za 14 sep

LeaveGreater Rockstage

Facebook attend

Prijzen en tijden

Datum / Locatie
 • Datum: za 14 sep
 • Locatie: Poppodium Volt - Grote Zaal
Prijzen
 • Website: €10,00
 • Deurprijs: €12,50

Tijden
 • Open: 18:00u
 • Aanvang: 18:00u
 • Sluiting: 01:00u

Social Media


LEAVEGREATER ROCKSTAGE

LeaveGreater Rockstage is terug van weggeweest! 14 september raast deze rockavond weer als een muzikale adrenalinerit door Volt. Een mix van startende en gerenommeerde bands spelen in de grote en kleine zaal van Volt.

LINE UP

 • BloYaTop
 • Black Tree Vultures
 • INDICOLITE
 • Brookdale
 • B.A.R.R. (Bad Ass Rock and Roll)

BLOYATOP

BloYaTop is een rockband die eigenlijk al een tijdje geen aankondiging meer nodig heeft. Met een geweldig livereputatie en inmiddels 4 albums op hun naam is de band al een aantal jaren een begrip in de Limburgse rockscene. Invloeden van 70’s en 80’s rock, metal en R&R die uitmonden in rock met een eigen sound, dát is BloYaTop!

Het vierde album “Groove Control’, dat begin 2019 uitkwam werd overladen met belachelijk goede recensies. De langspeler staat vol met knallende positieve hardrock, met hier en daar een sfeervolle uitschieter.

INDICOLITE

Laat je door INDICOLITE meenemen naar een wereld vol power vocalen, catchy riffs en massieve ritmes, Mysterieus maar ook heavy -ze zullen je verassen!

In 2015 startte de band als school project in Limburg (NL). Tijdens het schrijven van hun muziek -geïnspireerd door bands als Tool, Alter Bridge, Halestorm en Evanescence creëerden ze een geheel unieke sound. In 2018 werd debuut EP ‘INSANITY’ uitgebracht.

Met Anne & Sharyné als frontvrouwen, versterkt door de mannen, ben je verzekerd van een geweldige show!

BLACK TREE VULTURES

“Manly No-Bullshit beef with a modern edge”, zo omschreef Classic Rock Magazine de South East hardrockers van Black Tree Vultures. De band uit South Coast (UK) hebben een rauwe sound die doordrenkt is met power en metal invloeden. Black Tree Vultures hebben twee EP’s uitgebracht: Sanity isn’t Perfect (2018) en de fonkelnieuwe EP Black Tree Vultures (2019). Hoewel maar een handvol nummers opgenomen zijn, staat de setlist van de band stijf van nummers die nog uitgebracht moeten worden. Nummers die fans wél al van voor tot achter kunnen meezingen!

TAMARACK

More info soon!

BROOKDALE

Het devies van Brookdale? Muziek maken die je raakt. Rock en BluesRock van de jaren ’70 tot anno nu is het genre waarbinnen dit gebeurt. Covers van o.a. Pink Floyd, Rory Gallagher, Walter Trout en Volbeat is wat je kunt verwachten.

B.A.R.R.

Hardrockband band B.A.R.R. is ontstaan uit de voormalige rockband FUEL. De setlijst van deze ‘Bad Ass Rock and Roll’-ers bestaat uit (hard) rock nummers uit de jaren ’70, 80, ’90, Black Sabbath, Rush, Iron Maiden, Led Zeppelin, Uriah Heep, ZZ Top, Ugly kid Joe, Alice in Chains, Audioslave, Pink Floyd en hedendaagse nummers van o.a. Foo Fighters, Triggerfinger en many more.

Kijk ook eens bij deze shows

Cyan Kicks
vr 26 mei
Poppodium Volt / DEUR: 20:00
Rock
Theigns & Thralls
za 3 jun
Poppodium Volt / DEUR: 20:00
Folkrock, Rock
Dirty Sound Magnet Live at the Barrelhouse
zo 23 apr
Ambrass Brouwerij / DEUR: 14:00
Rock
FAQ
De meest gestelde vragen bij Volt.

