijd kunnen opnemen. Neem in dat geval contact met ons op via e-mail. We reageren zo snel mogelijk!

Poppodium Volt is gelegen aan de Odasingel 88 in Sittard. Kom je met de trein? Het is een kwartiertje lopen. De route vind je hier.

Kom je met de auto? Dan kun je parkeren in de Odaparking via de ingang Paardestraat (Haspelsestraat 41). Kosten: 1,90 euro per uur, maximaal 10 euro per dag (24 uur uitrijden). De looproute vanaf de parking vind je hier.

Kom je met de fiets? Dan kun je deze stallen op het voorplein van Volt in de fietsenstalling of tegen het hek.

Volt ligt dichtbij de markt van Sittard. Hier vind je tal van leuke cafés en restaurants waar je zowel voor als na je bezoek aan Volt goed kunt vertoeven. De cafés op de markt zijn op vrijdag en zaterdag geopend tot 04:00 uur. Bij Volt zelf is geen gelegenheid tot eten.

Sittard heeft verschillende overnachtingsmogelijkheden in verschillende prijsklassen. Hieronder een greep uit het aanbod:
Hotel de Prins / www.hoteldeprins.nl
Hotel Limbourg / www.hoteldelimbourg.nl
Hotel Merici / www.hotelmerici.nl
Stadsboerderij / www.weva.nl.nl
Wellness-Hotel / www.wellnesshotelsittard.nl

Binnen Volt wordt rekening gehouden met mindervaliden. Volt is een locatie waar sta-concerten plaatsvinden. Als je mindervalide bent is het verstandig om van tevoren contact met ons op te nemen. Een gepaste oplossing is altijd te vinden! Volt heeft ook een mindervalide toilet tot haar beschikking. Mocht deze op slot zijn dan kan er bij de bar in het café een sleutel worden gevraagd.

Voor onze live activiteiten geldt een minimale leeftijd van 16 jaar. Ben je jonger? Dan mag je wel naar binnen, maar alleen onder toezicht van een volwassene (18+). Bij dance-activiteiten geldt een minimale leeftijd van 18 jaar, deze kun je herkennen aan de openingstijden van 22:00 of later! Bij twijfel kan Volt altijd vragen om ID. Ook wij houden ons aan de regel dat er geen alcoholische dranken worden verkocht aan personen onder de 18 jaar.

Wanneer de medewerkers van Volt iets vinden dan zal dit altijd achter de garderobe bewaard worden. Bel ons dan op of stuur een mailtje, dan gaan we voor je op zoek!

Hier vind je alle technische specificaties van Poppodium Volt. Deze informatie staat in een PDF document.

Als een concert om welke reden dan ook niet doorgaat, krijg je het aankoopbedrag terug. Wij nemen contact met je op en zorgen dat het bedrag zo spoedig mogelijk op je rekening wordt teruggestort.

De tickets blijven gewoon geldig. Mocht je op de nieuwe datum verhinderd zijn, stuur dan een mailtje met je rekeningnummer. Dan zorgen wij dat het bedrag zo spoedig mogelijk wordt teruggestort.

Volt geeft helaas geen geld terug voor gekochte tickets (behalve als een concert is afgelast). We raden je aan om je ticket te verkopen via bijvoorbeeld Ticketswap.nl