do 4 nov

Frae

Facebook attend

Prijzen en tijden

Datum / Locatie
  • Datum: do 4 nov
  • Locatie: Poppodium Volt
Prijzen
  • Website: €7,50
  • Deurprijs: €10,00

Tijden
  • Open: 20:00u
  • Aanvang: 20:30u
  • Sluiting: 23:00u

Social Media


Nieuw talent Frae naar Poppodium Volt samen met MADOUX
Op donderdag 4 november geniet je van deze nieuwe talenten.

Wie is Frae? Wellicht ken je haar van haar optreden met niemand minder dan TRAUDES op Concert at Sea, Paaspop of bij DWDD als 3FM Talent. De talentvolle zangeres zong ook mee op de track “Not Alone” van drum ’n bass legend Maduk. Misschien ken je haar nog niet maar is dit je eerste kans om haar te leren kennen in Limburg. Want op donderdag 4 november komt ze met haar nieuwe (eigen) werk naar het zuiden toe. Ze werkt hard aan het eigen soulvolle sound met een heerlijke ‘00’s r&b vibe met pop invloeden. Een stoere mix van sexy electronics met een geweldige stem die barst van de energie en oprechtheid vertegenwoordigen haar vurige, maar vooral super gepassioneerde kant.
Haar eerste singles Easy Lovin’ en Teach Me zijn inmiddels overal te beluisteren online dus check dat alvast uit en koop dan snel je ticket voor deze heerlijke avond.

Want niet alleen Frae kun je deze avond ontdekken maar ook “ons eigen” MADOUX.
Ze stond al eens eerder op het podium van Volt maar ze blijft zich door ontwikkelen en de sound wordt steeds meer haar eigen. Nadat ze deze zomer haar EP Leave me Blind uitbracht kwam ze steeds meer in de spotlight te staan. Zo werd ze gevraagd om mee te doen aan “Dance to the Music” tijdens Unmute us bij Matthijs Gaat Door. Een geweldig tv optreden tussen levende legendes waar deze nog jonge artieste tussen stond. Maar ook in onze eigen provincie kon je haar deze zomer “ontdekken” in de ECI Cultuurfabriek met haar eigen show, tijdens Tot overmaat van Ramp op L1, trad ze op tijdens de clubtour van Bevrijdingsfestival Limburg in Heerlen en stond ze in De Bosuil in Weert tijdens Cultureel Lint.

Kijk ook eens bij deze shows

Rhonda
zo 5 mrt
Poppodium Volt / DEUR: 20:00
Pop
Simon Keats
do 26 mei
Poppodium Volt / DEUR: 20:00
Pop
Hard2Get
di 27 dec
Poppodium Volt / DEUR: 20:00
Pop
FAQ
De meest gestelde vragen bij Volt.

Tickets koop je in door in het evenement op deze website op de knop ‘Ticket bestellen’ te klikken. Je wordt dan naar ons ticketsysteem geleid. Daar kun je het aantal tickets selecteren en veilig afrekenen.

Natuurlijk kan dat! Neem hiervoor contact met ons op. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Direct onder deze FAQ vind je alle contactgegevens van Volt. Bellen kan op +31 46 4007353. Een email versturen kan natuurlijk ook. Klik daarvoor hier.

Let op, we zijn niet ieder moment van de dag op kantoor. Dit kan betekenen dat we de telefoon niet altijd kunnen opnemen. Neem in dat geval contact met ons op via e-mail. We reageren zo snel mogelijk!

Poppodium Volt is gelegen aan de Odasingel 88 in Sittard. Kom je met de trein? Het is een kwartiertje lopen. De route vind je hier.

Kom je met de auto? Dan kun je parkeren in de Odaparking via de ingang Paardestraat (Haspelsestraat 41). Kosten: 1,90 euro per uur, maximaal 10 euro per dag (24 uur uitrijden). De looproute vanaf de parking vind je hier.

Kom je met de fiets? Dan kun je deze stallen op het voorplein van Volt in de fietsenstalling of tegen het hek.

Volt ligt dichtbij de markt van Sittard. Hier vind je tal van leuke cafés en restaurants waar je zowel voor als na je bezoek aan Volt goed kunt vertoeven. De cafés op de markt zijn op vrijdag en zaterdag geopend tot 04:00 uur. Bij Volt zelf is geen gelegenheid tot eten.

Sittard heeft verschillende overnachtingsmogelijkheden in verschillende prijsklassen. Hieronder een greep uit het aanbod:
Hotel de Prins / www.hoteldeprins.nl
Hotel Limbourg / www.hoteldelimbourg.nl
Hotel Merici / www.hotelmerici.nl
Stadsboerderij / www.weva.nl.nl
Wellness-Hotel / www.wellnesshotelsittard.nl

Binnen Volt wordt rekening gehouden met mindervaliden. Volt is een locatie waar sta-concerten plaatsvinden. Als je mindervalide bent is het verstandig om van tevoren contact met ons op te nemen. Een gepaste oplossing is altijd te vinden! Volt heeft ook een mindervalide toilet tot haar beschikking. Mocht deze op slot zijn dan kan er bij de bar in het café een sleutel worden gevraagd.

Voor onze live activiteiten geldt een minimale leeftijd van 16 jaar. Ben je jonger? Dan mag je wel naar binnen, maar alleen onder toezicht van een volwassene (18+). Bij dance-activiteiten geldt een minimale leeftijd van 18 jaar, deze kun je herkennen aan de openingstijden van 22:00 of later! Bij twijfel kan Volt altijd vragen om ID. Ook wij houden ons aan de regel dat er geen alcoholische dranken worden verkocht aan personen onder de 18 jaar.

Wanneer de medewerkers van Volt iets vinden dan zal dit altijd achter de garderobe bewaard worden. Bel ons dan op of stuur een mailtje, dan gaan we voor je op zoek!

Hier vind je alle technische specificaties van Poppodium Volt. Deze informatie staat in een PDF document.

Als een concert om welke reden dan ook niet doorgaat, krijg je het aankoopbedrag terug. Wij nemen contact met je op en zorgen dat het bedrag zo spoedig mogelijk op je rekening wordt teruggestort.

De tickets blijven gewoon geldig. Mocht je op de nieuwe datum verhinderd zijn, stuur dan een mailtje met je rekeningnummer. Dan zorgen wij dat het bedrag zo spoedig mogelijk wordt teruggestort.

Volt geeft helaas geen geld terug voor gekochte tickets (behalve als een concert is afgelast). We raden je aan om je ticket te verkopen via bijvoorbeeld Ticketswap.nl