zo 5 mrt

Rhonda

Ticket bestellen Facebook attend

Prijzen en tijden

Datum / Locatie
  • Datum: zo 5 mrt
  • Locatie: Poppodium Volt
Prijzen
  • Website: €17,50
  • Deurprijs: €20,00

Tijden
  • Open: 20:00u
  • Aanvang: 20:30u
  • Sluiting: 23:59u

Social Media


Exclusieve Limburgse show voor Rhonda’s Golden Days Tour
Zondag 5 maart komt de neo-soul band naar Sittard-Geleen

De Noord-Duitse Neo-Soulband bracht in 2014 hun eerste plaat “Raw Love” uit en keren nu terug naar het podium met nieuw werk. In 2017 zag “Wire” het levenslicht en in 2019 “You Could Be Home Now”. Eindelijk terug op tour, in mei 2022 zal de band een uitgebreide tour aanvangen waar ze exclusief naar Poppodium Volt komen als enige Limburgse show.

De band die voor het grootste gedeelte uit Duitsland komt had de afgelopen periode een grote afstand af te leggen tot hun zangeres Milo, die in LA woont. Maar niets hield hun tegen en hun creatieve process kwam weer op stoom. Over en weer sturen van bestanden, zoom gesprekken en alles wat nodig was gaf weer een beetje leven in de band waar de nieuwste plaat “Golden Days” uit ontstond. Een plaat over het verlangen naar menselijk contact. Een mix van intieme momentopnames gebaseerd op de muzikale pijlers van soul, filmmuziek en pop. Zoetheid en somberheid resoneren in de nieuwe klanken van Rhonda, met een vleugje zomer in het vooruitzicht.

Deze avond voegen we Ar-Jane toe aan de programmering.

De artieste werd recentelijk door Poppodium Volt naar voren geschoven als een Limburgs top talenten tijdens Zuidestorm 2022. De zangeres speelt alternatieve popmuziek met een melancholisch randje. Haar kijk op de wereld vertaald in prachtige songs. De zangeres uit Geleen studeert momenteel aan de Tilburgse Rockacademie en wist in de afgelopen jaren al flink wat podia te bestormen. Zo speelde ze op Mama’s Pride, Bevrijdingsfestival Limburg en stond ze dus tijdens Zuiderstorm in Ernesto’s Popcantina.

Kijk ook eens bij deze shows

Hard2Get
di 27 dec
Poppodium Volt / DEUR: 20:00
Pop
Hallo Venray
vr 24 mrt
Poppodium Volt / DEUR: 20:00
Pop
FAQ
De meest gestelde vragen bij Volt.

Tickets koop je in door in het evenement op deze website op de knop ‘Ticket bestellen’ te klikken. Je wordt dan naar ons ticketsysteem geleid. Daar kun je het aantal tickets selecteren en veilig afrekenen.

Natuurlijk kan dat! Neem hiervoor contact met ons op. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Direct onder deze FAQ vind je alle contactgegevens van Volt. Bellen kan op +31 46 4007353. Een email versturen kan natuurlijk ook. Klik daarvoor hier.

Let op, we zijn niet ieder moment van de dag op kantoor. Dit kan betekenen dat we de telefoon niet altijd kunnen opnemen. Neem in dat geval contact met ons op via e-mail. We reageren zo snel mogelijk!

Poppodium Volt is gelegen aan de Odasingel 88 in Sittard. Kom je met de trein? Het is een kwartiertje lopen. De route vind je hier.

Kom je met de auto? Dan kun je parkeren in de Odaparking via de ingang Paardestraat (Haspelsestraat 41). Kosten: 1,90 euro per uur, maximaal 10 euro per dag (24 uur uitrijden). De looproute vanaf de parking vind je hier.

Kom je met de fiets? Dan kun je deze stallen op het voorplein van Volt in de fietsenstalling of tegen het hek.

Volt ligt dichtbij de markt van Sittard. Hier vind je tal van leuke cafés en restaurants waar je zowel voor als na je bezoek aan Volt goed kunt vertoeven. De cafés op de markt zijn op vrijdag en zaterdag geopend tot 04:00 uur. Bij Volt zelf is geen gelegenheid tot eten.

Sittard heeft verschillende overnachtingsmogelijkheden in verschillende prijsklassen. Hieronder een greep uit het aanbod:
Hotel de Prins / www.hoteldeprins.nl
Hotel Limbourg / www.hoteldelimbourg.nl
Hotel Merici / www.hotelmerici.nl
Stadsboerderij / www.weva.nl.nl
Wellness-Hotel / www.wellnesshotelsittard.nl

Binnen Volt wordt rekening gehouden met mindervaliden. Volt is een locatie waar sta-concerten plaatsvinden. Als je mindervalide bent is het verstandig om van tevoren contact met ons op te nemen. Een gepaste oplossing is altijd te vinden! Volt heeft ook een mindervalide toilet tot haar beschikking. Mocht deze op slot zijn dan kan er bij de bar in het café een sleutel worden gevraagd.

Voor onze live activiteiten geldt een minimale leeftijd van 16 jaar. Ben je jonger? Dan mag je wel naar binnen, maar alleen onder toezicht van een volwassene (18+). Bij dance-activiteiten geldt een minimale leeftijd van 18 jaar, deze kun je herkennen aan de openingstijden van 22:00 of later! Bij twijfel kan Volt altijd vragen om ID. Ook wij houden ons aan de regel dat er geen alcoholische dranken worden verkocht aan personen onder de 18 jaar.

Wanneer de medewerkers van Volt iets vinden dan zal dit altijd achter de garderobe bewaard worden. Bel ons dan op of stuur een mailtje, dan gaan we voor je op zoek!

Hier vind je alle technische specificaties van Poppodium Volt. Deze informatie staat in een PDF document.

Als een concert om welke reden dan ook niet doorgaat, krijg je het aankoopbedrag terug. Wij nemen contact met je op en zorgen dat het bedrag zo spoedig mogelijk op je rekening wordt teruggestort.

De tickets blijven gewoon geldig. Mocht je op de nieuwe datum verhinderd zijn, stuur dan een mailtje met je rekeningnummer. Dan zorgen wij dat het bedrag zo spoedig mogelijk wordt teruggestort.

Volt geeft helaas geen geld terug voor gekochte tickets (behalve als een concert is afgelast). We raden je aan om je ticket te verkopen via bijvoorbeeld Ticketswap.nl