za 11 dec

Marcel Harteveld

Facebook attend

Prijzen en tijden

Datum / Locatie
  • Datum: za 11 dec
  • Locatie: Poppodium Volt
Prijzen
  • Website: €10,00
  • Deurprijs: €12,50

Tijden
  • Open: 14:00u
  • Aanvang: 14:30u
  • Sluiting: 17:00u

Social Media


Marcel Harteveld speelt Weet ik Veel ter ere van de Nationale Vrijwilligersdag 2021
Op zaterdagmiddag 11 december neemt Marcel je mee in zijn nieuwste voorstelling

Al sinds hij 10 was wil Marcel maar 1 ding: Alles weten.
Met z’n meester van Groep 7 als grote voorbeeld, propt hij z’n hoofd vol met alle weetjes die hij maar tegen komt, in de hoop ooit ook op alle vragen het goede antwoord te hebben.
Wist je bijvoorbeeld dat de meeste dwarrelende stofdeeltjes in je huis dode huidcellen zijn?
Wist je dat je in je hele leven genoeg speeksel aanmaakt om 2 hele zwembaden te vullen?
Wist je dat een derde van de millenials niet meer gelooft dat de aarde rond is?
Nu hij zelf zo oud is als meester toen was, wordt het tijd om de balans op te maken.
En of al die kennis hem in het dagelijks leven nou echt verder helpt?
Weet ik veel.

Omdat we deze dag onze vrijwilligers in het zonnetje willen zetten gaan we iets heel tofs doen! Want de vrijwilligers van de Domijnen mogen gratis naar deze voorstelling. Maar nog leuker, wil jij vrijwilliger worden, ook dan mag jij gratis naar deze voorstelling. Hiervoor kun je een mail sturen naar onze vrijwilligers coordinator Hugo.

Geen interesse om vrijwilliger te worden maar wel zin om naar deze show te komen, geen probleem, omdat December altijd al een dure maand is hebben we voor iedereen die wil komen een extra lage ticketprijs van 10euro voor deze show weten te regelen!

Meer weten over Marcel:
Marcel Harteveld studeert in 2010 af aan de Amsterdamse Toneelschool en Kleinkunstacademie. Hij was jaren met Johan Fretz het duo “De Gebroeders Fretz”, speelde in Danni Lowinski, Spangas, het A-Woord en Soldaat van Oranje – de Musical.
Hij is al 5 jaar een van de vaste cabaretiers van het radioprogramma “Spijkers met Koppen.”
“Weet ik veel” is z’n eerste soloprogramma.

FAQ
De meest gestelde vragen bij Volt.

Tickets koop je in door in het evenement op deze website op de knop ‘Ticket bestellen’ te klikken. Je wordt dan naar ons ticketsysteem geleid. Daar kun je het aantal tickets selecteren en veilig afrekenen.

Natuurlijk kan dat! Neem hiervoor contact met ons op. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Direct onder deze FAQ vind je alle contactgegevens van Volt. Bellen kan op +31 46 4007353. Een email versturen kan natuurlijk ook. Klik daarvoor hier.

Let op, we zijn niet ieder moment van de dag op kantoor. Dit kan betekenen dat we de telefoon niet altijd kunnen opnemen. Neem in dat geval contact met ons op via e-mail. We reageren zo snel mogelijk!

Poppodium Volt is gelegen aan de Odasingel 88 in Sittard. Kom je met de trein? Het is een kwartiertje lopen. De route vind je hier.

Kom je met de auto? Dan kun je parkeren in de Odaparking via de ingang Paardestraat (Haspelsestraat 41). Kosten: 1,90 euro per uur, maximaal 10 euro per dag (24 uur uitrijden). De looproute vanaf de parking vind je hier.

Kom je met de fiets? Dan kun je deze stallen op het voorplein van Volt in de fietsenstalling of tegen het hek.

Volt ligt dichtbij de markt van Sittard. Hier vind je tal van leuke cafés en restaurants waar je zowel voor als na je bezoek aan Volt goed kunt vertoeven. De cafés op de markt zijn op vrijdag en zaterdag geopend tot 04:00 uur. Bij Volt zelf is geen gelegenheid tot eten.

Sittard heeft verschillende overnachtingsmogelijkheden in verschillende prijsklassen. Hieronder een greep uit het aanbod:
Hotel de Prins / www.hoteldeprins.nl
Hotel Limbourg / www.hoteldelimbourg.nl
Hotel Merici / www.hotelmerici.nl
Stadsboerderij / www.weva.nl.nl
Wellness-Hotel / www.wellnesshotelsittard.nl

Binnen Volt wordt rekening gehouden met mindervaliden. Volt is een locatie waar sta-concerten plaatsvinden. Als je mindervalide bent is het verstandig om van tevoren contact met ons op te nemen. Een gepaste oplossing is altijd te vinden! Volt heeft ook een mindervalide toilet tot haar beschikking. Mocht deze op slot zijn dan kan er bij de bar in het café een sleutel worden gevraagd.

Voor onze live activiteiten geldt een minimale leeftijd van 16 jaar. Ben je jonger? Dan mag je wel naar binnen, maar alleen onder toezicht van een volwassene (18+). Bij dance-activiteiten geldt een minimale leeftijd van 18 jaar, deze kun je herkennen aan de openingstijden van 22:00 of later! Bij twijfel kan Volt altijd vragen om ID. Ook wij houden ons aan de regel dat er geen alcoholische dranken worden verkocht aan personen onder de 18 jaar.

Wanneer de medewerkers van Volt iets vinden dan zal dit altijd achter de garderobe bewaard worden. Bel ons dan op of stuur een mailtje, dan gaan we voor je op zoek!

Hier vind je alle technische specificaties van Poppodium Volt. Deze informatie staat in een PDF document.

Als een concert om welke reden dan ook niet doorgaat, krijg je het aankoopbedrag terug. Wij nemen contact met je op en zorgen dat het bedrag zo spoedig mogelijk op je rekening wordt teruggestort.

De tickets blijven gewoon geldig. Mocht je op de nieuwe datum verhinderd zijn, stuur dan een mailtje met je rekeningnummer. Dan zorgen wij dat het bedrag zo spoedig mogelijk wordt teruggestort.

Volt geeft helaas geen geld terug voor gekochte tickets (behalve als een concert is afgelast). We raden je aan om je ticket te verkopen via bijvoorbeeld Ticketswap.nl