vr 10 mrt

Rhapsody of Fire

Facebook attend

Prijzen en tijden

Datum / Locatie
  • Datum: vr 10 mrt
  • Locatie: Poppodium Volt
Prijzen
  • Website: €18,50

Tijden
  • Open: 20:00u
  • Aanvang: 20:30u
  • Sluiting: 23:00u

Social Media


Rhapsody of Fire brengt nieuw werk live in Sittard-Geleen op vrijdag 10 maart.

Rhapsody of Fire bracht eind November 2021 hun nieuwe plaat “Glory For Salvation” uit, maar kreeg tot heden weinig kansen om de nieuwe muziek live te brengen. Een tour die werd uitgesteld en geannuleerd, maar nu is de kans om deze ware legends toch echt live te zien op vrijdag 10 maart 2023. Co-founder van de “originele” Rhapsody, Alex Staropoli, kent de klappen van de zweep en blijft altijd vernieuwend in zijn muziek. Sinds 2016 staat hij met de nieuwe frontman Giacomo Voli op het podium en weerklinkt zijn stem in de nieuwe platen. In 2019 kwam “The Eighth Mountain” uit waarbij de fans voor het eerst de nieuwe richting konden horen.

De in 2021 uitgebrachte plaat is hier een logisch vervolg op. Beide albums werden zowel bij de pers als de fans, toch niet onbelangrijk, zeer positief ontvangen. De live ervaring waar de band al jaren voor bekend staat, is zeker niet minder geworden in de ruim 24 jaar dat Staropoli op het podium staat. Een frisse nieuwe energie en een nieuwe plaat staan klaar om uit de speakers te knallen.

Avaland & Helikon zullen de support verzorgen deze avond

Für unsere deutschen Freunde: ab sofort könnt Ihr ganz einfach und schnell Eure Tickets online über Bonnticket kaufen: Bonnticket.de

Kijk ook eens bij deze shows

Illumishade
za 15 apr
Poppodium Volt / DEUR: 20:00
Metal/Hardrock
Heart Attack
vr 22 sep
Poppodium Volt / DEUR: 20:00
Metal/Hardrock
Speedmobile
za 20 mei
Poppodium Volt / DEUR: 20:00
Metal/Hardrock
FAQ
De meest gestelde vragen bij Volt.

Tickets koop je in door in het evenement op deze website op de knop ‘Ticket bestellen’ te klikken. Je wordt dan naar ons ticketsysteem geleid. Daar kun je het aantal tickets selecteren en veilig afrekenen.

Natuurlijk kan dat! Neem hiervoor contact met ons op. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Direct onder deze FAQ vind je alle contactgegevens van Volt. Bellen kan op +31 46 4007353. Een email versturen kan natuurlijk ook. Klik daarvoor hier.

Let op, we zijn niet ieder moment van de dag op kantoor. Dit kan betekenen dat we de telefoon niet altijd kunnen opnemen. Neem in dat geval contact met ons op via e-mail. We reageren zo snel mogelijk!

Poppodium Volt is gelegen aan de Odasingel 88 in Sittard. Kom je met de trein? Het is een kwartiertje lopen. De route vind je hier.

Kom je met de auto? Dan kun je parkeren in de Odaparking via de ingang Paardestraat (Haspelsestraat 41). Kosten: 1,90 euro per uur, maximaal 10 euro per dag (24 uur uitrijden). De looproute vanaf de parking vind je hier.

Kom je met de fiets? Dan kun je deze stallen op het voorplein van Volt in de fietsenstalling of tegen het hek.

Volt ligt dichtbij de markt van Sittard. Hier vind je tal van leuke cafés en restaurants waar je zowel voor als na je bezoek aan Volt goed kunt vertoeven. De cafés op de markt zijn op vrijdag en zaterdag geopend tot 04:00 uur. Bij Volt zelf is geen gelegenheid tot eten.

Sittard heeft verschillende overnachtingsmogelijkheden in verschillende prijsklassen. Hieronder een greep uit het aanbod:
Hotel de Prins / www.hoteldeprins.nl
Hotel Limbourg / www.hoteldelimbourg.nl
Hotel Merici / www.hotelmerici.nl
Stadsboerderij / www.weva.nl.nl
Wellness-Hotel / www.wellnesshotelsittard.nl

Binnen Volt wordt rekening gehouden met mindervaliden. Volt is een locatie waar sta-concerten plaatsvinden. Als je mindervalide bent is het verstandig om van tevoren contact met ons op te nemen. Een gepaste oplossing is altijd te vinden! Volt heeft ook een mindervalide toilet tot haar beschikking. Mocht deze op slot zijn dan kan er bij de bar in het café een sleutel worden gevraagd.

Voor onze live activiteiten geldt een minimale leeftijd van 16 jaar. Ben je jonger? Dan mag je wel naar binnen, maar alleen onder toezicht van een volwassene (18+). Bij dance-activiteiten geldt een minimale leeftijd van 18 jaar, deze kun je herkennen aan de openingstijden van 22:00 of later! Bij twijfel kan Volt altijd vragen om ID. Ook wij houden ons aan de regel dat er geen alcoholische dranken worden verkocht aan personen onder de 18 jaar.

Wanneer de medewerkers van Volt iets vinden dan zal dit altijd achter de garderobe bewaard worden. Bel ons dan op of stuur een mailtje, dan gaan we voor je op zoek!

Hier vind je alle technische specificaties van Poppodium Volt. Deze informatie staat in een PDF document.

Als een concert om welke reden dan ook niet doorgaat, krijg je het aankoopbedrag terug. Wij nemen contact met je op en zorgen dat het bedrag zo spoedig mogelijk op je rekening wordt teruggestort.

De tickets blijven gewoon geldig. Mocht je op de nieuwe datum verhinderd zijn, stuur dan een mailtje met je rekeningnummer. Dan zorgen wij dat het bedrag zo spoedig mogelijk wordt teruggestort.

Volt geeft helaas geen geld terug voor gekochte tickets (behalve als een concert is afgelast). We raden je aan om je ticket te verkopen via bijvoorbeeld Ticketswap.nl