vr 20 nov

Krystl

Facebook attend

Prijzen en tijden

Datum / Locatie
  • Datum: vr 20 nov
  • Locatie: Poppodium Volt
Prijzen
  • Website: €10,00
  • Deurprijs: €12,50

Tijden
  • Open: 20:00u
  • Aanvang: 20:30u
  • Sluiting: 23:00u

Social Media


EXTRA CONCERT! Krystl vrijdag naar Sittard
Mark Rutte zei zojuist dat het mocht, dus vrijdag gaan we meteen van start met een geweldig concert met support van MALA en Floortje Hover.

Together, we are ready to go (on) staat groots op onze gevel te lezen en dat is nu nog meer waar. Na twee weken stilte in de popzaal trappen we meteen af met een geweldige extra nieuwe boeking, want Krystl komt naar Sittard-Geleen.

Krystl is geen onbekende in de Nederlandse popmuziek.
In 2009 werd ze getekend door Universal Music. Haar carrière maakte vervolgens in 2010 een vliegende start door het succes van haar eerste hitsingle Golden Days. Inmiddels heeft de zangeres twee solo albums uitgebracht met daarop succesvolle radiosingles als Bottles, Fool For You, Golden Days en Circles. Dit resulteerde in een Edison, een 3FM Award en een Buma Award.

Krystl ze, speelde op festivals als North Sea Jazz en Concert at SEA en zong duetten met Marco Borsato en BLØF en heeft inmiddels meerdere clubtours op haar naam staan.

Haar elektronische single Losing My Head uit 2017 werd op de dag van uitkomen meteen bekroond tot NPO Radio 2 Top Song.
Krystl’s kerstsingle Wonderful Time stond op nummer 2 van de meest gedraaide Nederlandse kersthits en werd meer dan 1 miljoen keer op Spotify beluisterd.

Een jaar later startte Krystl een nieuw country trio: The BlueBirds (Elske deWall, Krystl & Rachèl Louise). Ze brachten hun album Sisters uit, gevold door meerdere succesvolle club- en theatershows door Nederland. De vrouwen waren geregeld te zien in tv-programma’s als RTL Late Night en verkochten de grote zaal van Paradiso in drie dagen uit.

Na drie jaar met The BlueBirds op pad te zijn geweest, is het tijd om ook weer solo te gaan en dus bracht Krystl de afgelopen maand haar nieuwe single A Good Year Without You uit. In deze warme, klassieke pop ballade horen we haar zingen over haar break-up die vervolgens leidde tot nieuwe inzichten en geluk.
A Good Year Without You is de voorloper op haar EP die in het voorjaar van 2021 wordt verwacht.

Omdat we vandaag ook de nieuwe datum van Rachel Croft hadden staan hebben we gekozen om de lokale acts vandaag een plek te bieden ipv mee te schuiven naar 2021. Hierdoor kun je vandaag niet alleen genieten van de prachtige stem van Krystl maar ook van MALA en Floortje Hover. De dames zijn beide hard aan de weg aan het timmeren en 2020 had een prachtig jaar moeten worden voor ze. Maar beide zaten niet stil, MALA bracht eerder dit jaar haar debuut EP uit en Floortje bracht enkele geweldige nummers uit.
Zo kunnen we ze beiden dit jaar nog een keer live zien en genieten van het regionale talent dat we hier te bieden hebben!

Kijk ook eens bij deze shows

Uitverkocht
Poppodium Volt / DEUR: 15:30
Pop
za 6 mrt
Poppodium Volt / DEUR: 20:00
Pop
vr 14 mei
Poppodium Volt / DEUR: 20:00
Pop
FAQ
De meest gestelde vragen bij Volt.

Tickets koop je in door in het evenement op deze website op de knop ‘Ticket bestellen’ te klikken. Je wordt dan naar ons ticketsysteem geleid. Daar kun je het aantal tickets selecteren en veilig afrekenen.

Natuurlijk kan dat! Neem hiervoor contact met ons op. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Direct onder deze FAQ vind je alle contactgegevens van Volt. Bellen kan op +31 46 4007353. Een email versturen kan natuurlijk ook. Klik daarvoor hier.

Let op, we zijn niet ieder moment van de dag op kantoor. Dit kan betekenen dat we de telefoon niet altijd kunnen opnemen. Neem in dat geval contact met ons op via e-mail. We reageren zo snel mogelijk!

Poppodium Volt is gelegen aan de Odasingel 88 in Sittard. Kom je met de trein? Het is een kwartiertje lopen. De route vind je hier.

Kom je met de auto? Dan kun je parkeren in de Odaparking via de ingang Paardestraat (Haspelsestraat 41). Kosten: 1,90 euro per uur, maximaal 10 euro per dag (24 uur uitrijden). De looproute vanaf de parking vind je hier.

Kom je met de fiets? Dan kun je deze stallen op het voorplein van Volt in de fietsenstalling of tegen het hek.

Volt ligt dichtbij de markt van Sittard. Hier vind je tal van leuke cafés en restaurants waar je zowel voor als na je bezoek aan Volt goed kunt vertoeven. De cafés op de markt zijn op vrijdag en zaterdag geopend tot 04:00 uur. Bij Volt zelf is geen gelegenheid tot eten.

Sittard heeft verschillende overnachtingsmogelijkheden in verschillende prijsklassen. Hieronder een greep uit het aanbod:
Hotel de Prins / www.hoteldeprins.nl
Hotel Limbourg / www.hoteldelimbourg.nl
Hotel Merici / www.hotelmerici.nl
Stadsboerderij / www.weva.nl.nl
Wellness-Hotel / www.wellnesshotelsittard.nl

Binnen Volt wordt rekening gehouden met mindervaliden. Volt is een locatie waar sta-concerten plaatsvinden. Als je mindervalide bent is het verstandig om van tevoren contact met ons op te nemen. Een gepaste oplossing is altijd te vinden! Volt heeft ook een mindervalide toilet tot haar beschikking. Mocht deze op slot zijn dan kan er bij de bar in het café een sleutel worden gevraagd.

Voor onze live activiteiten geldt een minimale leeftijd van 16 jaar. Ben je jonger? Dan mag je wel naar binnen, maar alleen onder toezicht van een volwassene (18+). Bij dance-activiteiten geldt een minimale leeftijd van 18 jaar, deze kun je herkennen aan de openingstijden van 22:00 of later! Bij twijfel kan Volt altijd vragen om ID. Ook wij houden ons aan de regel dat er geen alcoholische dranken worden verkocht aan personen onder de 18 jaar.

Wanneer de medewerkers van Volt iets vinden dan zal dit altijd achter de garderobe bewaard worden. Bel ons dan op of stuur een mailtje, dan gaan we voor je op zoek!

Hier vind je alle technische specificaties van Poppodium Volt. Deze informatie staat in een PDF document.

Als een concert om welke reden dan ook niet doorgaat, krijg je het aankoopbedrag terug. Wij nemen contact met je op en zorgen dat het bedrag zo spoedig mogelijk op je rekening wordt teruggestort.

De tickets blijven gewoon geldig. Mocht je op de nieuwe datum verhinderd zijn, stuur dan een mailtje met je rekeningnummer. Dan zorgen wij dat het bedrag zo spoedig mogelijk wordt teruggestort.

Volt geeft helaas geen geld terug voor gekochte tickets (behalve als een concert is afgelast). We raden je aan om je ticket te verkopen via bijvoorbeeld Ticketswap.nl