zo 3 apr

Njtam Rosie

Ticket bestellen Facebook attend

Prijzen en tijden

Datum / Locatie
  • Datum: zo 3 apr
  • Locatie: Poppodium Volt
Prijzen
  • Website: €15,00
  • Deurprijs: €17,50

Tijden
  • Open: 20:00u
  • Aanvang: 20:30u
  • Sluiting: 23:59u

Social Media


Bijzondere Jazz avond met Ntjam Rosie & Floatmonki in Poppodium Volt
Zondag 3 april geniet je van twee jazz acts in Sittard-Geleen

Kameroens-Nederlandse muzikante Ntjam Rosie bracht in 2008 al haar eerste album uit “Aboutba”. Sindsdien is ze niet meer weg te denken in de Nederlandse jazzwereld. Met zes platen op haar naam staan we aan de vooravond van een begin. Tijdens deze show blikken we nog een keer terug op het verleden met het album Family & Friends uit 2020. De uitgestelde tournees speelde ook haar parten natuurlijk, maar dit album moet echt live beleefd worden. Daarom komt ze nog een keer naar Limburg om haar prachtige stem en klanken te laten horen.

Deze avond is tot stand gekomen op verzoek van de support act, samenwerkingen die al we met open armen aangaan. Floatmonki, de band rondom en van Donna van Dijck, gooide hoge ogen tijdens de popronde uit 2018. Hun muzikale mix tussen de future-soul en jazz laat je bewegen en denken. Door de soms wat experimentelere sound beweegt de band zich niet enkel in het clubcircuit maar stonden ze ook dit jaar op ADE, het Amsterdam Dance Event. Een plek waar deze band ook niet misstaat. Ze speelde dit jaar ook op het Bevrijdingsfestival Limburg tijdens de Sena Performers Clubtour in Poppodium Grenswerk in Venlo waarbij ze hun visitekaartje afgaven aan de provincie.

Kijk ook eens bij deze shows

wo 23 mrt
Poppodium Volt / DEUR: 20:00
Jazz/Funk/Soul
za 5 mrt
Poppodium Volt / DEUR: 20:00
Jazz/Funk/Soul
za 12 feb
Poppodium Volt / DEUR: 20:00
Jazz/Funk/Soul
FAQ
De meest gestelde vragen bij Volt.

Tickets koop je in door in het evenement op deze website op de knop ‘Ticket bestellen’ te klikken. Je wordt dan naar ons ticketsysteem geleid. Daar kun je het aantal tickets selecteren en veilig afrekenen.

Natuurlijk kan dat! Neem hiervoor contact met ons op. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Direct onder deze FAQ vind je alle contactgegevens van Volt. Bellen kan op +31 46 4007353. Een email versturen kan natuurlijk ook. Klik daarvoor hier.

Let op, we zijn niet ieder moment van de dag op kantoor. Dit kan betekenen dat we de telefoon niet altijd kunnen opnemen. Neem in dat geval contact met ons op via e-mail. We reageren zo snel mogelijk!

Poppodium Volt is gelegen aan de Odasingel 88 in Sittard. Kom je met de trein? Het is een kwartiertje lopen. De route vind je hier.

Kom je met de auto? Dan kun je parkeren in de Odaparking via de ingang Paardestraat (Haspelsestraat 41). Kosten: 1,90 euro per uur, maximaal 10 euro per dag (24 uur uitrijden). De looproute vanaf de parking vind je hier.

Kom je met de fiets? Dan kun je deze stallen op het voorplein van Volt in de fietsenstalling of tegen het hek.

Volt ligt dichtbij de markt van Sittard. Hier vind je tal van leuke cafés en restaurants waar je zowel voor als na je bezoek aan Volt goed kunt vertoeven. De cafés op de markt zijn op vrijdag en zaterdag geopend tot 04:00 uur. Bij Volt zelf is geen gelegenheid tot eten.

Sittard heeft verschillende overnachtingsmogelijkheden in verschillende prijsklassen. Hieronder een greep uit het aanbod:
Hotel de Prins / www.hoteldeprins.nl
Hotel Limbourg / www.hoteldelimbourg.nl
Hotel Merici / www.hotelmerici.nl
Stadsboerderij / www.weva.nl.nl
Wellness-Hotel / www.wellnesshotelsittard.nl

Binnen Volt wordt rekening gehouden met mindervaliden. Volt is een locatie waar sta-concerten plaatsvinden. Als je mindervalide bent is het verstandig om van tevoren contact met ons op te nemen. Een gepaste oplossing is altijd te vinden! Volt heeft ook een mindervalide toilet tot haar beschikking. Mocht deze op slot zijn dan kan er bij de bar in het café een sleutel worden gevraagd.

Voor onze live activiteiten geldt een minimale leeftijd van 16 jaar. Ben je jonger? Dan mag je wel naar binnen, maar alleen onder toezicht van een volwassene (18+). Bij dance-activiteiten geldt een minimale leeftijd van 18 jaar, deze kun je herkennen aan de openingstijden van 22:00 of later! Bij twijfel kan Volt altijd vragen om ID. Ook wij houden ons aan de regel dat er geen alcoholische dranken worden verkocht aan personen onder de 18 jaar.

Wanneer de medewerkers van Volt iets vinden dan zal dit altijd achter de garderobe bewaard worden. Bel ons dan op of stuur een mailtje, dan gaan we voor je op zoek!

Hier vind je alle technische specificaties van Poppodium Volt. Deze informatie staat in een PDF document.

Als een concert om welke reden dan ook niet doorgaat, krijg je het aankoopbedrag terug. Wij nemen contact met je op en zorgen dat het bedrag zo spoedig mogelijk op je rekening wordt teruggestort.

De tickets blijven gewoon geldig. Mocht je op de nieuwe datum verhinderd zijn, stuur dan een mailtje met je rekeningnummer. Dan zorgen wij dat het bedrag zo spoedig mogelijk wordt teruggestort.

Volt geeft helaas geen geld terug voor gekochte tickets (behalve als een concert is afgelast). We raden je aan om je ticket te verkopen via bijvoorbeeld Ticketswap.nl