zo 12 mrt

Ramkot

Facebook attend

Prijzen en tijden

Datum / Locatie
  • Datum: zo 12 mrt
  • Locatie: Poppodium Volt
Prijzen
  • Website: €11,00

Tijden
  • Open: 20:00u
  • Aanvang: 20:30u
  • Sluiting: 23:00u

Social Media


Nieuwe lichting ’21 winnaar Ramkot naar Poppodium Volt met debuutplaat

In februari 2023 verschijnt de debuutplaat van Ramkot. Met de singles ‘Exactly What You Wanted’ en ‘I Can’t Slow Down’ werd reeds een voorsmaakje gegeven van dit debuut. Met een uitgebreide tour stelt de band met trots hun nieuwe muziek voor doorheen België en Nederland. Ze houden onder meer halt in Ancienne Belgique, Paradiso en Trix en maken dus een stop in het zuiden van het land bij Poppodium Volt. Ze stonden deze zomer al op Pinkpop, Dauwpop en bij onze vrienden in de Bosuil. Maar nu is het tijd voor een uitgebreide clubtour.

En we hebben een support!

Niemand minder dan Limburgs trots Tommy Gazer zal de support verzorgen van deze bijna uitverkochte show. Wacht dus zeker niet te lang om tickets te kopen want zodra we door de tickets heen zijn, zullen we geen nieuwe bijmaken 😉

Voor wie Tommy Gazer nog niet kent, geen idee waarom niet, ze speelden al eens tijdens de Week van de Limburgse Popmuziek in het Toon Hermans Theater als support van de Afterpartees. De vierkoppige formatie uit Weert brengt energie en stevige alternatieve rockmuziek geïnspireerd door Billy Clyro en Nothing but Thieves. Ze speelden afgelopen januari nog op Eurosonic en afgelopen najaar tourden ze door onze provincie tijdens het festival Zuiderstorm.

Kijk ook eens bij deze shows

Rosemary’s Sons
vr 9 jun
Poppodium Volt / DEUR: 20:00
Rock
Gratis
Chasing Dreams & Metal Disko
vr 26 mei
Poppodium Volt / DEUR: 22:30 / TICKETS: Gratis
Rock
Dirty Sound Magnet Live at the Barrelhouse
zo 23 apr
Ambrass Brouwerij / DEUR: 14:00
Rock
FAQ
De meest gestelde vragen bij Volt.

Tickets koop je in door in het evenement op deze website op de knop ‘Ticket bestellen’ te klikken. Je wordt dan naar ons ticketsysteem geleid. Daar kun je het aantal tickets selecteren en veilig afrekenen.

Natuurlijk kan dat! Neem hiervoor contact met ons op. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Direct onder deze FAQ vind je alle contactgegevens van Volt. Bellen kan op +31 46 4007353. Een email versturen kan natuurlijk ook. Klik daarvoor hier.

Let op, we zijn niet ieder moment van de dag op kantoor. Dit kan betekenen dat we de telefoon niet altijd kunnen opnemen. Neem in dat geval contact met ons op via e-mail. We reageren zo snel mogelijk!

Poppodium Volt is gelegen aan de Odasingel 88 in Sittard. Kom je met de trein? Het is een kwartiertje lopen. De route vind je hier.

Kom je met de auto? Dan kun je parkeren in de Odaparking via de ingang Paardestraat (Haspelsestraat 41). Kosten: 1,90 euro per uur, maximaal 10 euro per dag (24 uur uitrijden). De looproute vanaf de parking vind je hier.

Kom je met de fiets? Dan kun je deze stallen op het voorplein van Volt in de fietsenstalling of tegen het hek.

Volt ligt dichtbij de markt van Sittard. Hier vind je tal van leuke cafés en restaurants waar je zowel voor als na je bezoek aan Volt goed kunt vertoeven. De cafés op de markt zijn op vrijdag en zaterdag geopend tot 04:00 uur. Bij Volt zelf is geen gelegenheid tot eten.

Sittard heeft verschillende overnachtingsmogelijkheden in verschillende prijsklassen. Hieronder een greep uit het aanbod:
Hotel de Prins / www.hoteldeprins.nl
Hotel Limbourg / www.hoteldelimbourg.nl
Hotel Merici / www.hotelmerici.nl
Stadsboerderij / www.weva.nl.nl
Wellness-Hotel / www.wellnesshotelsittard.nl

Binnen Volt wordt rekening gehouden met mindervaliden. Volt is een locatie waar sta-concerten plaatsvinden. Als je mindervalide bent is het verstandig om van tevoren contact met ons op te nemen. Een gepaste oplossing is altijd te vinden! Volt heeft ook een mindervalide toilet tot haar beschikking. Mocht deze op slot zijn dan kan er bij de bar in het café een sleutel worden gevraagd.

Voor onze live activiteiten geldt een minimale leeftijd van 16 jaar. Ben je jonger? Dan mag je wel naar binnen, maar alleen onder toezicht van een volwassene (18+). Bij dance-activiteiten geldt een minimale leeftijd van 18 jaar, deze kun je herkennen aan de openingstijden van 22:00 of later! Bij twijfel kan Volt altijd vragen om ID. Ook wij houden ons aan de regel dat er geen alcoholische dranken worden verkocht aan personen onder de 18 jaar.

Wanneer de medewerkers van Volt iets vinden dan zal dit altijd achter de garderobe bewaard worden. Bel ons dan op of stuur een mailtje, dan gaan we voor je op zoek!

Hier vind je alle technische specificaties van Poppodium Volt. Deze informatie staat in een PDF document.

Als een concert om welke reden dan ook niet doorgaat, krijg je het aankoopbedrag terug. Wij nemen contact met je op en zorgen dat het bedrag zo spoedig mogelijk op je rekening wordt teruggestort.

De tickets blijven gewoon geldig. Mocht je op de nieuwe datum verhinderd zijn, stuur dan een mailtje met je rekeningnummer. Dan zorgen wij dat het bedrag zo spoedig mogelijk wordt teruggestort.

Volt geeft helaas geen geld terug voor gekochte tickets (behalve als een concert is afgelast). We raden je aan om je ticket te verkopen via bijvoorbeeld Ticketswap.nl