za 16 jul

Pink Voltage

Facebook attend

Prijzen en tijden

Datum / Locatie
  • Datum: za 16 jul
  • Leeftijd: 18+
Prijzen
  • Website: €15,00
  • Deurprijs: €17,50

Tijden
  • Open: 21:00u
  • Aanvang: 21:00u
  • Sluiting: 03:00u

Social Media


 –  A new openminded party –

Na enkele jaren zonder feesten voor de LHBTIQ+ community in Zuid-Limburg hebben COC Limburg, De Domijnen en Poppodium Volt de handen ineengeslagen en is het tijd voor ‘Pink Voltage’!

Zaterdag 16 juli zal de eerste editie van Pink Voltage plaatsvinden in poppodium Volt, Sittard. Pink Voltage wordt hét open minded feest van het jaar waarin we alle letters binnen de regenboog community welkom willen heten. Dit wordt een avond vol entertainment en muziek. Volg de social mediakanalen van COC Limburg, Poppodium Volt en de Domijnen voor meer informatie!

Zorg dat je dit niet mist!

Helaas moeten wij mededelen dat Andrei Stan wegens omstandigheden niet kan draaien tijdens Pink Voltage. Maar………… samen met Andrei Stan hebben wij gezocht naar een waardige vervanger en wel in de persoon van Joyadi Akar !
Joyadi is bekend als DJ door zijn werk bij heel wat mooie feestjes zoals Wonderland Antwerp, Resident DJ bij Red & Blue CargoClub Antwerp, Babylon Antwerp, DADDi Europe
Promoter bij KIKI, promotor bij AMAI, SAUNA STEAMWORKS, Klosterklub Munich, OBSCURA, FunHouse Amsterdam, Spectrum, Papa partys, Resident DJ bij H.I.M, Drama Antwerpen, Resident DJ bij Antwerp Pride, Naughty-Control, Resident DJ bij Propaganda Productions.

De 2de DJ die wij bekend kunnen maken is

***Kenne Perry***

Kenne Perry is begonnen in 1997 in een kleine bar, hij werd al snel resident in een van de meest trendsettende venues van die tijd. In 2002 werd hij regelmatig gast dj in de legendarische club La Rocca in België. Daarna werd hij opgepikt om resident te worden voor de “Overkitsched” Parties in Brussel. In 2007 werd hij een van de resident dj’s van Europa’s grootste en meest bekende Gay parties: La Demence.
Tegenwoordig draait hij op diverse grote lhbti party’s, onder andere Greenkom, The Cruise powered by La Demence, LogiK Monkey, POPCORN en vele andere.

De 3de en tevens laatste DJ voor de grote zaal, mogen we bekend maken.
**Bo Monde**

DJ Bo Monde, haar muziek collectie is eclectic en varieert van classical lounge tot world music, deep en tech house. Ritmische club en populair vocale house als mede dance klassiekers zijn veel gevraagd bij boekingen. Mixen van muziek en inspelen op het publiek zijn haar handelsmerk.
Wereldwijd speelt ze op feesten en evenementen, klein en groot, nieuwe vrienden maken en het ontdekken van oude en nieuwe muziek en cultuur maakt dat ze plezier beleeft in het DJ-en.

Enige hoogtepunten door de jaren heen:
RoXy , Mazzo , Melkweg , Paradiso , Escape , Club Air , Grasshopper (10 jaar residency)

Kijk ook eens bij deze shows

Gratis
Swing it Back
za 1 apr
Poppodium Volt / DEUR: 20:30 / TICKETS: Gratis
Club
Gratis
Indie 45 Club by The Vinyl Twins
vr 14 apr
Poppodium Volt / DEUR: 20:00 / TICKETS: Gratis
Club
Gratis
Cream of the Crop
vr 7 apr
Poppodium Volt / DEUR: 22:00 / TICKETS: Gratis
Club
FAQ
De meest gestelde vragen bij Volt.

