za 30 jul

Little Massive

Facebook attend

Prijzen en tijden

Datum / Locatie
  • Datum: za 30 jul
  • Locatie: Filmhuis De Domijnen
Prijzen
  • Kaartprijs: Gratis

Tijden
  • Open: 19:00u
  • Aanvang: 19:15u
  • Sluiting: 21:00u

Social Media


De week van de Limburgse Popmuziek is terug van 25 tot 31 juli en we hebben in Sittard-Geleen vier geweldige GRATIS shows voor je klaar staan.

Zaterdag 30 juli zal er in de foyer van het Filmhuis de Domijnen ruimte zijn tussen de vertoningen voor Little Massive. Na al jarenlang veel muzikale ervaringen te hebben opgedaan, hebben Robert Steskens (Robert Green) en Jeroen Valkenburg (BAH Singer) elkaar nu eindelijk gevonden en hun krachten gebundeld. Ze combineren elementen van rock, indie en experimentele muziek tot hun eigen onderscheidende sound, en brachten 3 december 2021 hun debuut-EP uit getiteld Breaking The Habit. Hierop staan 4 nummers waarin ze laten horen dat ze het beste in elkaar naar boven halen, te horen aan heerlijke gitaren en verhalende songwriting.

Deze shows zijn mogelijk gemaakt door Pop in Limburg tijdens De week van de Limburgse Popmuziek. Door heel Limburg zullen er concerten plaatsvinden van maandag 25 juli tot en met zondag 31 juli. Deze komen mede tot stand door Provincie Limburg en het Prins Bernhard Cultuurfonds.

Woensdag 27 juli beginnen we in het museum Hedendaagse Kunst in de Ligne met Floor.
Een intiem woonkamergevoel in elke setting, dat is wat Floor biedt met diens muzikale talenten. Floor neemt de luisteraar mee door persoonlijke verhalen te vertellen, waarin iedereen zich kan herkennen – van jong tot oud. Floor begeleidt zichzelf op de piano en gitaar en laat zich graag inspireren door Claudia de Breij, Eefje de Visser en Froukje.

Vrijdag 29 juli hebben we MADOUX gevraagd om een speciale avond in te richting in ons eigen Poppodium Volt. Deze avond neemt ze je mee in haar weelderige en hypnotiserende muziek met speciale uitvoeringen van haar nummers en andere onverwachte wendingen. Verwacht dromerige alt-pop, diepe elektronische klanken, analoge synth en natuurlijk haar betoverende stem. De vers verkozen belofte van Limburg keert na een geweldige support van Frae terug naar Sittard-Geleen.

Zondag 31 juli sluiten we De week van de Limburgse Popmuziek af met niemand minder dan Ismena. De zangeres zal optreden in het museum Hedendaagse Kunst in de Ligne. Ismena is een 23 jarige dark indie artiest uit Heerlen. Met dromerige, melancholische nummers die thema’s behandelen zoals liefde, de dood en het nut van het bestaan probeert zij het publiek te raken en een spiegel voor te houden. Ismena laat zich inspireren door artiesten zoals Emma Ruth Rundle, Chelsea Wolfe en Big Thief. Ze heeft onlangs haar debuut album ‘Until We Part’ uitgebracht.

Woensdag 27 juli: Floor, 14.30, Museum Hedendaagse Kunst, Ligne 5
Vrijdag 29 juli: MADOUX, 20.30 Poppodium Volt, Odasingel 88
Zaterdag 30 juli: Little Massive, 19.15 Filmhuis de Domijnen, Ligne 3
Zondag 31 juli: Ismena, 14.30 Museum Hedendaagse Kunst, Ligne 5

Kijk ook eens bij deze shows

Hard2Get
wo 27 dec
Poppodium Volt / DEUR: 20:00
Pop
FAQ
De meest gestelde vragen bij Volt.

Tickets koop je in door in het evenement op deze website op de knop ‘Ticket bestellen’ te klikken. Je wordt dan naar ons ticketsysteem geleid. Daar kun je het aantal tickets selecteren en veilig afrekenen.

Natuurlijk kan dat! Neem hiervoor contact met ons op. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Direct onder deze FAQ vind je alle contactgegevens van Volt. Bellen kan op +31 46 4007353. Een email versturen kan natuurlijk ook. Klik daarvoor hier.

Let op, we zijn niet ieder moment van de dag op kantoor. Dit kan betekenen dat we de telefoon niet altijd kunnen opnemen. Neem in dat geval contact met ons op via e-mail. We reageren zo snel mogelijk!

Poppodium Volt is gelegen aan de Odasingel 88 in Sittard. Kom je met de trein? Het is een kwartiertje lopen. De route vind je hier.

Kom je met de auto? Dan kun je parkeren in de Odaparking via de ingang Paardestraat (Haspelsestraat 41). Kosten: 1,90 euro per uur, maximaal 10 euro per dag (24 uur uitrijden). De looproute vanaf de parking vind je hier.

Kom je met de fiets? Dan kun je deze stallen op het voorplein van Volt in de fietsenstalling of tegen het hek.

Volt ligt dichtbij de markt van Sittard. Hier vind je tal van leuke cafés en restaurants waar je zowel voor als na je bezoek aan Volt goed kunt vertoeven. De cafés op de markt zijn op vrijdag en zaterdag geopend tot 04:00 uur. Bij Volt zelf is geen gelegenheid tot eten.

Sittard heeft verschillende overnachtingsmogelijkheden in verschillende prijsklassen. Hieronder een greep uit het aanbod:
Hotel de Prins / www.hoteldeprins.nl
Hotel Limbourg / www.hoteldelimbourg.nl
Hotel Merici / www.hotelmerici.nl
Stadsboerderij / www.weva.nl.nl
Wellness-Hotel / www.wellnesshotelsittard.nl

Binnen Volt wordt rekening gehouden met mindervaliden. Volt is een locatie waar sta-concerten plaatsvinden. Als je mindervalide bent is het verstandig om van tevoren contact met ons op te nemen. Een gepaste oplossing is altijd te vinden! Volt heeft ook een mindervalide toilet tot haar beschikking. Mocht deze op slot zijn dan kan er bij de bar in het café een sleutel worden gevraagd.

Voor onze live activiteiten geldt een minimale leeftijd van 16 jaar. Ben je jonger? Dan mag je wel naar binnen, maar alleen onder toezicht van een volwassene (18+). Bij dance-activiteiten geldt een minimale leeftijd van 18 jaar, deze kun je herkennen aan de openingstijden van 22:00 of later! Bij twijfel kan Volt altijd vragen om ID. Ook wij houden ons aan de regel dat er geen alcoholische dranken worden verkocht aan personen onder de 18 jaar.

Wanneer de medewerkers van Volt iets vinden dan zal dit altijd achter de garderobe bewaard worden. Bel ons dan op of stuur een mailtje, dan gaan we voor je op zoek!

Hier vind je alle technische specificaties van Poppodium Volt. Deze informatie staat in een PDF document.

Als een concert om welke reden dan ook niet doorgaat, krijg je het aankoopbedrag terug. Wij nemen contact met je op en zorgen dat het bedrag zo spoedig mogelijk op je rekening wordt teruggestort.

De tickets blijven gewoon geldig. Mocht je op de nieuwe datum verhinderd zijn, stuur dan een mailtje met je rekeningnummer. Dan zorgen wij dat het bedrag zo spoedig mogelijk wordt teruggestort.

Volt geeft helaas geen geld terug voor gekochte tickets (behalve als een concert is afgelast). We raden je aan om je ticket te verkopen via bijvoorbeeld Ticketswap.nl