do 14 apr

Hang Youth

Facebook attend

Prijzen en tijden

Datum / Locatie
  • Datum: do 14 apr
  • Locatie: Poppodium Volt
Prijzen
  • Website: €12,50
  • Deurprijs: €15,00

Tijden
  • Open: 20:00u
  • Aanvang: 20:30u
  • Sluiting: 23:59u

Social Media


Hang Youth samen met Zjwieg naar Poppodium Volt op donderdag 14 april
Als we dan toch cadeautjes uitdelen, dan maar hele leuke!

De boel op stelten zetten, een feest(je) bouwen en de tent afbreken dat kun je aan deze twee acts wel toevertrouwen. Hang Youth maakte het afgelopen jaar natuurlijk wereldfaam met hun kunst uitingen op diverse posterplekken in Amsterdam maar ook braken zij de tent af op Eurosonic Noorderslag tijdens de livestream. De punkband bracht in 2020 de albums Boel aan de Hand en Alles moet Beter uit waarmee zichzelf op de kaart zetten van menig poppodium en festival. Met radicale furieuze hardcore poppunk-beukers als “Waarom is alles zo kk duur?” en “Ik geef een nier voor geen Rutte IV” is de toon wel gezet. Rauwe Amsterdamse “straat”punk dat tot in het diepe zuiden te horen zal zijn. Met hun nieuwe plaat “Het K-Woord” is een nieuwe tijd ingezet, tijd om namelijk weer live te gaan spelen!

Extra aankondiging!
Want ook Zeldzame zal de show supporten. De rapper die zijn show neerzet met ongekende energie gaat helemaal los in Sittard-Geleen. Met zowel humor als frustraties uit zijn dagelijkse leven vult hij zijn raps. Een mengelmoes van verschillende aspecten in zijn persoonlijkheid samengeperst tot ene ongekende stijl.

Zjwieg is gewoon “van hier” en in het Limburgs laten ze de podia op hun grondvesten trillen. De boel moet eens goed opgeschud worden en dat is waar de band dan ook goed in is.
Ze bewezen zich afgelopen jaar tijdens Pitpop3 al eens tijd voor een comeback dus.
Want als een van de winnaars van “Escape from the Studio” verdienen zij een podiumplek.

Deze show is mede mogelijk gemaakt door Fonds Podiumkunsten.

Kijk ook eens bij deze shows

Wucan
za 28 mei
Poppodium Volt / DEUR: 20:00
Rock
The Cold Vein
do 23 jun
Poppodium Volt / DEUR: 20:00
Rock
Monsters of Rock
vr 16 dec
Poppodium Volt / DEUR: 18:00
Rock
FAQ
De meest gestelde vragen bij Volt.

Tickets koop je in door in het evenement op deze website op de knop ‘Ticket bestellen’ te klikken. Je wordt dan naar ons ticketsysteem geleid. Daar kun je het aantal tickets selecteren en veilig afrekenen.

Natuurlijk kan dat! Neem hiervoor contact met ons op. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Direct onder deze FAQ vind je alle contactgegevens van Volt. Bellen kan op +31 46 4007353. Een email versturen kan natuurlijk ook. Klik daarvoor hier.

Let op, we zijn niet ieder moment van de dag op kantoor. Dit kan betekenen dat we de telefoon niet altijd kunnen opnemen. Neem in dat geval contact met ons op via e-mail. We reageren zo snel mogelijk!

Poppodium Volt is gelegen aan de Odasingel 88 in Sittard. Kom je met de trein? Het is een kwartiertje lopen. De route vind je hier.

Kom je met de auto? Dan kun je parkeren in de Odaparking via de ingang Paardestraat (Haspelsestraat 41). Kosten: 1,90 euro per uur, maximaal 10 euro per dag (24 uur uitrijden). De looproute vanaf de parking vind je hier.

Kom je met de fiets? Dan kun je deze stallen op het voorplein van Volt in de fietsenstalling of tegen het hek.

Volt ligt dichtbij de markt van Sittard. Hier vind je tal van leuke cafés en restaurants waar je zowel voor als na je bezoek aan Volt goed kunt vertoeven. De cafés op de markt zijn op vrijdag en zaterdag geopend tot 04:00 uur. Bij Volt zelf is geen gelegenheid tot eten.

Sittard heeft verschillende overnachtingsmogelijkheden in verschillende prijsklassen. Hieronder een greep uit het aanbod:
Hotel de Prins / www.hoteldeprins.nl
Hotel Limbourg / www.hoteldelimbourg.nl
Hotel Merici / www.hotelmerici.nl
Stadsboerderij / www.weva.nl.nl
Wellness-Hotel / www.wellnesshotelsittard.nl

Binnen Volt wordt rekening gehouden met mindervaliden. Volt is een locatie waar sta-concerten plaatsvinden. Als je mindervalide bent is het verstandig om van tevoren contact met ons op te nemen. Een gepaste oplossing is altijd te vinden! Volt heeft ook een mindervalide toilet tot haar beschikking. Mocht deze op slot zijn dan kan er bij de bar in het café een sleutel worden gevraagd.

Voor onze live activiteiten geldt een minimale leeftijd van 16 jaar. Ben je jonger? Dan mag je wel naar binnen, maar alleen onder toezicht van een volwassene (18+). Bij dance-activiteiten geldt een minimale leeftijd van 18 jaar, deze kun je herkennen aan de openingstijden van 22:00 of later! Bij twijfel kan Volt altijd vragen om ID. Ook wij houden ons aan de regel dat er geen alcoholische dranken worden verkocht aan personen onder de 18 jaar.

Wanneer de medewerkers van Volt iets vinden dan zal dit altijd achter de garderobe bewaard worden. Bel ons dan op of stuur een mailtje, dan gaan we voor je op zoek!

Hier vind je alle technische specificaties van Poppodium Volt. Deze informatie staat in een PDF document.

Als een concert om welke reden dan ook niet doorgaat, krijg je het aankoopbedrag terug. Wij nemen contact met je op en zorgen dat het bedrag zo spoedig mogelijk op je rekening wordt teruggestort.

De tickets blijven gewoon geldig. Mocht je op de nieuwe datum verhinderd zijn, stuur dan een mailtje met je rekeningnummer. Dan zorgen wij dat het bedrag zo spoedig mogelijk wordt teruggestort.

Volt geeft helaas geen geld terug voor gekochte tickets (behalve als een concert is afgelast). We raden je aan om je ticket te verkopen via bijvoorbeeld Ticketswap.nl