za 31 dec

New Years Eve Masquerade Party

Ticket bestellen Facebook attend

Prijzen en tijden

Datum / Locatie
  • Datum: za 31 dec
  • Locatie: Poppodium Volt
  • Leeftijd: 21+
Prijzen
  • Early bird: €49,95
  • Website: €54,95

Tijden
  • Open: 21:30u
  • Aanvang: 21:30u
  • Sluiting: 03:00u

Social Media


You are invited… To the New Years Eve Masquerade party!
Begin het jaar zoals het hoort: met een chique & knallend New Years Eve feest!
Op 31 december barst het feest los in VOLT Sittard!

Dans naar het nieuwe jaar tijdens een exclusieve en chique party.
Geniet van de champagne, DJ’s, acts, vuurspuwers, dansers en natuurlijk om 00:00 de countdown en het knallende vuurwerk! Poppodium Volt wordt omgetoverd tot het Masquerade feest van het jaar!
We gaan dressed-up feesten.

Dress code: feestelijk chique & maskers (maskers zijn niet verplicht!)
Muziekstijl: voor iedereen (denk aan disco gemixt met house; dansbare tunes)
Beleef een betoverende avond en start het nieuwe jaar met een waanzinnige party!

* bekijk onze VIP pakketten
(Als VIP kun je op vanaf het bordes genieten, jouw VIP tafel reserveren en champagne sabreren)
*Vanaf 21 jaar

Kijk ook eens bij deze shows

Gratis
Swing it Back
vr 13 jan
Poppodium Volt / DEUR: 20:30 / TICKETS: Gratis
Club
Early bird
Terug Naar Toen
za 10 dec
Poppodium Volt / DEUR: 22:00
Club
Shadowlands Rave on Tour
za 25 feb
/ DEUR: 22:00
Club
FAQ
De meest gestelde vragen bij Volt.

Tickets koop je in door in het evenement op deze website op de knop ‘Ticket bestellen’ te klikken. Je wordt dan naar ons ticketsysteem geleid. Daar kun je het aantal tickets selecteren en veilig afrekenen.

Natuurlijk kan dat! Neem hiervoor contact met ons op. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Direct onder deze FAQ vind je alle contactgegevens van Volt. Bellen kan op +31 46 4007353. Een email versturen kan natuurlijk ook. Klik daarvoor hier.

Let op, we zijn niet ieder moment van de dag op kantoor. Dit kan betekenen dat we de telefoon niet altijd kunnen opnemen. Neem in dat geval contact met ons op via e-mail. We reageren zo snel mogelijk!

Poppodium Volt is gelegen aan de Odasingel 88 in Sittard. Kom je met de trein? Het is een kwartiertje lopen. De route vind je hier.

Kom je met de auto? Dan kun je parkeren in de Odaparking via de ingang Paardestraat (Haspelsestraat 41). Kosten: 1,90 euro per uur, maximaal 10 euro per dag (24 uur uitrijden). De looproute vanaf de parking vind je hier.

Kom je met de fiets? Dan kun je deze stallen op het voorplein van Volt in de fietsenstalling of tegen het hek.

Volt ligt dichtbij de markt van Sittard. Hier vind je tal van leuke cafés en restaurants waar je zowel voor als na je bezoek aan Volt goed kunt vertoeven. De cafés op de markt zijn op vrijdag en zaterdag geopend tot 04:00 uur. Bij Volt zelf is geen gelegenheid tot eten.

Sittard heeft verschillende overnachtingsmogelijkheden in verschillende prijsklassen. Hieronder een greep uit het aanbod:
Hotel de Prins / www.hoteldeprins.nl
Hotel Limbourg / www.hoteldelimbourg.nl
Hotel Merici / www.hotelmerici.nl
Stadsboerderij / www.weva.nl.nl
Wellness-Hotel / www.wellnesshotelsittard.nl

Binnen Volt wordt rekening gehouden met mindervaliden. Volt is een locatie waar sta-concerten plaatsvinden. Als je mindervalide bent is het verstandig om van tevoren contact met ons op te nemen. Een gepaste oplossing is altijd te vinden! Volt heeft ook een mindervalide toilet tot haar beschikking. Mocht deze op slot zijn dan kan er bij de bar in het café een sleutel worden gevraagd.

Voor onze live activiteiten geldt een minimale leeftijd van 16 jaar. Ben je jonger? Dan mag je wel naar binnen, maar alleen onder toezicht van een volwassene (18+). Bij dance-activiteiten geldt een minimale leeftijd van 18 jaar, deze kun je herkennen aan de openingstijden van 22:00 of later! Bij twijfel kan Volt altijd vragen om ID. Ook wij houden ons aan de regel dat er geen alcoholische dranken worden verkocht aan personen onder de 18 jaar.

Wanneer de medewerkers van Volt iets vinden dan zal dit altijd achter de garderobe bewaard worden. Bel ons dan op of stuur een mailtje, dan gaan we voor je op zoek!

Hier vind je alle technische specificaties van Poppodium Volt. Deze informatie staat in een PDF document.

Als een concert om welke reden dan ook niet doorgaat, krijg je het aankoopbedrag terug. Wij nemen contact met je op en zorgen dat het bedrag zo spoedig mogelijk op je rekening wordt teruggestort.

De tickets blijven gewoon geldig. Mocht je op de nieuwe datum verhinderd zijn, stuur dan een mailtje met je rekeningnummer. Dan zorgen wij dat het bedrag zo spoedig mogelijk wordt teruggestort.

Volt geeft helaas geen geld terug voor gekochte tickets (behalve als een concert is afgelast). We raden je aan om je ticket te verkopen via bijvoorbeeld Ticketswap.nl