za 9 nov

Jagd

Facebook attend

Prijzen en tijden

Datum / Locatie
  • Datum: za 9 nov
  • Locatie: Poppodium Volt - Kleine Zaal
Prijzen
  • Website: €5,00
  • Deurprijs: €7,50

Tijden
  • Aanvang: 19:00u
  • Sluiting: 01:00u

Social Media


Jagd naar Poppodium Volt voor show 111!

“Vanaf het allereerste moment dat we Jagd in het leven riepen hebben we toegewerkt naar een debuutalbum. Drie EP’s en een zoektocht naar de perfecte producer verder is het dan eindelijk zover.

Met een nieuwe bassist, een zak vol demo’s en producers Jurriaan JJ Sielcken & Iwen Legro zijn we een veredeld crackhuis ingedoken om er weer uit te komen met een plaat waar we trots op zijn.

Na de Amsterdamse Popprijs, Popronde Nederland, eerste headline tour en toffe festivals zijn we klaar voor de volgende stap. Tijdens de 110/111 shows onderzoeken we hoe onze nieuwe nummers ook live het best tot hun recht komen.

Indiepunkband Jagd zal op 9 november bij ons show 111 spelen.

De afgelopen twee jaar heeft de Amsterdamse band Jagd Nederland veroverd met een vurige mix van ‘freaky indierock’ en ‘Broadway punk’. De Nederlandse pers prees Jagd voor hun meeslepende shows, waarin de band het publiek met speelse onschuld en oprecht enthousiasme mee weet te slepen in hun onheilspellende “hel van hemelse herrie”.

Jagd heeft de reputatie een genadeloze liveband te zijn en na meer dan honderd shows in Nederland, België en Duitsland te hebben gespeeld, verlangt de band ernaar om de rest van de wereld over te nemen. Het afgelopen jaar stond Jagd volledig in het teken van het aankomende debuutalbum, dat tijdens deze shows voor de eerste keer gepresenteerd zal worden.”

PODIUMVREES WINNAAR TWENTYSEVEN NAAR POPPODIUM VOLT!

Eerder dit jaar won TwentySeven de regionale muziekprijs Podiumvrees. Hierdoor opende ze deze zomer de jubileumeditie van Mama’s Pride. De pop/rock band kenmerkt zich door een stevige energieke show waarbij sound en stageperformance hand in hand gaan. De band is sinds de zomer iets in samenstelling veranderd maar dat mag de pret niet drukken voor het viertal. Met een frisse moed en onuitputbare energie beklimmen ze na enige stilte nu terug het podium.

FAQ
De meest gestelde vragen bij Volt.

Tickets koop je in door in het evenement op deze website op de knop ‘Ticket bestellen’ te klikken. Je wordt dan naar ons ticketsysteem geleid. Daar kun je het aantal tickets selecteren en veilig afrekenen.

Natuurlijk kan dat! Neem hiervoor contact met ons op. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Direct onder deze FAQ vind je alle contactgegevens van Volt. Bellen kan op +31 46 4007353. Een email versturen kan natuurlijk ook. Klik daarvoor hier.

Let op, we zijn niet ieder moment van de dag op kantoor. Dit kan betekenen dat we de telefoon niet altijd kunnen opnemen. Neem in dat geval contact met ons op via e-mail. We reageren zo snel mogelijk!

Poppodium Volt is gelegen aan de Odasingel 88 in Sittard. Kom je met de trein? Het is een kwartiertje lopen. De route vind je hier.

Kom je met de auto? Dan kun je parkeren in de Odaparking via de ingang Paardestraat (Haspelsestraat 41). Kosten: 1,90 euro per uur, maximaal 10 euro per dag (24 uur uitrijden). De looproute vanaf de parking vind je hier.

Kom je met de fiets? Dan kun je deze stallen op het voorplein van Volt in de fietsenstalling of tegen het hek.

Volt ligt dichtbij de markt van Sittard. Hier vind je tal van leuke cafés en restaurants waar je zowel voor als na je bezoek aan Volt goed kunt vertoeven. De cafés op de markt zijn op vrijdag en zaterdag geopend tot 04:00 uur. Bij Volt zelf is geen gelegenheid tot eten.

Sittard heeft verschillende overnachtingsmogelijkheden in verschillende prijsklassen. Hieronder een greep uit het aanbod:
Hotel de Prins / www.hoteldeprins.nl
Hotel Limbourg / www.hoteldelimbourg.nl
Hotel Merici / www.hotelmerici.nl
Stadsboerderij / www.weva.nl.nl
Wellness-Hotel / www.wellnesshotelsittard.nl

Binnen Volt wordt rekening gehouden met mindervaliden. Volt is een locatie waar sta-concerten plaatsvinden. Als je mindervalide bent is het verstandig om van tevoren contact met ons op te nemen. Een gepaste oplossing is altijd te vinden! Volt heeft ook een mindervalide toilet tot haar beschikking. Mocht deze op slot zijn dan kan er bij de bar in het café een sleutel worden gevraagd.

Voor onze live activiteiten geldt een minimale leeftijd van 16 jaar. Ben je jonger? Dan mag je wel naar binnen, maar alleen onder toezicht van een volwassene (18+). Bij dance-activiteiten geldt een minimale leeftijd van 18 jaar, deze kun je herkennen aan de openingstijden van 22:00 of later! Bij twijfel kan Volt altijd vragen om ID. Ook wij houden ons aan de regel dat er geen alcoholische dranken worden verkocht aan personen onder de 18 jaar.

Wanneer de medewerkers van Volt iets vinden dan zal dit altijd achter de garderobe bewaard worden. Bel ons dan op of stuur een mailtje, dan gaan we voor je op zoek!

Hier vind je alle technische specificaties van Poppodium Volt. Deze informatie staat in een PDF document.

Als een concert om welke reden dan ook niet doorgaat, krijg je het aankoopbedrag terug. Wij nemen contact met je op en zorgen dat het bedrag zo spoedig mogelijk op je rekening wordt teruggestort.

De tickets blijven gewoon geldig. Mocht je op de nieuwe datum verhinderd zijn, stuur dan een mailtje met je rekeningnummer. Dan zorgen wij dat het bedrag zo spoedig mogelijk wordt teruggestort.

Volt geeft helaas geen geld terug voor gekochte tickets (behalve als een concert is afgelast). We raden je aan om je ticket te verkopen via bijvoorbeeld Ticketswap.nl