za 11 mrt

HOUSEQUAKE

Ticket bestellen Facebook attend

Prijzen en tijden

Datum / Locatie
  • Datum: za 11 mrt
  • Locatie: Poppodium Volt
  • Leeftijd: 18+
Prijzen
  • Website: €17,50
  • Deurprijs: €20,00

Tijden
  • Open: 22:00u
  • Aanvang: 22:00u
  • Sluiting: 03:00u

Social Media


HOUSEQUAKE 20 YEARS TOUR – VOLT SITTARD

HOUSEQUAKE – het DJ-duo bestaande uit de legendes ROOG en Erick E – viert in 2023 zijn twintigjarig bestaan! Dit heugelijke feit wordt gevierd met een poppodium tour en daarbij mag housestad Sittard natuurlijk niet ontbreken. Op zaterdag 11 maart dompelen ze poppodium VOLT om tot dé housetempel van Limburg en daar kan jij bij zijn!

Erick E en ROOG hebben voor de doorgewinterde houseliefhebber geen introductie nodig, maar voor de nieuwkomers in de scene beginnen we met plezier bij het begin. Beide DJ’s zijn al sinds de jaren ’90 actief en sindsdien een van dé vaste waarden van de Nederlandse housescene. Waar Erick E bekend werd als een van de residents van de legendarische RoXY in Amsterdam, maakte ROOG furore met zijn soulful house sounds (mede dankzij een hit die hij samen met zijn broer produceerde: Hardsoul – Back Together).

Twintig jaar geleden bundelen de DJ’s hun krachten in het gelegenheidsduo HOUSEQUAKE. Gewapend met unieke dance floor weapons, mash-ups, eigen producties en live acapella’s zetten ze een unieke act neer die ze in heel het land op alle grote podia bracht. Van Sensation White tot Solar Weekend, van Dance Valley tot een uitverkocht Kurhaus: HOUSEQUAKE maakt het waar. Toen menig auto nog van een CD-wisselaar voorzien was, hoorde je overal in het land bij de stoplichten hoe HouseQuake verzamelalbums uit de speakers knalden.

Op 11 maart 2023 strijkt de HOUSEQUAKE-caravaan neer in Sittard. Support komt van DJ’s Jasper Clash (bekend van o.a. Metz Rotterdam en Club MUNCH) en Roermond’s finest YumYum-Music – die de avond zullen openen en afsluiten met de lekkerste housebeats van toen en nu.

“Let’s Go, MaXiMize!”

Line-up:

HOUSEQUAKE (ROOG x ERICK E)
Jasper Clash
YumYum-Music

Kijk ook eens bij deze shows

Hol van de Mol
vr 17 mrt
Poppodium Volt / DEUR: 22:00
EDM
FAQ
De meest gestelde vragen bij Volt.

Tickets koop je in door in het evenement op deze website op de knop ‘Ticket bestellen’ te klikken. Je wordt dan naar ons ticketsysteem geleid. Daar kun je het aantal tickets selecteren en veilig afrekenen.

Natuurlijk kan dat! Neem hiervoor contact met ons op. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Direct onder deze FAQ vind je alle contactgegevens van Volt. Bellen kan op +31 46 4007353. Een email versturen kan natuurlijk ook. Klik daarvoor hier.

Let op, we zijn niet ieder moment van de dag op kantoor. Dit kan betekenen dat we de telefoon niet altijd kunnen opnemen. Neem in dat geval contact met ons op via e-mail. We reageren zo snel mogelijk!

Poppodium Volt is gelegen aan de Odasingel 88 in Sittard. Kom je met de trein? Het is een kwartiertje lopen. De route vind je hier.

Kom je met de auto? Dan kun je parkeren in de Odaparking via de ingang Paardestraat (Haspelsestraat 41). Kosten: 1,90 euro per uur, maximaal 10 euro per dag (24 uur uitrijden). De looproute vanaf de parking vind je hier.

Kom je met de fiets? Dan kun je deze stallen op het voorplein van Volt in de fietsenstalling of tegen het hek.

Volt ligt dichtbij de markt van Sittard. Hier vind je tal van leuke cafés en restaurants waar je zowel voor als na je bezoek aan Volt goed kunt vertoeven. De cafés op de markt zijn op vrijdag en zaterdag geopend tot 04:00 uur. Bij Volt zelf is geen gelegenheid tot eten.

Sittard heeft verschillende overnachtingsmogelijkheden in verschillende prijsklassen. Hieronder een greep uit het aanbod:
Hotel de Prins / www.hoteldeprins.nl
Hotel Limbourg / www.hoteldelimbourg.nl
Hotel Merici / www.hotelmerici.nl
Stadsboerderij / www.weva.nl.nl
Wellness-Hotel / www.wellnesshotelsittard.nl

Binnen Volt wordt rekening gehouden met mindervaliden. Volt is een locatie waar sta-concerten plaatsvinden. Als je mindervalide bent is het verstandig om van tevoren contact met ons op te nemen. Een gepaste oplossing is altijd te vinden! Volt heeft ook een mindervalide toilet tot haar beschikking. Mocht deze op slot zijn dan kan er bij de bar in het café een sleutel worden gevraagd.

Voor onze live activiteiten geldt een minimale leeftijd van 16 jaar. Ben je jonger? Dan mag je wel naar binnen, maar alleen onder toezicht van een volwassene (18+). Bij dance-activiteiten geldt een minimale leeftijd van 18 jaar, deze kun je herkennen aan de openingstijden van 22:00 of later! Bij twijfel kan Volt altijd vragen om ID. Ook wij houden ons aan de regel dat er geen alcoholische dranken worden verkocht aan personen onder de 18 jaar.

Wanneer de medewerkers van Volt iets vinden dan zal dit altijd achter de garderobe bewaard worden. Bel ons dan op of stuur een mailtje, dan gaan we voor je op zoek!

Hier vind je alle technische specificaties van Poppodium Volt. Deze informatie staat in een PDF document.

Als een concert om welke reden dan ook niet doorgaat, krijg je het aankoopbedrag terug. Wij nemen contact met je op en zorgen dat het bedrag zo spoedig mogelijk op je rekening wordt teruggestort.

De tickets blijven gewoon geldig. Mocht je op de nieuwe datum verhinderd zijn, stuur dan een mailtje met je rekeningnummer. Dan zorgen wij dat het bedrag zo spoedig mogelijk wordt teruggestort.

Volt geeft helaas geen geld terug voor gekochte tickets (behalve als een concert is afgelast). We raden je aan om je ticket te verkopen via bijvoorbeeld Ticketswap.nl