Tickets koop je in door in het evenement op deze website op de knop ‘Ticket bestellen’ te klikken. Je wordt dan naar ons ticketsysteem geleid. Daar kun je het aantal tickets selecteren en veilig afrekenen.

Natuurlijk kan dat! Neem hiervoor contact met ons op. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Direct onder deze FAQ vind je alle contactgegevens van Volt. Bellen kan op +31 46 4007353. Een email versturen kan natuurlijk ook. Klik daarvoor hier.

Let op, we zijn niet ieder moment van de dag op kantoor. Dit kan betekenen dat we de telefoon niet altijd kunnen opnemen. Neem in dat geval contact met ons op via e-mail. We reageren zo snel mogelijk!

Poppodium Volt is gelegen aan de Odasingel 88 in Sittard. Kom je met de trein? Het is een kwartiertje lopen. De route vind je hier.

Kom je met de auto? Dan kun je parkeren in de Odaparking via de ingang Paardestraat (Haspelsestraat 41). Kosten: 1,90 euro per uur, maximaal 10 euro per dag (24 uur uitrijden). De looproute vanaf de parking vind je hier.

Kom je met de fiets? Dan kun je deze stallen op het voorplein van Volt in de fietsenstalling of tegen het hek.

Volt ligt dichtbij de markt van Sittard. Hier vind je tal van leuke cafés en restaurants waar je zowel voor als na je bezoek aan Volt goed kunt vertoeven. De cafés op de markt zijn op vrijdag en zaterdag geopend tot 04:00 uur. Bij Volt zelf is geen gelegenheid tot eten.

Sittard heeft verschillende overnachtingsmogelijkheden in verschillende prijsklassen. Hieronder een greep uit het aanbod:
Hotel de Prins / www.hoteldeprins.nl
Hotel Limbourg / www.hoteldelimbourg.nl
Hotel Merici / www.hotelmerici.nl
Stadsboerderij / www.weva.nl.nl
Wellness-Hotel / www.wellnesshotelsittard.nl

Binnen Volt wordt rekening gehouden met mindervaliden. Volt is een locatie waar sta-concerten plaatsvinden. Als je mindervalide bent is het verstandig om van tevoren contact met ons op te nemen. Een gepaste oplossing is altijd te vinden! Volt heeft ook een mindervalide toilet tot haar beschikking. Mocht deze op slot zijn dan kan er bij de bar in het café een sleutel worden gevraagd.

Voor onze live activiteiten geldt een minimale leeftijd van 16 jaar. Ben je jonger? Dan mag je wel naar binnen, maar alleen onder toezicht van een volwassene (18+). Bij dance-activiteiten geldt een minimale leeftijd van 18 jaar, deze kun je herkennen aan de openingstijden van 22:00 of later! Bij twijfel kan Volt altijd vragen om ID. Ook wij houden ons aan de regel dat er geen alcoholische dranken worden verkocht aan personen onder de 18 jaar.

Wanneer de medewerkers van Volt iets vinden dan zal dit altijd achter de garderobe bewaard worden. Bel ons dan op of stuur een mailtje, dan gaan we voor je op zoek!

Hier vind je alle technische specificaties van Poppodium Volt. Deze informatie staat in een PDF document.

Als een concert om welke reden dan ook niet doorgaat, krijg je het aankoopbedrag terug. Wij nemen contact met je op en zorgen dat het bedrag zo spoedig mogelijk op je rekening wordt teruggestort.

De tickets blijven gewoon geldig. Mocht je op de nieuwe datum verhinderd zijn, stuur dan een mailtje met je rekeningnummer. Dan zorgen wij dat het bedrag zo spoedig mogelijk wordt teruggestort.

Volt geeft helaas geen geld terug voor gekochte tickets (behalve als een concert is afgelast). We raden je aan om je ticket te verkopen via bijvoorbeeld Ticketswap.nl