vr 20 dec

The Hillbilly Moonshiners

Facebook attend

Prijzen en tijden

Datum / Locatie
  • Datum: vr 20 dec
  • Locatie: Grote Zaal + Kleine Zaal
Prijzen
  • Website: €12,50
  • Deurprijs: €15,00

Tijden
  • Open: 19:00u
  • Aanvang: 21:00u
  • Sluiting: 01:00u

Social Media


THE HILLBILLY MOONSHINERS

Wie kent deze rednecks niet?! De snoeshanen van The Hillbilly Moonshiners verbluegrassen waar ze zin in hebben. Van Beyoncé’s Single Ladies en Michael Jackson’s Black or White tot je favoriete Justin Bieber en Katy Perry hits; alles wordt ondergedompeld in een Louisianaans moeras en komt er druipend van de honkytonk weer uit. Trek je cowboy outfit maar vast uit de kast, want dat wordt meezingen!

Met meer dan 300 shows door heel Europa achter de kiezen is The Hillbilly Moonshiners uitgegroeid tot een graag geziene gast op de internationale podia en festivals. Zo speelde de band onder meer op Sziget Festival in Budapest, Hongarije en in de Megatent van Zwarte Cross in Lichtenvoorde en op 20 december komt de band naar Volt. Dus, sla die zelfgebrouwen, vitaminerijke moonshine achterover en schud die billen als toen in de Summer of ’69!

Support by: Violet’s Tale

Violet’s Tale uit Heerlen ontstaat eind 2014 uit een samenwerking tussen Edith Spies-Wawrowska en Jeroen Rabeling, maar groeit gedurende een periode van twee jaar uit tot een volledige band met als huidige bezetting Stef Eggen op drums, Stephanie Habets-Heuperman op basgitaar en Rick Gijzen op lead gitaar.
Alhoewel het hart van de band bij countrymuziek ligt, gaan ze geregeld aan de grenzen van dit genre voorbij door invloeden van verschillende andere stijlen mee te nemen in hun songwriting proces. Deze benadering zorgt voor een gevarieerd repertoire met zowel meeslepende ballads als ook opzwepende, galopperende nummers. Live worden hun liedjes met enthousiasme en vol energie gebracht en is de passie voor muziek duidelijk zichtbaar.

Support by: Barn & Belle

Barn & Belle​ is een ​Americana & Roots duo​ uit het zuiden van Nederland. Denk aan ​close-harmony​ begeleid op een arsenaal aan Country& Folk instrumenten. ​
Oilcan-Gitaar, ​Wasbord​, ​Banjo​, ​Dobro​, ​Melodica,Ukelele​ en een heuse “​Travellers Drummachine​”, je hoort het allemaal! De chemie tussen de twee ​multi-instrumentalisten​ komt hierbij goed naar voren.

Het eerste optreden van het duo is de voorronde van band contest Podiumvrees. De finale wordt glansrijk gewonnen en hierdoor is het openen van Mama’s Pride een feit. Debuut EP ‘Dancing Shoes’ staat vol met aanstekelijke nummers in hun eigen stijl.

Kijk ook eens bij deze shows

za 23 mei
Poppodium Volt / DEUR: 20:00
Blues/Americana
FAQ
De meest gestelde vragen bij Volt.

Tickets koop je in door in het evenement op deze website op de knop ‘Ticket bestellen’ te klikken. Je wordt dan naar ons ticketsysteem geleid. Daar kun je het aantal tickets selecteren en veilig afrekenen.

Natuurlijk kan dat! Neem hiervoor contact met ons op. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Direct onder deze FAQ vind je alle contactgegevens van Volt. Bellen kan op +31 46 4007353. Een email versturen kan natuurlijk ook. Klik daarvoor hier.

Let op, we zijn niet ieder moment van de dag op kantoor. Dit kan betekenen dat we de telefoon niet altijd kunnen opnemen. Neem in dat geval contact met ons op via e-mail. We reageren zo snel mogelijk!

Poppodium Volt is gelegen aan de Odasingel 88 in Sittard. Kom je met de trein? Het is een kwartiertje lopen. De route vind je hier.

Kom je met de auto? Dan kun je parkeren in de Odaparking via de ingang Paardestraat (Haspelsestraat 41). Kosten: 1,90 euro per uur, maximaal 10 euro per dag (24 uur uitrijden). De looproute vanaf de parking vind je hier.

Kom je met de fiets? Dan kun je deze stallen op het voorplein van Volt in de fietsenstalling of tegen het hek.

Volt ligt dichtbij de markt van Sittard. Hier vind je tal van leuke cafés en restaurants waar je zowel voor als na je bezoek aan Volt goed kunt vertoeven. De cafés op de markt zijn op vrijdag en zaterdag geopend tot 04:00 uur. Bij Volt zelf is geen gelegenheid tot eten.

Sittard heeft verschillende overnachtingsmogelijkheden in verschillende prijsklassen. Hieronder een greep uit het aanbod:
Hotel de Prins / www.hoteldeprins.nl
Hotel Limbourg / www.hoteldelimbourg.nl
Hotel Merici / www.hotelmerici.nl
Stadsboerderij / www.weva.nl.nl
Wellness-Hotel / www.wellnesshotelsittard.nl

Binnen Volt wordt rekening gehouden met mindervaliden. Volt is een locatie waar sta-concerten plaatsvinden. Als je mindervalide bent is het verstandig om van tevoren contact met ons op te nemen. Een gepaste oplossing is altijd te vinden! Volt heeft ook een mindervalide toilet tot haar beschikking. Mocht deze op slot zijn dan kan er bij de bar in het café een sleutel worden gevraagd.

Voor onze live activiteiten geldt een minimale leeftijd van 16 jaar. Ben je jonger? Dan mag je wel naar binnen, maar alleen onder toezicht van een volwassene (18+). Bij dance-activiteiten geldt een minimale leeftijd van 18 jaar, deze kun je herkennen aan de openingstijden van 22:00 of later! Bij twijfel kan Volt altijd vragen om ID. Ook wij houden ons aan de regel dat er geen alcoholische dranken worden verkocht aan personen onder de 18 jaar.

Wanneer de medewerkers van Volt iets vinden dan zal dit altijd achter de garderobe bewaard worden. Bel ons dan op of stuur een mailtje, dan gaan we voor je op zoek!

Hier vind je alle technische specificaties van Poppodium Volt. Deze informatie staat in een PDF document.

Als een concert om welke reden dan ook niet doorgaat, krijg je het aankoopbedrag terug. Wij nemen contact met je op en zorgen dat het bedrag zo spoedig mogelijk op je rekening wordt teruggestort.

De tickets blijven gewoon geldig. Mocht je op de nieuwe datum verhinderd zijn, stuur dan een mailtje met je rekeningnummer. Dan zorgen wij dat het bedrag zo spoedig mogelijk wordt teruggestort.

Volt geeft helaas geen geld terug voor gekochte tickets (behalve als een concert is afgelast). We raden je aan om je ticket te verkopen via bijvoorbeeld Ticketswap.nl