Tickets koop je in door in het evenement op deze website op de knop ‘Ticket bestellen’ te klikken. Je wordt dan naar ons ticketsysteem geleid. Daar kun je het aantal tickets selecteren en veilig afrekenen.

Natuurlijk kan dat! Neem hiervoor contact met ons op. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Direct onder deze FAQ vind je alle contactgegevens van Volt. Bellen kan op +31 46 4007353. Een email versturen kan natuurlijk ook. Klik daarvoor hier.

Let op, we zijn niet ieder moment van de dag op kantoor. Dit kan betekenen dat we de telefoon niet altijd kunnen opnemen. Neem in dat geval contact met ons op via e-mail. We reageren zo snel mogelijk!

Poppodium Volt is gelegen aan de Odasingel 88 in Sittard. Kom je met de trein? Het is een kwartiertje lopen. De route vind je hier.

Kom je met de auto? Dan kun je parkeren in de Odaparking via de ingang Paardestraat (Haspelsestraat 41). Kosten: 1,90 euro per uur, maximaal 10 euro per dag (24 uur uitrijden). De looproute vanaf de parking vind je hier.

Kom je met de fiets? Dan kun je deze stallen op het voorplein van Volt in de fietsenstalling of tegen het hek.

Volt ligt dichtbij de markt van Sittard. Hier vind je tal van leuke cafés en restaurants waar je zowel voor als na je bezoek aan Volt goed kunt vertoeven. De cafés op de markt zijn op vrijdag en zaterdag geopend tot 04:00 uur. Bij Volt zelf is geen gelegenheid tot eten.

Sittard heeft verschillende overnachtingsmogelijkheden in verschillende prijsklassen. Hieronder een greep uit het aanbod:
Hotel de Prins / www.hoteldeprins.nl
Hotel Limbourg / www.hoteldelimbourg.nl
Hotel Merici / www.hotelmerici.nl
Stadsboerderij / www.weva.nl.nl
Wellness-Hotel / www.wellnesshotelsittard.nl

Binnen Volt wordt rekening gehouden met mindervaliden. Volt is een locatie waar sta-concerten plaatsvinden. Als je mindervalide bent is het verstandig om van tevoren contact met ons op te nemen. Een gepaste oplossing is altijd te vinden! Volt heeft ook een mindervalide toilet tot haar beschikking. Mocht deze op slot zijn dan kan er bij de bar in het café een sleutel worden gevraagd.

Voor onze live activiteiten geldt een minimale leeftijd van 16 jaar. Ben je jonger? Dan mag je wel naar binnen, maar alleen onder toezicht van een volwassene (18+). Bij dance-activiteiten geldt een minimale leeftijd van 18 jaar, deze kun je herkennen aan de openingstijden van 22:00 of later! Bij twijfel kan Volt altijd vragen om ID. Ook wij houden ons aan de regel dat er geen alcoholische dranken worden verkocht aan personen onder de 18 jaar.

Wanneer de medewerkers van Volt iets vinden dan zal dit altijd achter de garderobe bewaard worden. Bel ons dan op of stuur een mailtje, dan gaan we voor je op zoek!

Hier vind je alle technische specificaties van Poppodium Volt. Deze informatie staat in een PDF document.

Als een concert om welke reden dan ook niet doorgaat, krijg je het aankoopbedrag terug. Wij nemen contact met je op en zorgen dat het bedrag zo spoedig mogelijk op je rekening wordt teruggestort.

De tickets blijven gewoon geldig. Mocht je op de nieuwe datum verhinderd zijn, stuur dan een mailtje met je rekeningnummer. Dan zorgen wij dat het bedrag zo spoedig mogelijk wordt teruggestort.

Volt geeft helaas geen geld terug voor gekochte tickets (behalve als een concert is afgelast). We raden je aan om je ticket te verkopen via bijvoorbeeld Ticketswap.nl