zo 14 mei

Mama’s Pride

Facebook attend

Prijzen en tijden

Datum / Locatie
Prijzen
  • Kaartprijs: Gratis

Tijden
  • Open: 13:30u
  • Aanvang: 13:30u
  • Sluiting: 23:00u

Social Media


Mama’s Pride en poppodium Volt starten samenwerking Popfestival brengt met Massada en Hugh Cornwell ode aan Pinkpop in Geleen.

Gratis toegankelijk popfestival Mama’s Pride breidt dit jaar uit met twee nieuwe podia. Door de uitbreiding ontstaat er meer variatie in het programma dat niet alleen meer gaat van wereldmuziek tot indierock, maar ook van neo-klassiek tot smartlap. Bekende namen in de line-up zijn o.a. Massada, Sophie Straat, Personal Trainer, remme, Hugh Cornwell (The Stranglers), ILA (BE) en The Vices. Nieuw zijn de Volt Stage met alleen maar regionaal toptalent als Madoux, Barn & Belle en LoMalo en het Café Wilhelmina Podium met o.a. John Tana. Het popfestival in Geleen vindt plaats op 13 en 14 mei en is gratis toegankelijk.

Meer variatie en festivalbeleving

Poppodium Volt krijgt gedurende het Moederdagweekend op 13 en 14 mei 2023 een eigen podium op Mama’s Pride. Het Sittardse poppodium presenteert de top van de Limburgse poptalenten, zowel uit Sittard-Geleen als de rest van de provincie. Op de Volt Stage zijn er dit jaar optredens van: Madoux, Barn&Belle, LoMalo, Julia Sabaté, Tommy Gazer, Tower Crane Towers, Martin Sillen, Mala en Seymour Sachs. Hiermee geeft Mama’s Pride invulling aan de wens om het poppodium uit de eigen gemeente meer te betrekken bij het festival. Bart Becx, manager van Poppodium Volt, is ontzettend enthousiast over de samenwerking: “We willen als Poppodium Volt ook graag buiten onze eigen locatie een bijdrage leveren aan het culturele leven in Sittard-Geleen. Dat doen we steeds meer en daarom zijn we enorm blij met de kans die Mama’s Pride ons biedt om onszelf, maar met name ook het vele talent dat in de regio actief is te laten zien. We zijn trots op de breedte van het programma en het is fantastisch om zoveel verschillende soorten acts een kans te geven op zo’n te gek festival als Mama’s Pride. Van elektronische pop tot experimentele house, ik word daar héél blij van!”

Het affiche van Mama’s Pride telt op dit moment twintig bevestigde acts: Massada, Hugh Cornwell (UK), ILA (BE), Sophie Straat, The Ones That Got Away, Barth., remme, The Vices, Dowdelin (FR), Personal Trainer, Seymour Sachs, Martin Sillen, Barn & Belle, LoMalo, Julia Sabaté, Mala, Tower Crane Towers, Tommy Gazer, Madoux, John Tana. Het volledige programma bevat veertig artiesten en wordt later deze maand naar buiten gebracht. Mama’s Pride trok in 2022 ruim 16.000 bezoekers over twee dagen. Net als voorgaande jaren is de toegang tot Mama’s Pride 2023 op beide dagen gratis.

Kijk ook eens bij deze shows

Gratis
Wijksafari Sittard
zo 2 apr
/ DEUR: 13:00 / TICKETS: Gratis
Evenementen
Malam Musik Nostalgia
za 29 apr
Poppodium Volt / DEUR: 19:00
Evenementen
Gratis
Mama’s Pride
za 13 mei
Burgemeester Damenpark / DEUR: 14:00 / TICKETS: Gratis
Evenementen
FAQ
De meest gestelde vragen bij Volt.

Tickets koop je in door in het evenement op deze website op de knop ‘Ticket bestellen’ te klikken. Je wordt dan naar ons ticketsysteem geleid. Daar kun je het aantal tickets selecteren en veilig afrekenen.

Natuurlijk kan dat! Neem hiervoor contact met ons op. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Direct onder deze FAQ vind je alle contactgegevens van Volt. Bellen kan op +31 46 4007353. Een email versturen kan natuurlijk ook. Klik daarvoor hier.

Let op, we zijn niet ieder moment van de dag op kantoor. Dit kan betekenen dat we de telefoon niet altijd kunnen opnemen. Neem in dat geval contact met ons op via e-mail. We reageren zo snel mogelijk!

Poppodium Volt is gelegen aan de Odasingel 88 in Sittard. Kom je met de trein? Het is een kwartiertje lopen. De route vind je hier.

Kom je met de auto? Dan kun je parkeren in de Odaparking via de ingang Paardestraat (Haspelsestraat 41). Kosten: 1,90 euro per uur, maximaal 10 euro per dag (24 uur uitrijden). De looproute vanaf de parking vind je hier.

Kom je met de fiets? Dan kun je deze stallen op het voorplein van Volt in de fietsenstalling of tegen het hek.

Volt ligt dichtbij de markt van Sittard. Hier vind je tal van leuke cafés en restaurants waar je zowel voor als na je bezoek aan Volt goed kunt vertoeven. De cafés op de markt zijn op vrijdag en zaterdag geopend tot 04:00 uur. Bij Volt zelf is geen gelegenheid tot eten.

Sittard heeft verschillende overnachtingsmogelijkheden in verschillende prijsklassen. Hieronder een greep uit het aanbod:
Hotel de Prins / www.hoteldeprins.nl
Hotel Limbourg / www.hoteldelimbourg.nl
Hotel Merici / www.hotelmerici.nl
Stadsboerderij / www.weva.nl.nl
Wellness-Hotel / www.wellnesshotelsittard.nl

Binnen Volt wordt rekening gehouden met mindervaliden. Volt is een locatie waar sta-concerten plaatsvinden. Als je mindervalide bent is het verstandig om van tevoren contact met ons op te nemen. Een gepaste oplossing is altijd te vinden! Volt heeft ook een mindervalide toilet tot haar beschikking. Mocht deze op slot zijn dan kan er bij de bar in het café een sleutel worden gevraagd.

Voor onze live activiteiten geldt een minimale leeftijd van 16 jaar. Ben je jonger? Dan mag je wel naar binnen, maar alleen onder toezicht van een volwassene (18+). Bij dance-activiteiten geldt een minimale leeftijd van 18 jaar, deze kun je herkennen aan de openingstijden van 22:00 of later! Bij twijfel kan Volt altijd vragen om ID. Ook wij houden ons aan de regel dat er geen alcoholische dranken worden verkocht aan personen onder de 18 jaar.

Wanneer de medewerkers van Volt iets vinden dan zal dit altijd achter de garderobe bewaard worden. Bel ons dan op of stuur een mailtje, dan gaan we voor je op zoek!

Hier vind je alle technische specificaties van Poppodium Volt. Deze informatie staat in een PDF document.

Als een concert om welke reden dan ook niet doorgaat, krijg je het aankoopbedrag terug. Wij nemen contact met je op en zorgen dat het bedrag zo spoedig mogelijk op je rekening wordt teruggestort.

De tickets blijven gewoon geldig. Mocht je op de nieuwe datum verhinderd zijn, stuur dan een mailtje met je rekeningnummer. Dan zorgen wij dat het bedrag zo spoedig mogelijk wordt teruggestort.

Volt geeft helaas geen geld terug voor gekochte tickets (behalve als een concert is afgelast). We raden je aan om je ticket te verkopen via bijvoorbeeld Ticketswap.nl