zo 15 mei

The Overslept

Facebook attend

Prijzen en tijden

Datum / Locatie
  • Datum: zo 15 mei
  • Locatie: Poppodium Volt
Prijzen
  • Website: €11,00
  • Deurprijs: €13,50

Tijden
  • Open: 18:00u
  • Aanvang: 18:00u
  • Sluiting: 22:00u

Social Media


The Overslept komt naar Sittard! Op 15 mei staat de Nederlandse rockband in Volt tijdens de π—•π—”π—–π—ž 𝗧𝗒 π—Ÿπ—œπ—™π—˜ 𝗧𝗒𝗨π—₯. 🀘
π™π™žπ™˜π™ π™šπ™©π™¨ 𝙫𝙖𝙣 π™™π™š ‘π™’π™–π™¨π™©π™š π™Šπ™› π™‡π™€π™«π™š’-𝙩𝙀π™ͺ𝙧 π™—π™‘π™žπ™Ÿπ™«π™šπ™£ π™œπ™šπ™‘π™™π™žπ™œ. Let op, de aanvangstijd van de show is vervroegd!

De Nederlandse rockband The Overslept is al sinds 2014 aan de muzikale weg aan het timmeren. Na de popronde zijn ze direct getekend bij 8Ball Music waarna ze in 2017 werden gebombardeerd tot 3FM Serious Talent. Sindsdien is de band niet meer weg te slaan van de radio en festivals waar ze inmiddels flink wat meters hebben afgelegd. Live weet de band telkens te overtuigen met energieke en stevige rocksets. De band speelde onder andere in het voorprogramma van Panic! At The Disco en Paramore. En zijn graag geziene gasten bij festivals zoals Pinkpop, Paaspop en Noorderslag. Na de EP ‘Signals’ released de band dit jaar de singles ‘Long Way Down’ en ‘Waste Of Love.’ In maart 2020 start de β€˜Waste Of Love’ clubtour van de band.

Deze show is mogelijk gemaakt door het Fonds Podiumkunsten.

CHARMPLAY & PARSON VOORPROGRAMMA VAN THE OVERSLEPT!

Heel fijn nieuws want de heren van Charmplay komen ook op deze nieuwe datum naar Volt toe. De heren maken indiepop en komen gewoon uit ons eigen kikkerlandje. Ze maken feel good muziek en zijn als sinds 2015 onderweg om hun muziek naar buiten te brengen. Ze speelde al door heel Europa en na succesvolle tours sluiten ze nu last-minute aan in Sittard om er een geweldige avond van te maken.

En om deze avond nog mooier te maken voegen we ook Escape from the Studio winnaar Parson toe aan deze avond. parson is een 22-jarige Nederlandse alternatieve popartiest, die de waarheid predikt over sociale kwesties waarmee zijn generatie en hijzelf worden geconfronteerd. Zijn muziek moedigt zijn luisteraars aan om uit te komen voor hun fouten en om zich open te stellen voor de hoogte- en dieptepunten van het leven. In zijn werk zet hij de grootste leermomenten uit zijn jeugd om in hoopgevende, uptempo anthems, waarbij elementen van electro pop en hiphop met elkaar worden verweven, denk hierbij aan acts als blackbear, Machine Gun Kelly & ILLENIUM.

Kijk ook eens bij deze shows

Redstacks
zo 17 jul
Poppodium Volt / DEUR: 20:00
Rock
Wucan
za 28 mei
Poppodium Volt / DEUR: 20:00
Rock
STAKE

STAKE

The Most Critical Tour
do 8 sep
Poppodium Volt / DEUR: 20:00
Rock
FAQ
De meest gestelde vragen bij Volt.

Tickets koop je in door in het evenement op deze website op de knop ‘Ticket bestellen’ te klikken. Je wordt dan naar ons ticketsysteem geleid. Daar kun je het aantal tickets selecteren en veilig afrekenen.

Natuurlijk kan dat! Neem hiervoor contact met ons op. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Direct onder deze FAQ vind je alle contactgegevens van Volt. Bellen kan op +31 46 4007353. Een email versturen kan natuurlijk ook. Klik daarvoor hier.

Let op, we zijn niet ieder moment van de dag op kantoor. Dit kan betekenen dat we de telefoon niet altijd kunnen opnemen. Neem in dat geval contact met ons op via e-mail. We reageren zo snel mogelijk!

Poppodium Volt is gelegen aan de Odasingel 88 in Sittard. Kom je met de trein? Het is een kwartiertje lopen. De route vind je hier.

Kom je met de auto? Dan kun je parkeren in de Odaparking via de ingang Paardestraat (Haspelsestraat 41). Kosten: 1,90 euro per uur, maximaal 10 euro per dag (24 uur uitrijden). De looproute vanaf de parking vind je hier.

Kom je met de fiets? Dan kun je deze stallen op het voorplein van Volt in de fietsenstalling of tegen het hek.

Volt ligt dichtbij de markt van Sittard. Hier vind je tal van leuke cafΓ©s en restaurants waar je zowel voor als na je bezoek aan Volt goed kunt vertoeven. De cafΓ©s op de markt zijn op vrijdag en zaterdag geopend tot 04:00 uur. Bij Volt zelf is geen gelegenheid tot eten.

Sittard heeft verschillende overnachtingsmogelijkheden in verschillende prijsklassen. Hieronder een greep uit het aanbod:
Hotel de Prins / www.hoteldeprins.nl
Hotel Limbourg / www.hoteldelimbourg.nl
Hotel Merici /Β www.hotelmerici.nl
Stadsboerderij / www.weva.nl.nl
Wellness-Hotel / www.wellnesshotelsittard.nl

Binnen Volt wordt rekening gehouden met mindervaliden. Volt is een locatie waar sta-concerten plaatsvinden. Als je mindervalide bent is het verstandig om van tevoren contact met ons op te nemen. Een gepaste oplossing is altijd te vinden! Volt heeft ook een mindervalide toilet tot haar beschikking. Mocht deze op slot zijn dan kan er bij de bar in het cafΓ© een sleutel worden gevraagd.

Voor onze live activiteiten geldt een minimale leeftijd van 16 jaar. Ben je jonger? Dan mag je wel naar binnen, maar alleen onder toezicht van een volwassene (18+). Bij dance-activiteiten geldt een minimale leeftijd van 18 jaar, deze kun je herkennen aan de openingstijden van 22:00 of later! Bij twijfel kan Volt altijd vragen om ID. Ook wij houden ons aan de regel dat er geen alcoholische dranken worden verkocht aan personen onder de 18 jaar.

Wanneer de medewerkers van Volt iets vinden dan zal dit altijd achter de garderobe bewaard worden. Bel ons dan op of stuur een mailtje, dan gaan we voor je op zoek!

Hier vind je alle technische specificaties van Poppodium Volt. Deze informatie staat in een PDF document.

Als een concert om welke reden dan ook niet doorgaat, krijg je het aankoopbedrag terug. Wij nemen contact met je op en zorgen dat het bedrag zo spoedig mogelijk op je rekening wordt teruggestort.

De tickets blijven gewoon geldig. Mocht je op de nieuwe datum verhinderd zijn, stuur dan een mailtje met je rekeningnummer. Dan zorgen wij dat het bedrag zo spoedig mogelijk wordt teruggestort.

Volt geeft helaas geen geld terug voor gekochte tickets (behalve als een concert is afgelast). We raden je aan om je ticket te verkopen via bijvoorbeeld Ticketswap.nl