zo 20 jun

The Avery Fallon Band & Martin Sillen

Ticket bestellen Facebook attend

Prijzen en tijden

Datum / Locatie
  • Datum: zo 20 jun
  • Locatie: Poppodium Volt
Prijzen
  • Website: €5,00
  • Deurprijs: €7,50

Tijden
  • Open: 12:15u
  • Aanvang: 12:30u
  • Sluiting: 14:30u

Social Media


Een uitgestelde start voor PitPop in 2021, Zondag 20 juni
In samenwerking met Pitboel Theater geven we een vervolg aan PitPop, ditmaal met The Avery Fallon Band en Martin Sillen

Pitboel Theater geeft al sinds jaar en dag jonge talenten een podium, waar de samenwerking met De Domijnen en Poppodium in 2020 begon gaan we door zolang het theater dicht is.
Op zondag 20 juni staan tijdens de vierde PitPop The Avery Fallon Band en Martin Sillen op het podium.

We trappen af met The Avery Fallon Band, de act om Elke Lamerichs. De singer-songwriter maakt al jaren geweldige muziek en wist haar plek op diverse podia al te veroveren. Na een rustperiode van 3 jaar pakt ze haar passie nu weer op en is ze terug op ons podium. De Sittardse vormt samen met haar vrienden nu een nieuwe band. Verwacht een paar covers maar vooral hele mooie ballads. Ben je er op 20 juni bij, dit is namelijk de eerste show van de band, give them some love!

Martin Sillen kun je wellicht beter kennen onder de naast OOST. De band debuteerde (met succes) tijdens de voorronde van Nu of Nooit en knalde meteen door naar de finale. De zeer getalenteerde muzikanten combineren een stevige groove met harmonieën die je alle kanten mee op sleuren. Alternatieve indie rock met catchy hooks, een prima “hokje” om in te zitten. Eind 2019 kwam hun eerste EP uit, in augustus volgde een tweede en met succes. Ondanks de huidige situatie kwam de band in beeld onder andere bij 3FM en 3voor12. Succes laat niet lang meer op zich wachten, nu is het je kans om de band nog in een kleine intieme setting te zien.

Er zijn twee shows, een om 12.30 en de ander om 15.00
Tickets voor 12.30; https://bit.ly/3a2qwo7
Tickets voor 15.00; https://bit.ly/37bwvVX

Kijk ook eens bij deze shows

zo 7 nov
Poppodium Volt / DEUR: 19:30
Uit de regio
Gratis
zo 1 aug
Poppodium Volt / DEUR: 15:30 / TICKETS: Gratis
Uit de regio
zo 20 jun
Poppodium Volt / DEUR: 14:45
Uit de regio
FAQ
De meest gestelde vragen bij Volt.

Tickets koop je in door in het evenement op deze website op de knop ‘Ticket bestellen’ te klikken. Je wordt dan naar ons ticketsysteem geleid. Daar kun je het aantal tickets selecteren en veilig afrekenen.

Natuurlijk kan dat! Neem hiervoor contact met ons op. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Direct onder deze FAQ vind je alle contactgegevens van Volt. Bellen kan op +31 46 4007353. Een email versturen kan natuurlijk ook. Klik daarvoor hier.

Let op, we zijn niet ieder moment van de dag op kantoor. Dit kan betekenen dat we de telefoon niet altijd kunnen opnemen. Neem in dat geval contact met ons op via e-mail. We reageren zo snel mogelijk!

Poppodium Volt is gelegen aan de Odasingel 88 in Sittard. Kom je met de trein? Het is een kwartiertje lopen. De route vind je hier.

Kom je met de auto? Dan kun je parkeren in de Odaparking via de ingang Paardestraat (Haspelsestraat 41). Kosten: 1,90 euro per uur, maximaal 10 euro per dag (24 uur uitrijden). De looproute vanaf de parking vind je hier.

Kom je met de fiets? Dan kun je deze stallen op het voorplein van Volt in de fietsenstalling of tegen het hek.

Volt ligt dichtbij de markt van Sittard. Hier vind je tal van leuke cafés en restaurants waar je zowel voor als na je bezoek aan Volt goed kunt vertoeven. De cafés op de markt zijn op vrijdag en zaterdag geopend tot 04:00 uur. Bij Volt zelf is geen gelegenheid tot eten.

Sittard heeft verschillende overnachtingsmogelijkheden in verschillende prijsklassen. Hieronder een greep uit het aanbod:
Hotel de Prins / www.hoteldeprins.nl
Hotel Limbourg / www.hoteldelimbourg.nl
Hotel Merici / www.hotelmerici.nl
Stadsboerderij / www.weva.nl.nl
Wellness-Hotel / www.wellnesshotelsittard.nl

Binnen Volt wordt rekening gehouden met mindervaliden. Volt is een locatie waar sta-concerten plaatsvinden. Als je mindervalide bent is het verstandig om van tevoren contact met ons op te nemen. Een gepaste oplossing is altijd te vinden! Volt heeft ook een mindervalide toilet tot haar beschikking. Mocht deze op slot zijn dan kan er bij de bar in het café een sleutel worden gevraagd.

Voor onze live activiteiten geldt een minimale leeftijd van 16 jaar. Ben je jonger? Dan mag je wel naar binnen, maar alleen onder toezicht van een volwassene (18+). Bij dance-activiteiten geldt een minimale leeftijd van 18 jaar, deze kun je herkennen aan de openingstijden van 22:00 of later! Bij twijfel kan Volt altijd vragen om ID. Ook wij houden ons aan de regel dat er geen alcoholische dranken worden verkocht aan personen onder de 18 jaar.

Wanneer de medewerkers van Volt iets vinden dan zal dit altijd achter de garderobe bewaard worden. Bel ons dan op of stuur een mailtje, dan gaan we voor je op zoek!

Hier vind je alle technische specificaties van Poppodium Volt. Deze informatie staat in een PDF document.

Als een concert om welke reden dan ook niet doorgaat, krijg je het aankoopbedrag terug. Wij nemen contact met je op en zorgen dat het bedrag zo spoedig mogelijk op je rekening wordt teruggestort.

De tickets blijven gewoon geldig. Mocht je op de nieuwe datum verhinderd zijn, stuur dan een mailtje met je rekeningnummer. Dan zorgen wij dat het bedrag zo spoedig mogelijk wordt teruggestort.

Volt geeft helaas geen geld terug voor gekochte tickets (behalve als een concert is afgelast). We raden je aan om je ticket te verkopen via bijvoorbeeld Ticketswap.nl