do 23 jun

The Cold Vein

Ticket bestellen Facebook attend

Prijzen en tijden

Datum / Locatie
  • Datum: do 23 jun
  • Locatie: Poppodium Volt
Prijzen
  • Website: €12,50
  • Deurprijs: €15,00

Tijden
  • Open: 20:00u
  • Aanvang: 20:30u
  • Sluiting: 23:59u

Social Media


Noise Rock Night met The Cold Vein & Elefant op donderdag 23 juni in Poppodium Volt

In april komt het debuut album uit van de ze nog jonge band “Simple trick more voodoo”.
Wait. Jonge band? Ja want ze ontstonden pas in 2018 en begonnen pas eind 2020 aan deze plaat te werken. Maar wellicht ken je de namen wel want het is een superformatie met bassist Ludo Vlaar, drummer Chief W. Hans Wubs is de gitarist en Rudeboy Remington voorziet de band van vocalen.

In een korte studio sessie in 2019 nam het viertal de eerste twee tracks op om de wereld in te slingeren en met enkel deze tracks op zak speelde ze als afsluiter dat jaar op Manana Manana. Volgde Valkhof Festival, een show in de Effenaar en db’s. Maarja, daarna werd het stil. Maar de heren zaten dus niet stil en werkten ondergronds aan hun debuutalbum. Nu keren ze terug naar het livecircuit en hoe! Dus zet je schrap voor het album in april dat onder de vleugels van Sounds Haarlem Likes Vinyl uitgebracht zal worden.

Deze avond zullen ze het podium delen met het Belgische Elefant. De Gentse rockformatie kent een voorgeschiedenis in bands zoals The Van Jets, Future Old People are Wizards, Drums are for Parades en The Antler King om maar wat namen te droppen. De debuutplaat uit 2018 werd op DOK voorgesteld met een maar liefst 20-koppige brass band formatie. Het vervolg zag het levenslicht in 2020 “Bejahung”, helaas kwam dit nog maar weinig tot leven live, daarom is het nu de kans om het mee te maken.

Kijk ook eens bij deze shows

STAKE

STAKE

The Most Critical Tour
do 8 sep
Poppodium Volt / DEUR: 20:00
Rock
THUMPER
do 29 sep
Poppodium Volt / DEUR: 20:00
Rock
Redstacks
zo 17 jul
Poppodium Volt / DEUR: 20:00
Rock
FAQ
De meest gestelde vragen bij Volt.

Tickets koop je in door in het evenement op deze website op de knop ‘Ticket bestellen’ te klikken. Je wordt dan naar ons ticketsysteem geleid. Daar kun je het aantal tickets selecteren en veilig afrekenen.

Natuurlijk kan dat! Neem hiervoor contact met ons op. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Direct onder deze FAQ vind je alle contactgegevens van Volt. Bellen kan op +31 46 4007353. Een email versturen kan natuurlijk ook. Klik daarvoor hier.

Let op, we zijn niet ieder moment van de dag op kantoor. Dit kan betekenen dat we de telefoon niet altijd kunnen opnemen. Neem in dat geval contact met ons op via e-mail. We reageren zo snel mogelijk!

Poppodium Volt is gelegen aan de Odasingel 88 in Sittard. Kom je met de trein? Het is een kwartiertje lopen. De route vind je hier.

Kom je met de auto? Dan kun je parkeren in de Odaparking via de ingang Paardestraat (Haspelsestraat 41). Kosten: 1,90 euro per uur, maximaal 10 euro per dag (24 uur uitrijden). De looproute vanaf de parking vind je hier.

Kom je met de fiets? Dan kun je deze stallen op het voorplein van Volt in de fietsenstalling of tegen het hek.

Volt ligt dichtbij de markt van Sittard. Hier vind je tal van leuke cafés en restaurants waar je zowel voor als na je bezoek aan Volt goed kunt vertoeven. De cafés op de markt zijn op vrijdag en zaterdag geopend tot 04:00 uur. Bij Volt zelf is geen gelegenheid tot eten.

Sittard heeft verschillende overnachtingsmogelijkheden in verschillende prijsklassen. Hieronder een greep uit het aanbod:
Hotel de Prins / www.hoteldeprins.nl
Hotel Limbourg / www.hoteldelimbourg.nl
Hotel Merici / www.hotelmerici.nl
Stadsboerderij / www.weva.nl.nl
Wellness-Hotel / www.wellnesshotelsittard.nl

Binnen Volt wordt rekening gehouden met mindervaliden. Volt is een locatie waar sta-concerten plaatsvinden. Als je mindervalide bent is het verstandig om van tevoren contact met ons op te nemen. Een gepaste oplossing is altijd te vinden! Volt heeft ook een mindervalide toilet tot haar beschikking. Mocht deze op slot zijn dan kan er bij de bar in het café een sleutel worden gevraagd.

Voor onze live activiteiten geldt een minimale leeftijd van 16 jaar. Ben je jonger? Dan mag je wel naar binnen, maar alleen onder toezicht van een volwassene (18+). Bij dance-activiteiten geldt een minimale leeftijd van 18 jaar, deze kun je herkennen aan de openingstijden van 22:00 of later! Bij twijfel kan Volt altijd vragen om ID. Ook wij houden ons aan de regel dat er geen alcoholische dranken worden verkocht aan personen onder de 18 jaar.

Wanneer de medewerkers van Volt iets vinden dan zal dit altijd achter de garderobe bewaard worden. Bel ons dan op of stuur een mailtje, dan gaan we voor je op zoek!

Hier vind je alle technische specificaties van Poppodium Volt. Deze informatie staat in een PDF document.

Als een concert om welke reden dan ook niet doorgaat, krijg je het aankoopbedrag terug. Wij nemen contact met je op en zorgen dat het bedrag zo spoedig mogelijk op je rekening wordt teruggestort.

De tickets blijven gewoon geldig. Mocht je op de nieuwe datum verhinderd zijn, stuur dan een mailtje met je rekeningnummer. Dan zorgen wij dat het bedrag zo spoedig mogelijk wordt teruggestort.

Volt geeft helaas geen geld terug voor gekochte tickets (behalve als een concert is afgelast). We raden je aan om je ticket te verkopen via bijvoorbeeld Ticketswap.nl