za 15 okt

Nur Deutsche Welle

Facebook attend

Prijzen en tijden

Datum / Locatie
  • Datum: za 15 okt
  • Locatie: Poppodium Volt
Prijzen
  • Website: €13,50
  • Deurprijs: €16,00

Tijden
  • Open: 20:00u
  • Aanvang: 20:30u
  • Sluiting: 23:59u

Social Media


Nur Deutsche Welle in Poppodium Volt
Op zaterdag 15 oktober vieren we de 80’s met een bijzonder concert met Neue Deutsche Welle in het middelpunt.

NUR DEUTSCHE WELLE speelt onversneden Neue Deutsche Welle uit de 80er jaren. Nena, Peter Schilling, Spyder Murphy Gang, Lucilectric, maar ook Kraftwerk, BAP, Nina Hagen brengt u terug naar de roerige jaren 80! Wie kent het niet! De tijd van DA DA DA, getoupeerde ‘peper & zout-kleurige’ kapsels, opzichtige make up, schoudervulling en skaileren jassen kenmerkt de tijd die met NUR DEURSCHE WELLE herleefd. De bandleden zijn overwegend ex Volumia!

Birgit Ingen Housz en Erik Moonen: zang
Pieter Vermeulen: gitaar, zang
Geert Keysers: toetsen
Robin Zalm: drums
Simon Roelofs: bas

Er loopt al enige tijd een geweldig (jong) talent rond in onze eigen provincie die de Duitse muziek nieuw leven in blaast. Wellicht heb je zijn naam al eens horen vallen, maar Noah Milo is echt een zanger die je gezien (en gehoord!) moet hebben. We hebben al niet veel Duitse avonden in Volt, daarom laten we de kans natuurlijk niet liggen en hebben we hem gevraagd om deze avond nog iets extra’s te geven. Met zijn eigen nummers maar zeker ook de klassiekers zal hij deze avond openen.

Kijk ook eens bij deze shows

The Ultimate Eagles
za 1 jul
Poppodium Volt / DEUR: 20:00
Tribute/Cover
Winnetoe “Doe Maar Tribute”
vr 20 okt
Poppodium Volt / DEUR: 20:00
Tribute/Cover
The Dutch Queen
vr 22 dec
Poppodium Volt / DEUR: 20:00
Tribute/Cover
FAQ
De meest gestelde vragen bij Volt.

Tickets koop je in door in het evenement op deze website op de knop ‘Ticket bestellen’ te klikken. Je wordt dan naar ons ticketsysteem geleid. Daar kun je het aantal tickets selecteren en veilig afrekenen.

Natuurlijk kan dat! Neem hiervoor contact met ons op. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Direct onder deze FAQ vind je alle contactgegevens van Volt. Bellen kan op +31 46 4007353. Een email versturen kan natuurlijk ook. Klik daarvoor hier.

Let op, we zijn niet ieder moment van de dag op kantoor. Dit kan betekenen dat we de telefoon niet altijd kunnen opnemen. Neem in dat geval contact met ons op via e-mail. We reageren zo snel mogelijk!

Poppodium Volt is gelegen aan de Odasingel 88 in Sittard. Kom je met de trein? Het is een kwartiertje lopen. De route vind je hier.

Kom je met de auto? Dan kun je parkeren in de Odaparking via de ingang Paardestraat (Haspelsestraat 41). Kosten: 1,90 euro per uur, maximaal 10 euro per dag (24 uur uitrijden). De looproute vanaf de parking vind je hier.

Kom je met de fiets? Dan kun je deze stallen op het voorplein van Volt in de fietsenstalling of tegen het hek.

Volt ligt dichtbij de markt van Sittard. Hier vind je tal van leuke cafés en restaurants waar je zowel voor als na je bezoek aan Volt goed kunt vertoeven. De cafés op de markt zijn op vrijdag en zaterdag geopend tot 04:00 uur. Bij Volt zelf is geen gelegenheid tot eten.

Sittard heeft verschillende overnachtingsmogelijkheden in verschillende prijsklassen. Hieronder een greep uit het aanbod:
Hotel de Prins / www.hoteldeprins.nl
Hotel Limbourg / www.hoteldelimbourg.nl
Hotel Merici / www.hotelmerici.nl
Stadsboerderij / www.weva.nl.nl
Wellness-Hotel / www.wellnesshotelsittard.nl

Binnen Volt wordt rekening gehouden met mindervaliden. Volt is een locatie waar sta-concerten plaatsvinden. Als je mindervalide bent is het verstandig om van tevoren contact met ons op te nemen. Een gepaste oplossing is altijd te vinden! Volt heeft ook een mindervalide toilet tot haar beschikking. Mocht deze op slot zijn dan kan er bij de bar in het café een sleutel worden gevraagd.

Voor onze live activiteiten geldt een minimale leeftijd van 16 jaar. Ben je jonger? Dan mag je wel naar binnen, maar alleen onder toezicht van een volwassene (18+). Bij dance-activiteiten geldt een minimale leeftijd van 18 jaar, deze kun je herkennen aan de openingstijden van 22:00 of later! Bij twijfel kan Volt altijd vragen om ID. Ook wij houden ons aan de regel dat er geen alcoholische dranken worden verkocht aan personen onder de 18 jaar.

Wanneer de medewerkers van Volt iets vinden dan zal dit altijd achter de garderobe bewaard worden. Bel ons dan op of stuur een mailtje, dan gaan we voor je op zoek!

Hier vind je alle technische specificaties van Poppodium Volt. Deze informatie staat in een PDF document.

Als een concert om welke reden dan ook niet doorgaat, krijg je het aankoopbedrag terug. Wij nemen contact met je op en zorgen dat het bedrag zo spoedig mogelijk op je rekening wordt teruggestort.

De tickets blijven gewoon geldig. Mocht je op de nieuwe datum verhinderd zijn, stuur dan een mailtje met je rekeningnummer. Dan zorgen wij dat het bedrag zo spoedig mogelijk wordt teruggestort.

Volt geeft helaas geen geld terug voor gekochte tickets (behalve als een concert is afgelast). We raden je aan om je ticket te verkopen via bijvoorbeeld Ticketswap.nl