vr 27 mei

Limp Business

Ticket bestellen Facebook attend

Prijzen en tijden

Datum / Locatie
  • Datum: vr 27 mei
  • Locatie: Poppodium Volt
Prijzen
  • Website: €7,50
  • Deurprijs: €10,00

Tijden
  • Open: 20:00u
  • Aanvang: 20:30u
  • Sluiting: 03:00u

Social Media


Limp Business is coming to town, tell me what cha’ gonna do now!

Breathe in, now breathe out, want je leest het goed. De allerleukste Limp Bizkit tribute band keert terug naar poppodium Volt. Show me what you got op vrijdag 27 mei want dit feest wil je niet missen. Alle (onbekende) hits van Limp Bizkit vliegen je om de oren als een wervelwind. Time to Break Stuff natuurlijk! Trek je rode honkbalpetjes maar uit de kledingkast en zoek je oude skate kleding maar weer bij elkaar. Tis F*cking tijd voor de Chocolate Starfish and the Hot Dog Flavored Water vibes.

Ok, laten we nog meer de 90’s induiken want ook Rage Against the System zal deze avond komen optreden. “Vier jonge muzikanten, één podium, één liefde: HELEMAAL LOS GAAN! De beste rage tracks op de meest rauwe manier mogelijk. De bewijsstukken van topshows worden voortdurend geleverd op festivals zoals Paaspop, Tributeland en Tribfest. Maar ook verschillende poppodia zoals Dynamo, Volt en Grenswerk ontkomen niet aan onvergetelijke optredens die die bij velen op het netvlies gebrand staan. Een ode aan Rage die je nog nooit op deze manier hebt mogen meemaken. Twijfel je nog? Niet doen. Check it out!”

En om het nog leuker te maken gaan we na het concert door met nog meer 90’s alternative!
Met onze huis-dj duiken we de nacht in met een gratis afterparty. Heb je dus tickets voor Limp Business kun je gewoon lekker door blijven feesten, kunnen je vrienden pas later komen? Geen probleem! Na 23.00 is er gratis toegang en we gaan door tot 03.00.

Een betere start van het luide weekend in Volt kun je niet krijgen toch. Want ja, op zaterdag gaan we wat heel tofs doen ook en zondag 29 mei komt Coffin Feeder naar Sittard-Geleen.

Kijk ook eens bij deze shows

The Doors performed by Alex Agnew & The Moonlovers
vr 18 nov
Poppodium Volt / DEUR: 20:00
Tribute/Cover
Nur Deutsche Welle
za 15 okt
Poppodium Volt / DEUR: 20:00
Tribute/Cover
FAQ
De meest gestelde vragen bij Volt.

Tickets koop je in door in het evenement op deze website op de knop ‘Ticket bestellen’ te klikken. Je wordt dan naar ons ticketsysteem geleid. Daar kun je het aantal tickets selecteren en veilig afrekenen.

Natuurlijk kan dat! Neem hiervoor contact met ons op. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Direct onder deze FAQ vind je alle contactgegevens van Volt. Bellen kan op +31 46 4007353. Een email versturen kan natuurlijk ook. Klik daarvoor hier.

Let op, we zijn niet ieder moment van de dag op kantoor. Dit kan betekenen dat we de telefoon niet altijd kunnen opnemen. Neem in dat geval contact met ons op via e-mail. We reageren zo snel mogelijk!

Poppodium Volt is gelegen aan de Odasingel 88 in Sittard. Kom je met de trein? Het is een kwartiertje lopen. De route vind je hier.

Kom je met de auto? Dan kun je parkeren in de Odaparking via de ingang Paardestraat (Haspelsestraat 41). Kosten: 1,90 euro per uur, maximaal 10 euro per dag (24 uur uitrijden). De looproute vanaf de parking vind je hier.

Kom je met de fiets? Dan kun je deze stallen op het voorplein van Volt in de fietsenstalling of tegen het hek.

Volt ligt dichtbij de markt van Sittard. Hier vind je tal van leuke cafés en restaurants waar je zowel voor als na je bezoek aan Volt goed kunt vertoeven. De cafés op de markt zijn op vrijdag en zaterdag geopend tot 04:00 uur. Bij Volt zelf is geen gelegenheid tot eten.

Sittard heeft verschillende overnachtingsmogelijkheden in verschillende prijsklassen. Hieronder een greep uit het aanbod:
Hotel de Prins / www.hoteldeprins.nl
Hotel Limbourg / www.hoteldelimbourg.nl
Hotel Merici / www.hotelmerici.nl
Stadsboerderij / www.weva.nl.nl
Wellness-Hotel / www.wellnesshotelsittard.nl

Binnen Volt wordt rekening gehouden met mindervaliden. Volt is een locatie waar sta-concerten plaatsvinden. Als je mindervalide bent is het verstandig om van tevoren contact met ons op te nemen. Een gepaste oplossing is altijd te vinden! Volt heeft ook een mindervalide toilet tot haar beschikking. Mocht deze op slot zijn dan kan er bij de bar in het café een sleutel worden gevraagd.

Voor onze live activiteiten geldt een minimale leeftijd van 16 jaar. Ben je jonger? Dan mag je wel naar binnen, maar alleen onder toezicht van een volwassene (18+). Bij dance-activiteiten geldt een minimale leeftijd van 18 jaar, deze kun je herkennen aan de openingstijden van 22:00 of later! Bij twijfel kan Volt altijd vragen om ID. Ook wij houden ons aan de regel dat er geen alcoholische dranken worden verkocht aan personen onder de 18 jaar.

Wanneer de medewerkers van Volt iets vinden dan zal dit altijd achter de garderobe bewaard worden. Bel ons dan op of stuur een mailtje, dan gaan we voor je op zoek!

Hier vind je alle technische specificaties van Poppodium Volt. Deze informatie staat in een PDF document.

Als een concert om welke reden dan ook niet doorgaat, krijg je het aankoopbedrag terug. Wij nemen contact met je op en zorgen dat het bedrag zo spoedig mogelijk op je rekening wordt teruggestort.

De tickets blijven gewoon geldig. Mocht je op de nieuwe datum verhinderd zijn, stuur dan een mailtje met je rekeningnummer. Dan zorgen wij dat het bedrag zo spoedig mogelijk wordt teruggestort.

Volt geeft helaas geen geld terug voor gekochte tickets (behalve als een concert is afgelast). We raden je aan om je ticket te verkopen via bijvoorbeeld Ticketswap.nl