za 19 nov

Go_A

Facebook attend

Prijzen en tijden

Datum / Locatie
  • Datum: za 19 nov
  • Locatie: Poppodium Volt
Prijzen
  • Website: €25,00
  • Deurprijs: €27,50

Tijden
  • Open: 20:00u
  • Aanvang: 20:30u
  • Sluiting: 23:59u

Social Media


Oekraïense electro-folk band Go_A naar Sittard-Geleen

Go_A speelde het Eurovisiesongfestival in Rotterdam (2021) helemaal plat met hun nummer “Shum”. Nu zijn ze terug op tournee waarbij we last minute de vraag kregen of ze langs mochten komen in Sittard-Geleen om hun stem en sound te laten horen. Want dit is hun manier om te laten horen waar Oekraïne voor staat, hun cultuur en hun taal.

De band brengt een moderne interpretatie van Oekraïense folklore verpakt in een stevige electronische sound. Go staat voor beweging en A voor Alpha (uit het oude Griekse alfabet) wat samen het symbool vormt voor de culturele roots en het begin van alles. De band begon in 2012 en experimenteerde er meteen op los en merkte al snel dat de oude folklore perfect past met de moderne elektronische sound. Match made in Heaven.

Inmiddels is de wereld, hun wereld, flink veranderd en is het land al acht maanden in oorlog. Zangeres en frontvrouw Kateryna Pavlenko laat weten dat het nu juist belangrijk is om hun stem te laten horen, muziek te maken en zoveel mogelijk aandacht te trekken voor hetgeen dat gaande is in het hart van Europa. De inwoners van Oekraïne zijn sterk en veerkrachtig maar hebben juist nu onze hulp nodig. Meer dan 13 miljoen mensen zijn uit hun huizen verdreven en op de vlucht, deze avond staat in het teken om zoveel mogelijk geld op te halen voor hun landgenoten.

Ook MALA zal optreden tijdens de benefiet avond voor Oekraïne.

Ze opent deze dag voor Go_A met haar solo performance van haar nieuwste album The Untold Stories. Voor dit gecrowdfunde album ging ze in gesprek met acht vluchtelingen die in Nederland hun plek vonden. Ze vertaalde hun verhalen naar songs en wist op die manier hun leven te vangen in prachtige nummers. De thematiek raakt deze avond natuurlijk in het hart en met deze bijzondere opener hopen we dan ook de verhalen van deze mensen nooit te vergeten, hetgeen dat Go_A deze avond ook doet door hun verhalen en folklore te delen.

FAQ
De meest gestelde vragen bij Volt.

Tickets koop je in door in het evenement op deze website op de knop ‘Ticket bestellen’ te klikken. Je wordt dan naar ons ticketsysteem geleid. Daar kun je het aantal tickets selecteren en veilig afrekenen.

Natuurlijk kan dat! Neem hiervoor contact met ons op. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Direct onder deze FAQ vind je alle contactgegevens van Volt. Bellen kan op +31 46 4007353. Een email versturen kan natuurlijk ook. Klik daarvoor hier.

Let op, we zijn niet ieder moment van de dag op kantoor. Dit kan betekenen dat we de telefoon niet altijd kunnen opnemen. Neem in dat geval contact met ons op via e-mail. We reageren zo snel mogelijk!

Poppodium Volt is gelegen aan de Odasingel 88 in Sittard. Kom je met de trein? Het is een kwartiertje lopen. De route vind je hier.

Kom je met de auto? Dan kun je parkeren in de Odaparking via de ingang Paardestraat (Haspelsestraat 41). Kosten: 1,90 euro per uur, maximaal 10 euro per dag (24 uur uitrijden). De looproute vanaf de parking vind je hier.

Kom je met de fiets? Dan kun je deze stallen op het voorplein van Volt in de fietsenstalling of tegen het hek.

Volt ligt dichtbij de markt van Sittard. Hier vind je tal van leuke cafés en restaurants waar je zowel voor als na je bezoek aan Volt goed kunt vertoeven. De cafés op de markt zijn op vrijdag en zaterdag geopend tot 04:00 uur. Bij Volt zelf is geen gelegenheid tot eten.

Sittard heeft verschillende overnachtingsmogelijkheden in verschillende prijsklassen. Hieronder een greep uit het aanbod:
Hotel de Prins / www.hoteldeprins.nl
Hotel Limbourg / www.hoteldelimbourg.nl
Hotel Merici / www.hotelmerici.nl
Stadsboerderij / www.weva.nl.nl
Wellness-Hotel / www.wellnesshotelsittard.nl

Binnen Volt wordt rekening gehouden met mindervaliden. Volt is een locatie waar sta-concerten plaatsvinden. Als je mindervalide bent is het verstandig om van tevoren contact met ons op te nemen. Een gepaste oplossing is altijd te vinden! Volt heeft ook een mindervalide toilet tot haar beschikking. Mocht deze op slot zijn dan kan er bij de bar in het café een sleutel worden gevraagd.

Voor onze live activiteiten geldt een minimale leeftijd van 16 jaar. Ben je jonger? Dan mag je wel naar binnen, maar alleen onder toezicht van een volwassene (18+). Bij dance-activiteiten geldt een minimale leeftijd van 18 jaar, deze kun je herkennen aan de openingstijden van 22:00 of later! Bij twijfel kan Volt altijd vragen om ID. Ook wij houden ons aan de regel dat er geen alcoholische dranken worden verkocht aan personen onder de 18 jaar.

Wanneer de medewerkers van Volt iets vinden dan zal dit altijd achter de garderobe bewaard worden. Bel ons dan op of stuur een mailtje, dan gaan we voor je op zoek!

Hier vind je alle technische specificaties van Poppodium Volt. Deze informatie staat in een PDF document.

Als een concert om welke reden dan ook niet doorgaat, krijg je het aankoopbedrag terug. Wij nemen contact met je op en zorgen dat het bedrag zo spoedig mogelijk op je rekening wordt teruggestort.

De tickets blijven gewoon geldig. Mocht je op de nieuwe datum verhinderd zijn, stuur dan een mailtje met je rekeningnummer. Dan zorgen wij dat het bedrag zo spoedig mogelijk wordt teruggestort.

Volt geeft helaas geen geld terug voor gekochte tickets (behalve als een concert is afgelast). We raden je aan om je ticket te verkopen via bijvoorbeeld Ticketswap.nl