za 28 jan

Finale TVK

Prijzen en tijden

Datum / Locatie
  • Datum: za 28 jan
  • Locatie: Poppodium Volt
Prijzen
  • Website: €11,11

Tijden
  • Open: 19:00u
  • Aanvang: 19:00u
  • Sluiting: 00:00u

Social Media


Finale TVK 2023 bij Poppodium Volt in Sittard 

Stadscarnavalsvereniging de Marotte uit Sittard en het Tiener Vastelaovend Konkoer slaan in 2023 de handen ineen. De grote TVK finale zal op zaterdag 28 januari plaatsvinden bij Poppodium Volt in Sittard. Alle deelnemers staan automatisch in de TVK finale. Inschrijven kan vanaf 1 september tot en met 31 december 2022. 

Het heeft even geduurd, maar op zaterdag 28 januari is het dan toch zover. De 12de TVK finale zal dan plaatsvinden bij Poppodium Volt. Vele bekende artiesten gingen de finalisten al voor op dit mooie podium in het centrum van Sittard. In 2023 is het dan eindelijk de beurt aan de TVK finalisten! 

Het TVK bestuur is met veel enthousiasme de samenwerking aan gegaan met Stadscarnavalsvereniging de Marotte. Zo schrijft het bestuur: “We zijn verheugd om de 12e TVK finale dan toch eindelijk te mogen organiseren in Sittard. Die belofte staat al 3 jaar vast. Samen met de Marotte kijken we uit naar een finale zoals Limburg dat gewend is van het TVK. Veel spektakel, enthousiaste finalisten en de leukste tiener liedjes!”. 

Dit jaar zal er géén voorronde plaatsvinden. Alle finalisten zijn automatisch gekwalificeerd voor de finale. Grijp dus je kans en schrijf je in! 

Voor de deelnemers die de leeftijdgrens van 20 jaar hebben bereikt in de afgelopen 2 jaar staat deelname aan de finale in 2023 niet in de weg. Deelnemers mogen kiezen of zij een nieuw nummer inzenden en/of zij het liedje van een van de vorige twee afgelaste edities opnieuw insturen. Deelnemers mogen dit jaar eenmalig met maximaal twee liedjes in de finale staan. 

Inschrijven kan vanaf 1 september tot en met 31 december via het inschrijfformulier op www.tvk-limburg.nl. Houd onze social media in de gaten voor het laatste TVK nieuws. 

Kijk ook eens bij deze shows

Volt’s PubQuiz #2
do 16 feb
Poppodium Volt / DEUR: 19:30
Diverse
Sally Maastricht: God is a DJ
do 2 mrt
Toon Hermans Theater / DEUR: 19:45
Diverse
FAQ
De meest gestelde vragen bij Volt.

Tickets koop je in door in het evenement op deze website op de knop ‘Ticket bestellen’ te klikken. Je wordt dan naar ons ticketsysteem geleid. Daar kun je het aantal tickets selecteren en veilig afrekenen.

Natuurlijk kan dat! Neem hiervoor contact met ons op. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Direct onder deze FAQ vind je alle contactgegevens van Volt. Bellen kan op +31 46 4007353. Een email versturen kan natuurlijk ook. Klik daarvoor hier.

Let op, we zijn niet ieder moment van de dag op kantoor. Dit kan betekenen dat we de telefoon niet altijd kunnen opnemen. Neem in dat geval contact met ons op via e-mail. We reageren zo snel mogelijk!

Poppodium Volt is gelegen aan de Odasingel 88 in Sittard. Kom je met de trein? Het is een kwartiertje lopen. De route vind je hier.

Kom je met de auto? Dan kun je parkeren in de Odaparking via de ingang Paardestraat (Haspelsestraat 41). Kosten: 1,90 euro per uur, maximaal 10 euro per dag (24 uur uitrijden). De looproute vanaf de parking vind je hier.

Kom je met de fiets? Dan kun je deze stallen op het voorplein van Volt in de fietsenstalling of tegen het hek.

Volt ligt dichtbij de markt van Sittard. Hier vind je tal van leuke cafés en restaurants waar je zowel voor als na je bezoek aan Volt goed kunt vertoeven. De cafés op de markt zijn op vrijdag en zaterdag geopend tot 04:00 uur. Bij Volt zelf is geen gelegenheid tot eten.

Sittard heeft verschillende overnachtingsmogelijkheden in verschillende prijsklassen. Hieronder een greep uit het aanbod:
Hotel de Prins / www.hoteldeprins.nl
Hotel Limbourg / www.hoteldelimbourg.nl
Hotel Merici / www.hotelmerici.nl
Stadsboerderij / www.weva.nl.nl
Wellness-Hotel / www.wellnesshotelsittard.nl

Binnen Volt wordt rekening gehouden met mindervaliden. Volt is een locatie waar sta-concerten plaatsvinden. Als je mindervalide bent is het verstandig om van tevoren contact met ons op te nemen. Een gepaste oplossing is altijd te vinden! Volt heeft ook een mindervalide toilet tot haar beschikking. Mocht deze op slot zijn dan kan er bij de bar in het café een sleutel worden gevraagd.

Voor onze live activiteiten geldt een minimale leeftijd van 16 jaar. Ben je jonger? Dan mag je wel naar binnen, maar alleen onder toezicht van een volwassene (18+). Bij dance-activiteiten geldt een minimale leeftijd van 18 jaar, deze kun je herkennen aan de openingstijden van 22:00 of later! Bij twijfel kan Volt altijd vragen om ID. Ook wij houden ons aan de regel dat er geen alcoholische dranken worden verkocht aan personen onder de 18 jaar.

Wanneer de medewerkers van Volt iets vinden dan zal dit altijd achter de garderobe bewaard worden. Bel ons dan op of stuur een mailtje, dan gaan we voor je op zoek!

Hier vind je alle technische specificaties van Poppodium Volt. Deze informatie staat in een PDF document.

Als een concert om welke reden dan ook niet doorgaat, krijg je het aankoopbedrag terug. Wij nemen contact met je op en zorgen dat het bedrag zo spoedig mogelijk op je rekening wordt teruggestort.

De tickets blijven gewoon geldig. Mocht je op de nieuwe datum verhinderd zijn, stuur dan een mailtje met je rekeningnummer. Dan zorgen wij dat het bedrag zo spoedig mogelijk wordt teruggestort.

Volt geeft helaas geen geld terug voor gekochte tickets (behalve als een concert is afgelast). We raden je aan om je ticket te verkopen via bijvoorbeeld Ticketswap.nl