za 15 apr

Illumishade

Ticket bestellen Facebook attend

Prijzen en tijden

Datum / Locatie
  • Datum: za 15 apr
  • Locatie: Poppodium Volt
Prijzen
  • Website: €16,50
  • Deurprijs: €19,00

Tijden
  • Open: 20:00u
  • Aanvang: 20:30u
  • Sluiting: 23:00u

Social Media


Belofte maakt schuld, ILLUMISHADE alsnog naar Poppodium Volt, ditmaal op zaterdag 15 april.

We kondigden de show heel lang geleden aan maar door logische redenen kon de show niet plaatsvinden. Inmiddels hebben we een nieuwe datum weten te vinden in hun drukke tourschema en komt zowel ILLUMISHADE als support At First alsnog naar Sittard-Geleen.

De magische wereld van de Zwitserse band vol mystieke wezens, oude rituelen en heilige tradities verwelkt je op zaterdag 15 april. De vijf beschermers van deze wereld zijn beter bekend als “The Illumi”, zij zullen je beschermen. Allen bij elkaar gebracht na een lange reis maar met dezelfde passie en overtuiging. De debuutplaat “ECLYPTIC: Wake of Shadows” zag eerder dit jaar het levenslicht, een verademing in de metal wereld, een langspeler vol oneindige verhalen.

ILLUMISHADE neemt je mee in hun reis, in hun eigen klanken. Pak de hand vast en ga mee op dit avontuur.

Het voorprogramma zal worden verzorgd door At First. De Bredase metal-act bracht hun debuutplaat “Deadline” in 2020 uit en gooide er hoge ogen mee. At First zoekt de grenzen op van de alternatieve rock en metal. Met invloeden van Rage Against the Machine tot Alter Bridge, van Halestorm tot Northlane. Met dit gevarieerde geluid vertelt At First een eigen verhaal. De band deelde al eerder het podium met Bring me the Horizon, Textures en The Royal. Een aardig lijstje voor deze nog jonge band.

Aansluitend keert ook de Metal Disko terug, ditmaal met onze eigen DJ Pim.

Kijk ook eens bij deze shows

Speedmobile
za 20 mei
Poppodium Volt / DEUR: 20:00
Metal/Hardrock
Fate Gear VIP Ticket
vr 14 jul
Poppodium Volt / DEUR: 18:45
Metal/Hardrock
Fate Gear
vr 14 jul
Poppodium Volt / DEUR: 19:30
Metal/Hardrock
FAQ
De meest gestelde vragen bij Volt.

Tickets koop je in door in het evenement op deze website op de knop ‘Ticket bestellen’ te klikken. Je wordt dan naar ons ticketsysteem geleid. Daar kun je het aantal tickets selecteren en veilig afrekenen.

Natuurlijk kan dat! Neem hiervoor contact met ons op. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Direct onder deze FAQ vind je alle contactgegevens van Volt. Bellen kan op +31 46 4007353. Een email versturen kan natuurlijk ook. Klik daarvoor hier.

Let op, we zijn niet ieder moment van de dag op kantoor. Dit kan betekenen dat we de telefoon niet altijd kunnen opnemen. Neem in dat geval contact met ons op via e-mail. We reageren zo snel mogelijk!

Poppodium Volt is gelegen aan de Odasingel 88 in Sittard. Kom je met de trein? Het is een kwartiertje lopen. De route vind je hier.

Kom je met de auto? Dan kun je parkeren in de Odaparking via de ingang Paardestraat (Haspelsestraat 41). Kosten: 1,90 euro per uur, maximaal 10 euro per dag (24 uur uitrijden). De looproute vanaf de parking vind je hier.

Kom je met de fiets? Dan kun je deze stallen op het voorplein van Volt in de fietsenstalling of tegen het hek.

Volt ligt dichtbij de markt van Sittard. Hier vind je tal van leuke cafés en restaurants waar je zowel voor als na je bezoek aan Volt goed kunt vertoeven. De cafés op de markt zijn op vrijdag en zaterdag geopend tot 04:00 uur. Bij Volt zelf is geen gelegenheid tot eten.

Sittard heeft verschillende overnachtingsmogelijkheden in verschillende prijsklassen. Hieronder een greep uit het aanbod:
Hotel de Prins / www.hoteldeprins.nl
Hotel Limbourg / www.hoteldelimbourg.nl
Hotel Merici / www.hotelmerici.nl
Stadsboerderij / www.weva.nl.nl
Wellness-Hotel / www.wellnesshotelsittard.nl

Binnen Volt wordt rekening gehouden met mindervaliden. Volt is een locatie waar sta-concerten plaatsvinden. Als je mindervalide bent is het verstandig om van tevoren contact met ons op te nemen. Een gepaste oplossing is altijd te vinden! Volt heeft ook een mindervalide toilet tot haar beschikking. Mocht deze op slot zijn dan kan er bij de bar in het café een sleutel worden gevraagd.

Voor onze live activiteiten geldt een minimale leeftijd van 16 jaar. Ben je jonger? Dan mag je wel naar binnen, maar alleen onder toezicht van een volwassene (18+). Bij dance-activiteiten geldt een minimale leeftijd van 18 jaar, deze kun je herkennen aan de openingstijden van 22:00 of later! Bij twijfel kan Volt altijd vragen om ID. Ook wij houden ons aan de regel dat er geen alcoholische dranken worden verkocht aan personen onder de 18 jaar.

Wanneer de medewerkers van Volt iets vinden dan zal dit altijd achter de garderobe bewaard worden. Bel ons dan op of stuur een mailtje, dan gaan we voor je op zoek!

Hier vind je alle technische specificaties van Poppodium Volt. Deze informatie staat in een PDF document.

Als een concert om welke reden dan ook niet doorgaat, krijg je het aankoopbedrag terug. Wij nemen contact met je op en zorgen dat het bedrag zo spoedig mogelijk op je rekening wordt teruggestort.

De tickets blijven gewoon geldig. Mocht je op de nieuwe datum verhinderd zijn, stuur dan een mailtje met je rekeningnummer. Dan zorgen wij dat het bedrag zo spoedig mogelijk wordt teruggestort.

Volt geeft helaas geen geld terug voor gekochte tickets (behalve als een concert is afgelast). We raden je aan om je ticket te verkopen via bijvoorbeeld Ticketswap.nl