do 30 sep

Nick Cave Tribute

Facebook attend

Prijzen en tijden

Datum / Locatie
  • Datum: do 30 sep
  • Locatie: Poppodium Volt
Prijzen
  • Website: €12,50
  • Deurprijs: €15,00

Tijden
  • Open: 20:00u
  • Aanvang: 20:30u
  • Sluiting: 23:00u

Social Media


Nick Cave Tribute band komt met volle overgave op donderdag 30 september naar Poppodium Volt.
Helaas komt dit jaar Nick Cave zelf niet naar Nederland, daarom voorzien we in Volt een mooi alternatief!

Wie de naam Nick cave hoort, denkt aan; The Bad Seeds, aan de Netflix hitserie ‘Peaky Blinders met zijn intro-song ‘Red Right Hand, aan zijn zoon die op 15-jarige leeftijd om het leven kwam en/of aan songs als; Into My Arms en misschien met gemengde gevoelens, ook aan Kylie Minoque met hun hit; Where The Wild Roses Grow.
Nick, die een bijna ongenaakbaar leven leidde rond seks, drugs en rock ‘n’ roll kennen we tegenwoordig als sympathieke en innemende man waar je geen genoeg van kunt krijgen.

Deze Nick Cave Tribute band met als leden; Tino Boley, Jason de Laat, Derrick van Schie, Luc Broers, Rob Klerkx en Anastasija Zvirbule; weet als geen ander eenzelfde dynamiek over te brengen zoals the man himself dat goed kan. Theatraal en vol overgave zal deze spiksplinternieuwe formatie in anderhalf uur een ruime variatie aan nummers brengen. Denk aan songs als Mercy Seat, Ship Song, Deanna, The Good Son, Straight To Youn en Push The Sky Away.

De band bestaat uit muzikanten van Reservoir Dogs Band, The Jaydees, Dishking, Grammylou, Klerkx and The Secret, DJ Miss Monica, Jace and many many more.

Deze show is mogelijk gemaakt door het Fonds Podiumkunsten.

Robby & The Secret supportact voor Nick Cave Tribute avond op donderdag 30 september

Op donderdag 30 september kun je niet enkel genieten van de mooiste verhalen en liederen uitgevoerd door de Nick Cave Tribute maar ook de verhalen over het leven, de liefde, geluk en verdriet door Robby & The Secret. De band zoekt de verbinding tussen pop en rock, combineert de roots achtige gitaarklanken met poëtische teksten en sterke onderlinge dynamiek. Geïnspireerd door alle uithoeken van ons land reist hun muziek van Amsterdam naar LA. Droom weg en geniet mee van hun muziek

Kijk ook eens bij deze shows

Nur Deutsche Welle
za 15 okt
Poppodium Volt / DEUR: 20:00
Tribute/Cover
The Doors performed by Alex Agnew & The Moonlovers
vr 18 nov
Poppodium Volt / DEUR: 20:00
Tribute/Cover
Kingfisher Sky plays Kate Bush
za 18 mrt
Poppodium Volt / DEUR: 22:00
Tribute/Cover
FAQ
De meest gestelde vragen bij Volt.

Tickets koop je in door in het evenement op deze website op de knop ‘Ticket bestellen’ te klikken. Je wordt dan naar ons ticketsysteem geleid. Daar kun je het aantal tickets selecteren en veilig afrekenen.

Natuurlijk kan dat! Neem hiervoor contact met ons op. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Direct onder deze FAQ vind je alle contactgegevens van Volt. Bellen kan op +31 46 4007353. Een email versturen kan natuurlijk ook. Klik daarvoor hier.

Let op, we zijn niet ieder moment van de dag op kantoor. Dit kan betekenen dat we de telefoon niet altijd kunnen opnemen. Neem in dat geval contact met ons op via e-mail. We reageren zo snel mogelijk!

Poppodium Volt is gelegen aan de Odasingel 88 in Sittard. Kom je met de trein? Het is een kwartiertje lopen. De route vind je hier.

Kom je met de auto? Dan kun je parkeren in de Odaparking via de ingang Paardestraat (Haspelsestraat 41). Kosten: 1,90 euro per uur, maximaal 10 euro per dag (24 uur uitrijden). De looproute vanaf de parking vind je hier.

Kom je met de fiets? Dan kun je deze stallen op het voorplein van Volt in de fietsenstalling of tegen het hek.

Volt ligt dichtbij de markt van Sittard. Hier vind je tal van leuke cafés en restaurants waar je zowel voor als na je bezoek aan Volt goed kunt vertoeven. De cafés op de markt zijn op vrijdag en zaterdag geopend tot 04:00 uur. Bij Volt zelf is geen gelegenheid tot eten.

Sittard heeft verschillende overnachtingsmogelijkheden in verschillende prijsklassen. Hieronder een greep uit het aanbod:
Hotel de Prins / www.hoteldeprins.nl
Hotel Limbourg / www.hoteldelimbourg.nl
Hotel Merici / www.hotelmerici.nl
Stadsboerderij / www.weva.nl.nl
Wellness-Hotel / www.wellnesshotelsittard.nl

Binnen Volt wordt rekening gehouden met mindervaliden. Volt is een locatie waar sta-concerten plaatsvinden. Als je mindervalide bent is het verstandig om van tevoren contact met ons op te nemen. Een gepaste oplossing is altijd te vinden! Volt heeft ook een mindervalide toilet tot haar beschikking. Mocht deze op slot zijn dan kan er bij de bar in het café een sleutel worden gevraagd.

Voor onze live activiteiten geldt een minimale leeftijd van 16 jaar. Ben je jonger? Dan mag je wel naar binnen, maar alleen onder toezicht van een volwassene (18+). Bij dance-activiteiten geldt een minimale leeftijd van 18 jaar, deze kun je herkennen aan de openingstijden van 22:00 of later! Bij twijfel kan Volt altijd vragen om ID. Ook wij houden ons aan de regel dat er geen alcoholische dranken worden verkocht aan personen onder de 18 jaar.

Wanneer de medewerkers van Volt iets vinden dan zal dit altijd achter de garderobe bewaard worden. Bel ons dan op of stuur een mailtje, dan gaan we voor je op zoek!

Hier vind je alle technische specificaties van Poppodium Volt. Deze informatie staat in een PDF document.

Als een concert om welke reden dan ook niet doorgaat, krijg je het aankoopbedrag terug. Wij nemen contact met je op en zorgen dat het bedrag zo spoedig mogelijk op je rekening wordt teruggestort.

De tickets blijven gewoon geldig. Mocht je op de nieuwe datum verhinderd zijn, stuur dan een mailtje met je rekeningnummer. Dan zorgen wij dat het bedrag zo spoedig mogelijk wordt teruggestort.

Volt geeft helaas geen geld terug voor gekochte tickets (behalve als een concert is afgelast). We raden je aan om je ticket te verkopen via bijvoorbeeld Ticketswap.nl