zo 12 jul

Hellgium Livestream

Facebook attend

Prijzen en tijden

Datum / Locatie
  • Datum: zo 12 jul
  • Locatie: Poppodium Volt
Prijzen

Tijden
  • Open: 14:30u
  • Aanvang: 14:30u
  • Sluiting: 23:30u

Social Media


Het coronavirus gooide de ruiten van de release show van Fleddy Melculy al in, zette de tour “on hold” en ook in Volt moeten we nog even wachten totdat onze Belgische vrienden het podium betreden. Zoals ze zelf al aangeven is de “goesting” heel groot om weer te mogen optreden.

Daarom hebben Fleddy Melculy, Off The Cross en King Hiss de handen ineen geslagen voor een online festival. Hellgium, een uniek livestreamfestival dat op zondag 12 juli de ether wordt in gestuurd. Daarnaast hebben ze Arson, BEAR en Carnation mee uitgenodigd en bouwden zo een volwaardige festival line-up.

Als kers op de taart zullen Alex Agnew en Andries Beckers – aka Welcome to the AA – het hele gebeuren aan elkaar rijgen. Verwacht diepgaande interviews, pikante anekdotes en all-round hilariteit.

In samenwerking met de band zenden we als eerste Nederlandse locatie het festival uit op groot doek met geweldig geluid! HELLGIUM wordt volledig op eigen kosten georganiseerd van de band, daarom bieden wij de show ook gratis aan. Maar volgens de overheidsregels is reserveren verplicht. Er zijn “slecht” 47 stoelen beschikbaar, dus wees snel! Maximaal 2 tickets per persoon.

Op verzoek van de band zijn donaties mogelijk en kunnen geheel vrijblijvend tijdens de stream worden overgemaakt. Alle donaties worden gebruikt om de technische kosten op te vangen. Steun de band(s) en kom bij ons lekker genieten van een heerlijk biertje!

Meezingen is (volgens de overheid) nog altijd verboden, maar twee keer zo hard op je plek mee headbangen is wel zeer gewenst!

Kijk ook eens bij deze shows

vr 22 okt
Poppodium Volt / DEUR: 20:00
Rock
zo 13 mrt
Poppodium Volt / DEUR: 19:30
Rock
za 24 apr
Poppodium Volt / DEUR: 20:00
Rock
FAQ
De meest gestelde vragen bij Volt.

Tickets koop je in door in het evenement op deze website op de knop ‘Ticket bestellen’ te klikken. Je wordt dan naar ons ticketsysteem geleid. Daar kun je het aantal tickets selecteren en veilig afrekenen.

Natuurlijk kan dat! Neem hiervoor contact met ons op. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Direct onder deze FAQ vind je alle contactgegevens van Volt. Bellen kan op +31 46 4007353. Een email versturen kan natuurlijk ook. Klik daarvoor hier.

Let op, we zijn niet ieder moment van de dag op kantoor. Dit kan betekenen dat we de telefoon niet altijd kunnen opnemen. Neem in dat geval contact met ons op via e-mail. We reageren zo snel mogelijk!

Poppodium Volt is gelegen aan de Odasingel 88 in Sittard. Kom je met de trein? Het is een kwartiertje lopen. De route vind je hier.

Kom je met de auto? Dan kun je parkeren in de Odaparking via de ingang Paardestraat (Haspelsestraat 41). Kosten: 1,90 euro per uur, maximaal 10 euro per dag (24 uur uitrijden). De looproute vanaf de parking vind je hier.

Kom je met de fiets? Dan kun je deze stallen op het voorplein van Volt in de fietsenstalling of tegen het hek.

Volt ligt dichtbij de markt van Sittard. Hier vind je tal van leuke cafés en restaurants waar je zowel voor als na je bezoek aan Volt goed kunt vertoeven. De cafés op de markt zijn op vrijdag en zaterdag geopend tot 04:00 uur. Bij Volt zelf is geen gelegenheid tot eten.

Sittard heeft verschillende overnachtingsmogelijkheden in verschillende prijsklassen. Hieronder een greep uit het aanbod:
Hotel de Prins / www.hoteldeprins.nl
Hotel Limbourg / www.hoteldelimbourg.nl
Hotel Merici / www.hotelmerici.nl
Stadsboerderij / www.weva.nl.nl
Wellness-Hotel / www.wellnesshotelsittard.nl

Binnen Volt wordt rekening gehouden met mindervaliden. Volt is een locatie waar sta-concerten plaatsvinden. Als je mindervalide bent is het verstandig om van tevoren contact met ons op te nemen. Een gepaste oplossing is altijd te vinden! Volt heeft ook een mindervalide toilet tot haar beschikking. Mocht deze op slot zijn dan kan er bij de bar in het café een sleutel worden gevraagd.

Voor onze live activiteiten geldt een minimale leeftijd van 16 jaar. Ben je jonger? Dan mag je wel naar binnen, maar alleen onder toezicht van een volwassene (18+). Bij dance-activiteiten geldt een minimale leeftijd van 18 jaar, deze kun je herkennen aan de openingstijden van 22:00 of later! Bij twijfel kan Volt altijd vragen om ID. Ook wij houden ons aan de regel dat er geen alcoholische dranken worden verkocht aan personen onder de 18 jaar.

Wanneer de medewerkers van Volt iets vinden dan zal dit altijd achter de garderobe bewaard worden. Bel ons dan op of stuur een mailtje, dan gaan we voor je op zoek!

Hier vind je alle technische specificaties van Poppodium Volt. Deze informatie staat in een PDF document.

Als een concert om welke reden dan ook niet doorgaat, krijg je het aankoopbedrag terug. Wij nemen contact met je op en zorgen dat het bedrag zo spoedig mogelijk op je rekening wordt teruggestort.

De tickets blijven gewoon geldig. Mocht je op de nieuwe datum verhinderd zijn, stuur dan een mailtje met je rekeningnummer. Dan zorgen wij dat het bedrag zo spoedig mogelijk wordt teruggestort.

Volt geeft helaas geen geld terug voor gekochte tickets (behalve als een concert is afgelast). We raden je aan om je ticket te verkopen via bijvoorbeeld Ticketswap.nl