zo 18 sep

High Voltage

Facebook attend

Prijzen en tijden

Datum / Locatie
  • Datum: zo 18 sep
  • Locatie: Poppodium Volt
Prijzen
  • Website: €15,00
  • Deurprijs: €17,50

Tijden
  • Open: 15:00u
  • Aanvang: 15:00u
  • Sluiting: 19:00u

Social Media


Poppodium Volt en Dutch Pro Wrestling presenteren… HIGH VOLTAGE!

Op zondag 18 september aanstaande zullen de worstelgladiatoren van Dutch Pro Wrestling hun opwachting maken in Poppodium Volt! Worstelevenementen van Dutch Pro Wrestling staan garant voor een spannende combinatie van spektakel, humor, intriges en het betere gooi en smijt werk. Dit allemaal zorgt voor een show gevuld met entertainment voor jong en oud!

Worstelaars uit binnen- en buitenland zullen 18 september aanwezig zijn om Poppodium Volt op zijn grondvesten te laten schudden! Wat te denken van voormalig Utopia inwoner Emil Sitoci! En uiteraard, zal de 130 kilo zwaarwegende Nederlandse Kampioen Mark Kodiak, met zijn gevreesde finisher The Grizzly Bomb, niet ontbreken.

Ook het kleurrijke en flamboyante tag team bestaande uit de broers Bas en Mot van Kunder zullen aanwezig zijn! Deze lokale helden – samen bekend onder de teamnaam Long & Thick – behoren al meer dan 20 jaar tot de top van de Europese team-worstelen wereld, en hebben meerdere titels in binnen- en buitenland op hun naam staan.

Ook de gespierde krachtpatser Trouble Maker en het grote talent binnen het worstelen, “The Rockstar” Axl Star zullen aanwezig zijn!

De actie van de worstelaars wordt omlijst door de DJ Set van Mt. Atlas. Helaas is wegen een blessure bij een van de bandleden de bandsetting omgebouwd naar een heuse DJ set!
Verwacht alle energie die je van de band kent maar nu in een DJ set.

Mt. Atlas, die zelf ook grote worstelfans zijn, zullen alles uit de kast trekken voor deze speciale show.

De combinatie van Poppodium Volt, Mt. Atlas en Dutch Pro Wrestling zullen bij de aanwezige fans binnenkomen als een Superkick! Dus bereid je voor op een spectaculaire show bestaande uit muziek en worstelen en bestel je kaarten vandaag nog!

Kijk ook eens bij deze shows

Volt’s PubQuiz #2
do 16 feb
Poppodium Volt / DEUR: 19:30
Diverse
Sally Maastricht: God is a DJ
do 2 mrt
Toon Hermans Theater / DEUR: 19:45
Diverse
FAQ
De meest gestelde vragen bij Volt.

Tickets koop je in door in het evenement op deze website op de knop ‘Ticket bestellen’ te klikken. Je wordt dan naar ons ticketsysteem geleid. Daar kun je het aantal tickets selecteren en veilig afrekenen.

Natuurlijk kan dat! Neem hiervoor contact met ons op. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Direct onder deze FAQ vind je alle contactgegevens van Volt. Bellen kan op +31 46 4007353. Een email versturen kan natuurlijk ook. Klik daarvoor hier.

Let op, we zijn niet ieder moment van de dag op kantoor. Dit kan betekenen dat we de telefoon niet altijd kunnen opnemen. Neem in dat geval contact met ons op via e-mail. We reageren zo snel mogelijk!

Poppodium Volt is gelegen aan de Odasingel 88 in Sittard. Kom je met de trein? Het is een kwartiertje lopen. De route vind je hier.

Kom je met de auto? Dan kun je parkeren in de Odaparking via de ingang Paardestraat (Haspelsestraat 41). Kosten: 1,90 euro per uur, maximaal 10 euro per dag (24 uur uitrijden). De looproute vanaf de parking vind je hier.

Kom je met de fiets? Dan kun je deze stallen op het voorplein van Volt in de fietsenstalling of tegen het hek.

Volt ligt dichtbij de markt van Sittard. Hier vind je tal van leuke cafés en restaurants waar je zowel voor als na je bezoek aan Volt goed kunt vertoeven. De cafés op de markt zijn op vrijdag en zaterdag geopend tot 04:00 uur. Bij Volt zelf is geen gelegenheid tot eten.

Sittard heeft verschillende overnachtingsmogelijkheden in verschillende prijsklassen. Hieronder een greep uit het aanbod:
Hotel de Prins / www.hoteldeprins.nl
Hotel Limbourg / www.hoteldelimbourg.nl
Hotel Merici / www.hotelmerici.nl
Stadsboerderij / www.weva.nl.nl
Wellness-Hotel / www.wellnesshotelsittard.nl

Binnen Volt wordt rekening gehouden met mindervaliden. Volt is een locatie waar sta-concerten plaatsvinden. Als je mindervalide bent is het verstandig om van tevoren contact met ons op te nemen. Een gepaste oplossing is altijd te vinden! Volt heeft ook een mindervalide toilet tot haar beschikking. Mocht deze op slot zijn dan kan er bij de bar in het café een sleutel worden gevraagd.

Voor onze live activiteiten geldt een minimale leeftijd van 16 jaar. Ben je jonger? Dan mag je wel naar binnen, maar alleen onder toezicht van een volwassene (18+). Bij dance-activiteiten geldt een minimale leeftijd van 18 jaar, deze kun je herkennen aan de openingstijden van 22:00 of later! Bij twijfel kan Volt altijd vragen om ID. Ook wij houden ons aan de regel dat er geen alcoholische dranken worden verkocht aan personen onder de 18 jaar.

Wanneer de medewerkers van Volt iets vinden dan zal dit altijd achter de garderobe bewaard worden. Bel ons dan op of stuur een mailtje, dan gaan we voor je op zoek!

Hier vind je alle technische specificaties van Poppodium Volt. Deze informatie staat in een PDF document.

Als een concert om welke reden dan ook niet doorgaat, krijg je het aankoopbedrag terug. Wij nemen contact met je op en zorgen dat het bedrag zo spoedig mogelijk op je rekening wordt teruggestort.

De tickets blijven gewoon geldig. Mocht je op de nieuwe datum verhinderd zijn, stuur dan een mailtje met je rekeningnummer. Dan zorgen wij dat het bedrag zo spoedig mogelijk wordt teruggestort.

Volt geeft helaas geen geld terug voor gekochte tickets (behalve als een concert is afgelast). We raden je aan om je ticket te verkopen via bijvoorbeeld Ticketswap.nl