vr 14 okt

Terug naar Toen

Facebook attend

Prijzen en tijden

Datum / Locatie
  • Datum: vr 14 okt
  • Locatie: Poppodium Volt
Prijzen

Tijden
  • Open: 22:00u
  • Aanvang: 22:00u
  • Sluiting: 03:00u

Social Media


πŸ¦„πŸ’ƒπŸŽ‰HET IS WEER TIJD VOOR TERUG NAAR TOENπŸ¦„πŸ’ƒπŸŽ‰
Finally!!!! Het is weer tijd om je favoriete feestje in je agenda te zetten!Β πŸ“…Β Terug Naar Toen komt de boel bij Volt weer eventjes onveilig maken! 🧨πŸ’₯Β Het gehele TNT-circus reist op 14 oktober af naar het altijd prachtige Sittard. 🀩
Komen jullie ook lekker meeblΓ¨ren met de hits van de Vengaboys of misschien wel de Spice Girls?Β πŸŽ™Β Γ‰Γ©n ding is zeker dit gaat een grandioze avond worden! Zien we jou ook op vrijdag 14 oktober bij Volt?
πŸŽΆπŸŽΈΒ π— π—¨π—­π—œπ—˜π—žΒ πŸŽ·πŸŽΆ
De leukste, lekkerste en hipste DJ’s van ’t land komen langs om je terug te brengen naar een tijd zonder zorgen. Van Britney Spears naar de Backstreet Boys en via Janet Jackson en Robin S nog heel eventjes langs bij Charly Lownoise en Mental Theo.. Om hem even lekker af te sauzen weet je wel?!
π—Ÿπ—œπ—‘π—˜-π—¨π—£Β πŸŽΆ
T.B.A.
π—§π—œπ—–π—žπ—˜π—§π—¦Β πŸŽŸ
De ticketverkoop start op woensdag 14 september om 12.00 uur precies.
Tickets:
π—ͺ𝗔𝗧, π—ͺπ—”π—‘π—‘π—˜π—˜π—₯, π—ͺ𝗔𝗔π—₯?
Terug Naar Toen
Datum: vrijdag 14 oktober 2022
Tijd: 22.00 – 03.00 uur
Locatie: Volt
π—Ÿπ—˜π—˜π—™π—§π—œπ—π——
18+

Kijk ook eens bij deze shows

Gratis
Swing it Back
vr 2 jun
Poppodium Volt / DEUR: 20:00 / TICKETS: Gratis
Club
Gratis
Are Friends Electric?
za 10 jun
Poppodium Volt / DEUR: 21:00 / TICKETS: Gratis
Club
FAQ
De meest gestelde vragen bij Volt.

Tickets koop je in door in het evenement op deze website op de knop ‘Ticket bestellen’ te klikken. Je wordt dan naar ons ticketsysteem geleid. Daar kun je het aantal tickets selecteren en veilig afrekenen.

Natuurlijk kan dat! Neem hiervoor contact met ons op. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Direct onder deze FAQ vind je alle contactgegevens van Volt. Bellen kan op +31 46 4007353. Een email versturen kan natuurlijk ook. Klik daarvoor hier.

Let op, we zijn niet ieder moment van de dag op kantoor. Dit kan betekenen dat we de telefoon niet altijd kunnen opnemen. Neem in dat geval contact met ons op via e-mail. We reageren zo snel mogelijk!

Poppodium Volt is gelegen aan de Odasingel 88 in Sittard. Kom je met de trein? Het is een kwartiertje lopen. De route vind je hier.

Kom je met de auto? Dan kun je parkeren in de Odaparking via de ingang Paardestraat (Haspelsestraat 41). Kosten: 1,90 euro per uur, maximaal 10 euro per dag (24 uur uitrijden). De looproute vanaf de parking vind je hier.

Kom je met de fiets? Dan kun je deze stallen op het voorplein van Volt in de fietsenstalling of tegen het hek.

Volt ligt dichtbij de markt van Sittard. Hier vind je tal van leuke cafΓ©s en restaurants waar je zowel voor als na je bezoek aan Volt goed kunt vertoeven. De cafΓ©s op de markt zijn op vrijdag en zaterdag geopend tot 04:00 uur. Bij Volt zelf is geen gelegenheid tot eten.

Sittard heeft verschillende overnachtingsmogelijkheden in verschillende prijsklassen. Hieronder een greep uit het aanbod:
Hotel de Prins / www.hoteldeprins.nl
Hotel Limbourg / www.hoteldelimbourg.nl
Hotel Merici /Β www.hotelmerici.nl
Stadsboerderij / www.weva.nl.nl
Wellness-Hotel / www.wellnesshotelsittard.nl

Binnen Volt wordt rekening gehouden met mindervaliden. Volt is een locatie waar sta-concerten plaatsvinden. Als je mindervalide bent is het verstandig om van tevoren contact met ons op te nemen. Een gepaste oplossing is altijd te vinden! Volt heeft ook een mindervalide toilet tot haar beschikking. Mocht deze op slot zijn dan kan er bij de bar in het cafΓ© een sleutel worden gevraagd.

Voor onze live activiteiten geldt een minimale leeftijd van 16 jaar. Ben je jonger? Dan mag je wel naar binnen, maar alleen onder toezicht van een volwassene (18+). Bij dance-activiteiten geldt een minimale leeftijd van 18 jaar, deze kun je herkennen aan de openingstijden van 22:00 of later! Bij twijfel kan Volt altijd vragen om ID. Ook wij houden ons aan de regel dat er geen alcoholische dranken worden verkocht aan personen onder de 18 jaar.

Wanneer de medewerkers van Volt iets vinden dan zal dit altijd achter de garderobe bewaard worden. Bel ons dan op of stuur een mailtje, dan gaan we voor je op zoek!

Hier vind je alle technische specificaties van Poppodium Volt. Deze informatie staat in een PDF document.

Als een concert om welke reden dan ook niet doorgaat, krijg je het aankoopbedrag terug. Wij nemen contact met je op en zorgen dat het bedrag zo spoedig mogelijk op je rekening wordt teruggestort.

De tickets blijven gewoon geldig. Mocht je op de nieuwe datum verhinderd zijn, stuur dan een mailtje met je rekeningnummer. Dan zorgen wij dat het bedrag zo spoedig mogelijk wordt teruggestort.

Volt geeft helaas geen geld terug voor gekochte tickets (behalve als een concert is afgelast). We raden je aan om je ticket te verkopen via bijvoorbeeld Ticketswap.nl