do 3 nov

Kris Berry

Ticket bestellen Facebook attend

Prijzen en tijden

Datum / Locatie
  • Datum: do 3 nov
  • Locatie: Poppodium Volt
Prijzen
  • Website: €15,00
  • Deurprijs: €17,50

Tijden
  • Open: 20:00u
  • Aanvang: 20:30u
  • Sluiting: 23:59u

Social Media


Neo-soul zangeres Kris Berry naar Poppodium Volt op donderdag 3 november

We schrokken heel even toen we de tour poster van Kris Berry zagen, want tijdens de NOW tour stond er geen datum op in ons mooie Limburgse land. Gelukkig zijn de lijntjes kort naar deze geweldige zangeres en kunnen we alsnog met trots bekend maken dat ze naar het zuiden zal afreizen en wel op donderdag 3 november. Verwacht een heerlijke soul volle avond met Kris Berry en haar nieuwste album. De Caribisch-Nederlandse zangeres brengt met NOW haar meest persoonlijke muziekproject ooit uit. In het nu zijn, can be really hard, maar Kris had hier een ezelsbruggetje voor: “Je kunt altijd naar de lucht kijken; daar is veel ruimte”. Ze is met deze nieuwe plaat op zoek gegaan naar ruimte, vooral in haar hoofd.

Sinds haar debuutalbum in 2012 stonde de zangeres al op veel grote podia waaronder Paradiso en North Sea Jazz festival in Rotterdam. Voor het album Lovestruck Puzzles (geproduceerd door Perquisite) werd ze genomineerd voor beste album door 3FM en haar single Let Go werd 3FM Megahit. Perfect Storm volgde en werd gekroond tot Radio 2 Top Song. Maar dit was nog niet alles want Grammy-winnaar Gregory Porter nodigde haar uit om mee op tour te gaan waardoor ze onder andere driemaal in het prestigieuze Royal Albert Hall in London mocht optreden.

Deze avond komt Leonard Luka mee als support. Deze multi-instrumentalist, songwriter en producer met Nederlands/Indonesische roots komt uit Utrecht. Zijn soulvolle stem mengt hij met uitdagende percussie en elektronische invloeden. Verwacht een electrische mix van soul, r&b, indiemuziek.

Kijk ook eens bij deze shows

Electro Deluxe
vr 2 dec
Poppodium Volt / DEUR: 20:00
Jazz/Funk/Soul
FAQ
De meest gestelde vragen bij Volt.

Tickets koop je in door in het evenement op deze website op de knop ‘Ticket bestellen’ te klikken. Je wordt dan naar ons ticketsysteem geleid. Daar kun je het aantal tickets selecteren en veilig afrekenen.

Natuurlijk kan dat! Neem hiervoor contact met ons op. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Direct onder deze FAQ vind je alle contactgegevens van Volt. Bellen kan op +31 46 4007353. Een email versturen kan natuurlijk ook. Klik daarvoor hier.

Let op, we zijn niet ieder moment van de dag op kantoor. Dit kan betekenen dat we de telefoon niet altijd kunnen opnemen. Neem in dat geval contact met ons op via e-mail. We reageren zo snel mogelijk!

Poppodium Volt is gelegen aan de Odasingel 88 in Sittard. Kom je met de trein? Het is een kwartiertje lopen. De route vind je hier.

Kom je met de auto? Dan kun je parkeren in de Odaparking via de ingang Paardestraat (Haspelsestraat 41). Kosten: 1,90 euro per uur, maximaal 10 euro per dag (24 uur uitrijden). De looproute vanaf de parking vind je hier.

Kom je met de fiets? Dan kun je deze stallen op het voorplein van Volt in de fietsenstalling of tegen het hek.

Volt ligt dichtbij de markt van Sittard. Hier vind je tal van leuke cafés en restaurants waar je zowel voor als na je bezoek aan Volt goed kunt vertoeven. De cafés op de markt zijn op vrijdag en zaterdag geopend tot 04:00 uur. Bij Volt zelf is geen gelegenheid tot eten.

Sittard heeft verschillende overnachtingsmogelijkheden in verschillende prijsklassen. Hieronder een greep uit het aanbod:
Hotel de Prins / www.hoteldeprins.nl
Hotel Limbourg / www.hoteldelimbourg.nl
Hotel Merici / www.hotelmerici.nl
Stadsboerderij / www.weva.nl.nl
Wellness-Hotel / www.wellnesshotelsittard.nl

Binnen Volt wordt rekening gehouden met mindervaliden. Volt is een locatie waar sta-concerten plaatsvinden. Als je mindervalide bent is het verstandig om van tevoren contact met ons op te nemen. Een gepaste oplossing is altijd te vinden! Volt heeft ook een mindervalide toilet tot haar beschikking. Mocht deze op slot zijn dan kan er bij de bar in het café een sleutel worden gevraagd.

Voor onze live activiteiten geldt een minimale leeftijd van 16 jaar. Ben je jonger? Dan mag je wel naar binnen, maar alleen onder toezicht van een volwassene (18+). Bij dance-activiteiten geldt een minimale leeftijd van 18 jaar, deze kun je herkennen aan de openingstijden van 22:00 of later! Bij twijfel kan Volt altijd vragen om ID. Ook wij houden ons aan de regel dat er geen alcoholische dranken worden verkocht aan personen onder de 18 jaar.

Wanneer de medewerkers van Volt iets vinden dan zal dit altijd achter de garderobe bewaard worden. Bel ons dan op of stuur een mailtje, dan gaan we voor je op zoek!

Hier vind je alle technische specificaties van Poppodium Volt. Deze informatie staat in een PDF document.

Als een concert om welke reden dan ook niet doorgaat, krijg je het aankoopbedrag terug. Wij nemen contact met je op en zorgen dat het bedrag zo spoedig mogelijk op je rekening wordt teruggestort.

De tickets blijven gewoon geldig. Mocht je op de nieuwe datum verhinderd zijn, stuur dan een mailtje met je rekeningnummer. Dan zorgen wij dat het bedrag zo spoedig mogelijk wordt teruggestort.

Volt geeft helaas geen geld terug voor gekochte tickets (behalve als een concert is afgelast). We raden je aan om je ticket te verkopen via bijvoorbeeld Ticketswap.nl