zo 6 jun

Isotropia

Ticket bestellen Facebook attend

Prijzen en tijden

Datum / Locatie
  • Datum: zo 6 jun
  • Locatie: Poppodium Volt
Prijzen
  • Website: €15,00
  • Deurprijs: €17,50

Tijden
  • Open: 20:00u
  • Aanvang: 20:30u
  • Sluiting: 23:00u

Social Media


 Isotropia, Stockhaussen & Werner Karloff; Een Mexicaanse post-punk avond in Poppodium Volt op zondag 6 juni.

De post-punk avonden zijn schaars in Volt, maar als we ze voor elkaar krijgen dan zijn het altijd de pareltjes die stralen in het donker. Deze keer komen de Mexicaanse acts Isotropia, Stockhaussen en Werner Karloff naar het diepe zuiden. Met het Duitse label Yound & Cold achter zich bewegen ze zich door het genre van de Wave/Synth, Cold/Dark Wave en New Wave met invloeden die voor de kenners niet onbekend zijn.

Isotropia is de band rondom Angel Kauff (Stockhaussen) en Keren Batok. Door de samenwerking van de debuutplaat van Stockhaussen leerden ze elkaar kennen en bracht het de nieuwe muziek voort in 2017. De twee weten elkaar aan te vullen als geen ander, de een maakt de muziek, de ander richt zich op het visuele en tekstuele. Hun debuut plaat Borderline Negation neemt je mee naar de duistere kanten van de mentale gezondheid. Een conceptalbum, een persoonlijke conceptplaat die ontstond op afstand, want de Angel en Keren ontmoette elkaar pas voor het eerst in 2019 tijdens hun Europese tour.

Over Stockhaussen valt maar weinig te zeggen, de uitlaatklep voor Angel vormt zich in het “zijn”, de klassieke muziek en donkere sounds. Een inspiratie mix tussen J.S. Bach, Wolfgang Stockmeier en Elias Gottlob Haussman. Een act die je vastpakt en niet meer loslaat tot de show voorbij is.

Werner Karloff baseerde zijn muziek op de 80s new wave, post punk, minimalistische synth en topt dat af met een scheut van Neue Deutsche Welle. Zijn stijl is energiek, zeker live spat dat ervan af. Met zijn diverse repertoire beweegt hij door de avond heen.

Kijk ook eens bij deze shows

Geannuleerd
Poppodium Volt / DEUR: 20:00
Indie/Alternative
za 1 mei
Poppodium Volt / DEUR: 20:30
Indie/Alternative
za 13 nov
Poppodium Volt / DEUR: 20:00
Indie/Alternative
FAQ
De meest gestelde vragen bij Volt.

Tickets koop je in door in het evenement op deze website op de knop ‘Ticket bestellen’ te klikken. Je wordt dan naar ons ticketsysteem geleid. Daar kun je het aantal tickets selecteren en veilig afrekenen.

Natuurlijk kan dat! Neem hiervoor contact met ons op. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Direct onder deze FAQ vind je alle contactgegevens van Volt. Bellen kan op +31 46 4007353. Een email versturen kan natuurlijk ook. Klik daarvoor hier.

Let op, we zijn niet ieder moment van de dag op kantoor. Dit kan betekenen dat we de telefoon niet altijd kunnen opnemen. Neem in dat geval contact met ons op via e-mail. We reageren zo snel mogelijk!

Poppodium Volt is gelegen aan de Odasingel 88 in Sittard. Kom je met de trein? Het is een kwartiertje lopen. De route vind je hier.

Kom je met de auto? Dan kun je parkeren in de Odaparking via de ingang Paardestraat (Haspelsestraat 41). Kosten: 1,90 euro per uur, maximaal 10 euro per dag (24 uur uitrijden). De looproute vanaf de parking vind je hier.

Kom je met de fiets? Dan kun je deze stallen op het voorplein van Volt in de fietsenstalling of tegen het hek.

Volt ligt dichtbij de markt van Sittard. Hier vind je tal van leuke cafés en restaurants waar je zowel voor als na je bezoek aan Volt goed kunt vertoeven. De cafés op de markt zijn op vrijdag en zaterdag geopend tot 04:00 uur. Bij Volt zelf is geen gelegenheid tot eten.

Sittard heeft verschillende overnachtingsmogelijkheden in verschillende prijsklassen. Hieronder een greep uit het aanbod:
Hotel de Prins / www.hoteldeprins.nl
Hotel Limbourg / www.hoteldelimbourg.nl
Hotel Merici / www.hotelmerici.nl
Stadsboerderij / www.weva.nl.nl
Wellness-Hotel / www.wellnesshotelsittard.nl

Binnen Volt wordt rekening gehouden met mindervaliden. Volt is een locatie waar sta-concerten plaatsvinden. Als je mindervalide bent is het verstandig om van tevoren contact met ons op te nemen. Een gepaste oplossing is altijd te vinden! Volt heeft ook een mindervalide toilet tot haar beschikking. Mocht deze op slot zijn dan kan er bij de bar in het café een sleutel worden gevraagd.

Voor onze live activiteiten geldt een minimale leeftijd van 16 jaar. Ben je jonger? Dan mag je wel naar binnen, maar alleen onder toezicht van een volwassene (18+). Bij dance-activiteiten geldt een minimale leeftijd van 18 jaar, deze kun je herkennen aan de openingstijden van 22:00 of later! Bij twijfel kan Volt altijd vragen om ID. Ook wij houden ons aan de regel dat er geen alcoholische dranken worden verkocht aan personen onder de 18 jaar.

Wanneer de medewerkers van Volt iets vinden dan zal dit altijd achter de garderobe bewaard worden. Bel ons dan op of stuur een mailtje, dan gaan we voor je op zoek!

Hier vind je alle technische specificaties van Poppodium Volt. Deze informatie staat in een PDF document.

Als een concert om welke reden dan ook niet doorgaat, krijg je het aankoopbedrag terug. Wij nemen contact met je op en zorgen dat het bedrag zo spoedig mogelijk op je rekening wordt teruggestort.

De tickets blijven gewoon geldig. Mocht je op de nieuwe datum verhinderd zijn, stuur dan een mailtje met je rekeningnummer. Dan zorgen wij dat het bedrag zo spoedig mogelijk wordt teruggestort.

Volt geeft helaas geen geld terug voor gekochte tickets (behalve als een concert is afgelast). We raden je aan om je ticket te verkopen via bijvoorbeeld Ticketswap.nl