za 30 okt

Popronde Sittard (Filmhuis)

Facebook attend

Prijzen en tijden

Datum / Locatie
  • Datum: za 30 okt
  • Locatie: Filmhuis de Domijnen
Prijzen
  • Website: €5,00

Tijden
  • Open: 17:00u
  • Aanvang: 17:00u
  • Sluiting: 22:00u

Social Media


Ook in 2021 kun je weer genieten van de Popronde in Sittard-Geleen.
We hebben er even op moeten wachten, veel moeten verschuiven maar nu mag en kan het toch echt. Het festival waar je de nieuwste Nederlandse artiesten kan ontdekken gaat de binnenstad door. Vanaf 17.00 kun je genieten van de allerleukste optredens op diverse podia.

Zo kun je om 17.00 bij de kick-off zijn van het festival in het Filmhuis de Domijnen met Roos Meijers. En starten we op deze zelfde locatie om 19.00 met KY.

KY.

KY. vertaalt de gevoelens van een doorsnee millennial naar sfeervolle, emotionele songs. Zijn stem geven je zowel een gevoel van melancholie als euforie. Denk hierbij aan Ben Howard en Lewis Capaldi. Zijn EP ‘This Lonely Night’ is nu uit! Op de EP worden een paar thema’s belicht die de afgelopen jaren als een rode draad door het leven van KY. gingen. Onzekerheden (en het loslaten daarvan), eenzaamheid en de vraag ‘wat als?’. Door het om te zetten in songs probeert Kay die gevoelens een plekje te geven en zich niet meer af te laten remmen door deze gevoelens.

Liza Weald

Liza Weald is het frisse folkpop-project van singer-songwriter Lisa de Bruijn. “Dit is hoe Fleet Foxes zou klinken met een vrouwelijke lead,” zegt TMM. Ze wist in 2020 al twee prijzen te bemachtigen: de Grote Prijs van Rotterdam en een Rotterdam Music Award. Ze speelt haar eerlijke en speelse liedjes onder begeleiding van een vierkoppige band. Dit jaar heeft ze haar debuut EP uitgebracht met de titel ‘Shape Of The Dunes’ en deze zal ze tijdens de Popronde ten gehore brengen.

Ook in Poppodium Volt kun je terecht voor drie geweldige shows in het hiphop genre.
We starten hier om 21.00 met Wowi, volgt Jadi D om 22.00 en knallen we eruit met een speciale live act van Yves om 23.00

Dit jaar kun je een ticket kopen voor het festival voor slechts 5euro waarmee je naar alle shows kunt. Let wel op, als een locatie vol is dan kom je er niet meer in. Iedere locatie heeft zijn eigen maximale capaciteit, dus het kan nogal verschillen, dus wees er op tijd bij! Bij je eerste locatie bezoek krijg je een polsbandje waarna je naar alle locaties kunt. Op deze eerste locatie zullen ze zowel je ticket als QR-code scannen.

Kijk ook eens bij deze shows

vr 25 mrt
Poppodium Volt / DEUR: 20:00
Pop
Geannuleerd
Poppodium Volt / DEUR: 19:00
Pop
vr 13 mei
Poppodium Volt / DEUR: 20:00
Pop
FAQ
De meest gestelde vragen bij Volt.

Tickets koop je in door in het evenement op deze website op de knop ‘Ticket bestellen’ te klikken. Je wordt dan naar ons ticketsysteem geleid. Daar kun je het aantal tickets selecteren en veilig afrekenen.

Natuurlijk kan dat! Neem hiervoor contact met ons op. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Direct onder deze FAQ vind je alle contactgegevens van Volt. Bellen kan op +31 46 4007353. Een email versturen kan natuurlijk ook. Klik daarvoor hier.

Let op, we zijn niet ieder moment van de dag op kantoor. Dit kan betekenen dat we de telefoon niet altijd kunnen opnemen. Neem in dat geval contact met ons op via e-mail. We reageren zo snel mogelijk!

Poppodium Volt is gelegen aan de Odasingel 88 in Sittard. Kom je met de trein? Het is een kwartiertje lopen. De route vind je hier.

Kom je met de auto? Dan kun je parkeren in de Odaparking via de ingang Paardestraat (Haspelsestraat 41). Kosten: 1,90 euro per uur, maximaal 10 euro per dag (24 uur uitrijden). De looproute vanaf de parking vind je hier.

Kom je met de fiets? Dan kun je deze stallen op het voorplein van Volt in de fietsenstalling of tegen het hek.

Volt ligt dichtbij de markt van Sittard. Hier vind je tal van leuke cafés en restaurants waar je zowel voor als na je bezoek aan Volt goed kunt vertoeven. De cafés op de markt zijn op vrijdag en zaterdag geopend tot 04:00 uur. Bij Volt zelf is geen gelegenheid tot eten.

Sittard heeft verschillende overnachtingsmogelijkheden in verschillende prijsklassen. Hieronder een greep uit het aanbod:
Hotel de Prins / www.hoteldeprins.nl
Hotel Limbourg / www.hoteldelimbourg.nl
Hotel Merici / www.hotelmerici.nl
Stadsboerderij / www.weva.nl.nl
Wellness-Hotel / www.wellnesshotelsittard.nl

Binnen Volt wordt rekening gehouden met mindervaliden. Volt is een locatie waar sta-concerten plaatsvinden. Als je mindervalide bent is het verstandig om van tevoren contact met ons op te nemen. Een gepaste oplossing is altijd te vinden! Volt heeft ook een mindervalide toilet tot haar beschikking. Mocht deze op slot zijn dan kan er bij de bar in het café een sleutel worden gevraagd.

Voor onze live activiteiten geldt een minimale leeftijd van 16 jaar. Ben je jonger? Dan mag je wel naar binnen, maar alleen onder toezicht van een volwassene (18+). Bij dance-activiteiten geldt een minimale leeftijd van 18 jaar, deze kun je herkennen aan de openingstijden van 22:00 of later! Bij twijfel kan Volt altijd vragen om ID. Ook wij houden ons aan de regel dat er geen alcoholische dranken worden verkocht aan personen onder de 18 jaar.

Wanneer de medewerkers van Volt iets vinden dan zal dit altijd achter de garderobe bewaard worden. Bel ons dan op of stuur een mailtje, dan gaan we voor je op zoek!

Hier vind je alle technische specificaties van Poppodium Volt. Deze informatie staat in een PDF document.

Als een concert om welke reden dan ook niet doorgaat, krijg je het aankoopbedrag terug. Wij nemen contact met je op en zorgen dat het bedrag zo spoedig mogelijk op je rekening wordt teruggestort.

De tickets blijven gewoon geldig. Mocht je op de nieuwe datum verhinderd zijn, stuur dan een mailtje met je rekeningnummer. Dan zorgen wij dat het bedrag zo spoedig mogelijk wordt teruggestort.

Volt geeft helaas geen geld terug voor gekochte tickets (behalve als een concert is afgelast). We raden je aan om je ticket te verkopen via bijvoorbeeld Ticketswap.nl