za 27 nov

Hanne de Vries & Eline Edens

Facebook attend

Prijzen en tijden

Datum / Locatie
  • Datum: za 27 nov
  • Locatie: Mariapark
Prijzen

Tijden
  • Open: 19:30u
  • Aanvang: 20:00u
  • Sluiting: 22:30u

Social Media


Deze show zal komen te vervallen. We hopen binnenkort Hanne en Eline een nieuwe plek te kunnen aanbieden.

Hanne de Vries en Eline Edens komen in november naar Limburg voor een akoestisch concert gekoppeld aan de expositie Leven voor de zorg. Reserveer je tickets en beleef een avond vol muziek, aanbidding, gesprekken en inspiratie.

Eline Edens & Hanne de Vries
Eline Edens kun je kennen van de christelijke hiphopformatie Damascus. Daarnaast is Edens zangeres van de dit jaar opgerichte Love Revolution Band. In die band zingt ze samen met onder andere Hanne de Vries. De twee hebben dit jaar op 15 plaatsen in het land gestaan, met de Zomerse Tuintour. Hanne de Vries heeft eerder opgetreden op onder andere EO-Jongerendag, Opwekking. Bekende nummers van De Vries zijn Love Revolution, Like You Do, Breaking News en meer recent Armen van Oneindig.

Love Revolution
De opbrengsten van dit concert komen ten goede aan stichting Love Revolution, in 2017 opgericht door Hanne de Vries. Love Revolution wil over grenzen heen zoeken naar verbinding door muziek en geloof. Letterlijk door concerten te geven, vooral op plekken waar dit niet of nauwelijks gebeurt. En figuurlijk gezien de grenzen over als het gaat om denkkaders, vanuit het geloof in inclusiviteit en in een God die groter is.

Dit concert is onderdeel van de randprogrammering van de expositie Leven voor de zorg. In 2022 vieren de Dochters van de Goddelijke Voorzienigheid van Créhen (Fr.) hun 200-jarig jubileum en dat is de aanleiding geweest voor deze bijzondere expositie. Om je bezoek en ervaring nog rijker te maken zijn er een aantal activiteiten georganiseerd gekoppeld aan de expositie waaronder dit intieme concert. Voor zowel Hanne de Vries, Eline Edens als de zusters speelt geloof een grote rol in het leven.

Het concert vindt plaats in het Mariapark te Sittard.

Kijk ook eens bij deze shows

Linde Schöne
zo 27 nov
Poppodium Volt / DEUR: 20:00
Pop
Hard2Get
di 27 dec
Poppodium Volt / DEUR: 20:00
Pop
Rhonda
zo 5 mrt
Poppodium Volt / DEUR: 20:00
Pop
FAQ
De meest gestelde vragen bij Volt.

Tickets koop je in door in het evenement op deze website op de knop ‘Ticket bestellen’ te klikken. Je wordt dan naar ons ticketsysteem geleid. Daar kun je het aantal tickets selecteren en veilig afrekenen.

Natuurlijk kan dat! Neem hiervoor contact met ons op. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Direct onder deze FAQ vind je alle contactgegevens van Volt. Bellen kan op +31 46 4007353. Een email versturen kan natuurlijk ook. Klik daarvoor hier.

Let op, we zijn niet ieder moment van de dag op kantoor. Dit kan betekenen dat we de telefoon niet altijd kunnen opnemen. Neem in dat geval contact met ons op via e-mail. We reageren zo snel mogelijk!

Poppodium Volt is gelegen aan de Odasingel 88 in Sittard. Kom je met de trein? Het is een kwartiertje lopen. De route vind je hier.

Kom je met de auto? Dan kun je parkeren in de Odaparking via de ingang Paardestraat (Haspelsestraat 41). Kosten: 1,90 euro per uur, maximaal 10 euro per dag (24 uur uitrijden). De looproute vanaf de parking vind je hier.

Kom je met de fiets? Dan kun je deze stallen op het voorplein van Volt in de fietsenstalling of tegen het hek.

Volt ligt dichtbij de markt van Sittard. Hier vind je tal van leuke cafés en restaurants waar je zowel voor als na je bezoek aan Volt goed kunt vertoeven. De cafés op de markt zijn op vrijdag en zaterdag geopend tot 04:00 uur. Bij Volt zelf is geen gelegenheid tot eten.

Sittard heeft verschillende overnachtingsmogelijkheden in verschillende prijsklassen. Hieronder een greep uit het aanbod:
Hotel de Prins / www.hoteldeprins.nl
Hotel Limbourg / www.hoteldelimbourg.nl
Hotel Merici / www.hotelmerici.nl
Stadsboerderij / www.weva.nl.nl
Wellness-Hotel / www.wellnesshotelsittard.nl

Binnen Volt wordt rekening gehouden met mindervaliden. Volt is een locatie waar sta-concerten plaatsvinden. Als je mindervalide bent is het verstandig om van tevoren contact met ons op te nemen. Een gepaste oplossing is altijd te vinden! Volt heeft ook een mindervalide toilet tot haar beschikking. Mocht deze op slot zijn dan kan er bij de bar in het café een sleutel worden gevraagd.

Voor onze live activiteiten geldt een minimale leeftijd van 16 jaar. Ben je jonger? Dan mag je wel naar binnen, maar alleen onder toezicht van een volwassene (18+). Bij dance-activiteiten geldt een minimale leeftijd van 18 jaar, deze kun je herkennen aan de openingstijden van 22:00 of later! Bij twijfel kan Volt altijd vragen om ID. Ook wij houden ons aan de regel dat er geen alcoholische dranken worden verkocht aan personen onder de 18 jaar.

Wanneer de medewerkers van Volt iets vinden dan zal dit altijd achter de garderobe bewaard worden. Bel ons dan op of stuur een mailtje, dan gaan we voor je op zoek!

Hier vind je alle technische specificaties van Poppodium Volt. Deze informatie staat in een PDF document.

Als een concert om welke reden dan ook niet doorgaat, krijg je het aankoopbedrag terug. Wij nemen contact met je op en zorgen dat het bedrag zo spoedig mogelijk op je rekening wordt teruggestort.

De tickets blijven gewoon geldig. Mocht je op de nieuwe datum verhinderd zijn, stuur dan een mailtje met je rekeningnummer. Dan zorgen wij dat het bedrag zo spoedig mogelijk wordt teruggestort.

Volt geeft helaas geen geld terug voor gekochte tickets (behalve als een concert is afgelast). We raden je aan om je ticket te verkopen via bijvoorbeeld Ticketswap.nl