vr 22 jul

SLOPE

Facebook attend

Prijzen en tijden

Datum / Locatie
  • Datum: vr 22 jul
  • Locatie: Poppodium Volt
Prijzen
  • Website: €15,00
  • Deurprijs: €17,50

Tijden
  • Open: 20:00u
  • Aanvang: 20:30u
  • Sluiting: 23:59u

Social Media


NO JUMP TOMORROW NIGHT! Helaas heeft de band ons net laten weten morgen niet te kunnen optreden wegens een corona besmetting in de groep.
We kijken naar een nieuwe datum maar deze is nog niet bekend.

Duitse hardcore band SLOPE warmt op in Poppodium Volt op vrijdag 22 juli
Voordat de festivalzomer echt lost barst beklimt het viertal nog even ons podium.

De hardcore/punk act uit Duisburg is een graag geziene festival act en staat dit jaar o.a op Wacken Open Air. Met Helix (EP) en Losin’Grip (EP) op zak werd het in 2021 tijd voor een langspeler “Street Heat”. Hun debuut ging niet stilletjes voorbij ondanks dat de podia gesloten bleven. Hun explosieve sound maakte genoeg lawaai om buiten de muren te raken. Het album dat uitkwam op BDHW Records en werd opgenomen in Level 3 Studios gaf de band een duw in de goede richting. Zo stonden ze eerder dit jaar op ESNS in Groningen waar alle boekers van Europa wisten wat ze te doen stond.
Geen duur festival ticket nodig want voor slechts 15 euro ben je er deze avond al bij!

Support voor Slope gevonden!

We maken vrijdag 22 juli namelijk nog leuker, zoals we altijd doen. Diss Guy zal de avond openen in Sittard-Geleen.

Diss Guy begon in 2015 door hun favoriete muziek bij elkaar te gooien en geweldig energieke shows neer te zetten. Met hun eerste EP in 2017 en een fulllenght in 2018. Tijdens de donkere dagen in 2020 volgde een EP waar ze deze avond zeker werk van zullen spelen.

Kijk ook eens bij deze shows

Call it Off
za 4 nov
Poppodium Volt / DEUR: 20:00
Punk/Emo/Hardcore
FAQ
De meest gestelde vragen bij Volt.

Tickets koop je in door in het evenement op deze website op de knop ‘Ticket bestellen’ te klikken. Je wordt dan naar ons ticketsysteem geleid. Daar kun je het aantal tickets selecteren en veilig afrekenen.

Natuurlijk kan dat! Neem hiervoor contact met ons op. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Direct onder deze FAQ vind je alle contactgegevens van Volt. Bellen kan op +31 46 4007353. Een email versturen kan natuurlijk ook. Klik daarvoor hier.

Let op, we zijn niet ieder moment van de dag op kantoor. Dit kan betekenen dat we de telefoon niet altijd kunnen opnemen. Neem in dat geval contact met ons op via e-mail. We reageren zo snel mogelijk!

Poppodium Volt is gelegen aan de Odasingel 88 in Sittard. Kom je met de trein? Het is een kwartiertje lopen. De route vind je hier.

Kom je met de auto? Dan kun je parkeren in de Odaparking via de ingang Paardestraat (Haspelsestraat 41). Kosten: 1,90 euro per uur, maximaal 10 euro per dag (24 uur uitrijden). De looproute vanaf de parking vind je hier.

Kom je met de fiets? Dan kun je deze stallen op het voorplein van Volt in de fietsenstalling of tegen het hek.

Volt ligt dichtbij de markt van Sittard. Hier vind je tal van leuke cafés en restaurants waar je zowel voor als na je bezoek aan Volt goed kunt vertoeven. De cafés op de markt zijn op vrijdag en zaterdag geopend tot 04:00 uur. Bij Volt zelf is geen gelegenheid tot eten.

Sittard heeft verschillende overnachtingsmogelijkheden in verschillende prijsklassen. Hieronder een greep uit het aanbod:
Hotel de Prins / www.hoteldeprins.nl
Hotel Limbourg / www.hoteldelimbourg.nl
Hotel Merici / www.hotelmerici.nl
Stadsboerderij / www.weva.nl.nl
Wellness-Hotel / www.wellnesshotelsittard.nl

Binnen Volt wordt rekening gehouden met mindervaliden. Volt is een locatie waar sta-concerten plaatsvinden. Als je mindervalide bent is het verstandig om van tevoren contact met ons op te nemen. Een gepaste oplossing is altijd te vinden! Volt heeft ook een mindervalide toilet tot haar beschikking. Mocht deze op slot zijn dan kan er bij de bar in het café een sleutel worden gevraagd.

Voor onze live activiteiten geldt een minimale leeftijd van 16 jaar. Ben je jonger? Dan mag je wel naar binnen, maar alleen onder toezicht van een volwassene (18+). Bij dance-activiteiten geldt een minimale leeftijd van 18 jaar, deze kun je herkennen aan de openingstijden van 22:00 of later! Bij twijfel kan Volt altijd vragen om ID. Ook wij houden ons aan de regel dat er geen alcoholische dranken worden verkocht aan personen onder de 18 jaar.

Wanneer de medewerkers van Volt iets vinden dan zal dit altijd achter de garderobe bewaard worden. Bel ons dan op of stuur een mailtje, dan gaan we voor je op zoek!

Hier vind je alle technische specificaties van Poppodium Volt. Deze informatie staat in een PDF document.

Als een concert om welke reden dan ook niet doorgaat, krijg je het aankoopbedrag terug. Wij nemen contact met je op en zorgen dat het bedrag zo spoedig mogelijk op je rekening wordt teruggestort.

De tickets blijven gewoon geldig. Mocht je op de nieuwe datum verhinderd zijn, stuur dan een mailtje met je rekeningnummer. Dan zorgen wij dat het bedrag zo spoedig mogelijk wordt teruggestort.

Volt geeft helaas geen geld terug voor gekochte tickets (behalve als een concert is afgelast). We raden je aan om je ticket te verkopen via bijvoorbeeld Ticketswap.nl